kok.o
Fanka BB :)
czeeeeee babole
ha! ja tez swoj konkubinat bardzo lubiłam... przed slubem zapieralam sie rekami i nogami dluuuuugo, no ale eM w koncu wygrał;-):-) sprawe załatwilismy w tydzien, do tego 3 tygodnie czekania (bo w USC nie mozna szybciej, trzeba min miesiac odczekac
) i hop siup i po bólu. A i tak cieszylam sie,ze nie musze juz sie tym zajmować;-)
Wczoraj Mloda byla przecudna, choc nie spala od 4 to potem na spacerze jak zasnela to spala 4 godziny i dala mi zrobic zakupy na sąsiedniej dzielni, zrobic obiad i przyszykowac ladnie stół:-)
Muma gratuluje zęba Olinkowego:-)
kurcze, jak Ty to zrobilas ze on spi w nocy????????? moja budziła sie 2 razy a teraz sie popsuła od kilku dni i budzi sie 3 razy, jak w zegarku, niezaleznie ile wczesniej zje
Kurcze, moze ona nie z tych co noc będą przesypiać....
ha! ja tez swoj konkubinat bardzo lubiłam... przed slubem zapieralam sie rekami i nogami dluuuuugo, no ale eM w koncu wygrał;-):-) sprawe załatwilismy w tydzien, do tego 3 tygodnie czekania (bo w USC nie mozna szybciej, trzeba min miesiac odczekac
) i hop siup i po bólu. A i tak cieszylam sie,ze nie musze juz sie tym zajmować;-)Wczoraj Mloda byla przecudna, choc nie spala od 4 to potem na spacerze jak zasnela to spala 4 godziny i dala mi zrobic zakupy na sąsiedniej dzielni, zrobic obiad i przyszykowac ladnie stół:-)
Muma gratuluje zęba Olinkowego:-)
kurcze, jak Ty to zrobilas ze on spi w nocy????????? moja budziła sie 2 razy a teraz sie popsuła od kilku dni i budzi sie 3 razy, jak w zegarku, niezaleznie ile wczesniej zje
Kurcze, moze ona nie z tych co noc będą przesypiać....
jejku i już z ząbkiem :-) dla mnie takie przejście przez wyżynanie zęba jest prawdziwym bohaterstwem
zbadał mnie, zapomniał mi pokazać moją piękną macicę ja zapomniałam że miał mi pokazać
jużżżżżż!!!!!!!!!!!!!