Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,no ale niektórzy tak robia.Nasze wesele było na 80 gości,głownie młode kuzynki,kuzynowie,ciocie tez były,ale tylko tez najblizsze,w sensie siostry mojej mamy i bracaa,oraz troszkę najbliższych znajomych.Było rewelacyjnie!!impreza trwała do 5.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,a slub był o godzinie 15.My poprawin nie mielismy,po prostu nie chcięliśmy!!W niedziele była piekna pogoda,przed domem były poustawiane stoły,krzesła i impreza poprawinowa była na powietrzu!!super było!!!!,to był maj,wiec pogoda nam dopisałaniestety nie jestem wróżką zeby powiedzieć czy była owu czy nie;-):-) to tylko monitoring na 100% moze potwierdzic:-)no to czekam na opinie kok.o![]()
Julek wczoraj padł przed 20, a obudził się o 1 w nocy
miał jeść przed 11, ja mu zrobiłam flachę i siedzę i czekam, a ten tylko się pokręcił i dalej w kimono
Mleko poszło do zlewu, ale za to ja wyspana
Póżniej dostał większą dawkę i miałam nadzieję, że znowu uśnie na tak długo, ale gdzie tam!!! dokładnie jak w zegarku po 3 godzinach pobudka i tak do rana.