Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,no ale niektórzy tak robia.Nasze wesele było na 80 gości,głownie młode kuzynki,kuzynowie,ciocie tez były,ale tylko tez najblizsze,w sensie siostry mojej mamy i bracaa,oraz troszkę najbliższych znajomych.Było rewelacyjnie!!impreza trwała do 5.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,a slub był o godzinie 15.My poprawin nie mielismy,po prostu nie chcięliśmy!!W niedziele była piekna pogoda,przed domem były poustawiane stoły,krzesła i impreza poprawinowa była na powietrzu!!super było!!!!,to był maj,wiec pogoda nam dopisałaniestety nie jestem wróżką zeby powiedzieć czy była owu czy nie;-):-) to tylko monitoring na 100% moze potwierdzic:-)no to czekam na opinie kok.o![]()
Julek wczoraj padł przed 20, a obudził się o 1 w nocy
miał jeść przed 11, ja mu zrobiłam flachę i siedzę i czekam, a ten tylko się pokręcił i dalej w kimono
Mleko poszło do zlewu, ale za to ja wyspana
Póżniej dostał większą dawkę i miałam nadzieję, że znowu uśnie na tak długo, ale gdzie tam!!! dokładnie jak w zegarku po 3 godzinach pobudka i tak do rana.