reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej!!!ŻYCZĘ WSZYSTKIM SPOKOJNYCH,SŁONECZNYCH,PEŁNYCH MIŁOŚCI ŚWIĄT ZMARTWYCHWSTANIA PAŃSKIEGO.....WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Adaś idzie do kościoła ze Święconką,na godzine 10,jak wróci to jedziemy do tesciów,na święta.Około 2 godzinki jazdy,wiec nie jest zle!!A co do wesel,to tez nie jestem zwolenniczka imprez na 150 ludzi!!!!:no:,no ale niektórzy tak robia.Nasze wesele było na 80 gości,głownie młode kuzynki,kuzynowie,ciocie tez były,ale tylko tez najblizsze,w sensie siostry mojej mamy i bracaa,oraz troszkę najbliższych znajomych.Było rewelacyjnie!!impreza trwała do 5.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:,a slub był o godzinie 15.My poprawin nie mielismy,po prostu nie chcięliśmy!!W niedziele była piekna pogoda,przed domem były poustawiane stoły,krzesła i impreza poprawinowa była na powietrzu!!super było!!!!,to był maj,wiec pogoda nam dopisała:P)

Babolki Wesołych świąt :)
pug.jpg

Załączniki

• pug.jpg
    pug.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 39
Szyszka Ty testa dzisiaj powinnas robic!!!! :szok: hehe suknie trza bedzie przerabiac:-D
chyba sobie dzidziola w tym Paryżu zrobiliście:-)
a masz moze zdjecie sukni,ktora wybralas? wrzuc moze nam tu, to popatrzymy w co sie nie zmieścisz;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej Koleżanki drogie:-)
Witam się świątecznie i mega wyspana:-D Julek wczoraj padł przed 20, a obudził się o 1 w nocy:szok::tak: miał jeść przed 11, ja mu zrobiłam flachę i siedzę i czekam, a ten tylko się pokręcił i dalej w kimono:tak: Mleko poszło do zlewu, ale za to ja wyspana:-D Póżniej dostał większą dawkę i miałam nadzieję, że znowu uśnie na tak długo, ale gdzie tam!!! dokładnie jak w zegarku po 3 godzinach pobudka i tak do rana.
kok.o ja wstaję po 3 razy w nocy i tak samo jak u Ciebie, nieważne ile zje i tak sie obudzi po 3 godzinach....no chyba, że powoli zaczyna mu się ten czas wydłużać...oby!!!!
Gatto jak tam katarek małej? u nas ciąg dalszy, byłam w czwartek u lekarza, ale mnie wyśmiał!!! powiedział, że u małych dzieci tyle to trwa i koniec. Nic się nie daje, samo ma przejśc..no i bądz tu mądra!!!
No i Młody obudzony!!! wiedziałam, że tak będzie!!! ja siadam do kompa, a Julek już patrzy na oczy:angry::cool2:
Gdybym już się nie pojawiła życzę wszystkim miłych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych, smacznej święconki, Dyngusa...ale nie z nieba i nie śniegowego;-) I kto obchodzi-to dużo prezentów od Zajączka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry