reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka u nas jakby lepiej, ale ja dosc pilnuje czyszczenie noska i inhalacje:tak: fakt, nasza pediatra tez nam mowila, ze u maluchow to dluzej trwa, ale nie sadze, ze SAMO przejdzie, jakos trzeba pomoc dziecku. Nasza spi tez na lekko podniesionym materacyku pod glowa.

reklama
Katiuszka u nas jakby lepiej, ale ja dosc pilnuje czyszczenie noska i inhalacje:tak: fakt, nasza pediatra tez nam mowila, ze u maluchow to dluzej trwa, ale nie sadze, ze SAMO przejdzie, jakos trzeba pomoc dziecku. Nasza spi tez na lekko podniesionym materacyku pod glowa.
Gatto ja robię to samo, zakraplam kropelkami, pod nosem maść majerankowa, inhalacje i odssysanie. Pod materac też włożyłam taką poduszkę klin. No robię co mogę, żeby mu pomóc. Najgorsze, że w nocy, jak go karmię to się tak denerwuje, bo nie umie ssać i oddychac przez buzię jednocześnie. I to chyba jest powód tych krzyków podczas karmienia. Na szczęście już jest troszkę lepiej, więc mam nadzieję, że w końcu minie zupełnie.

Ostatnia edycja:
zyczenia_wielkanocne_839.jpg

Załączniki

• zyczenia_wielkanocne_839.jpg
    zyczenia_wielkanocne_839.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 25
cześć dziewczyny

ja na chwilkę mnie wczoraj przy 12 dc zaatakowała @ i to taka ,że z bólu nie moge ustać i ledwo żyje :no: nie wiem co się stało w ogóle i dlaczego w środku cyklu mam takie krwawienie ,że nie pamiętam już takich dni.

dziewczyny Wesołego Alleluja i spełnienia marzeń

zuzka ale to takie fest krwawienie? czy plamienie raczej? kurcze:-(wcinaj szybko jakies p/bólowe specyfiki i pakuj sie do łóżka:tak:. pal licho gotowanie/sprzatanie. odpoczywaj :**

katiuszka no jest szansa, ze Julek bedzie sobie odpuszczał to jedno karmienie... chociaz nie pociesze Cie moze, Ewcia tez przez jakis czas opuszczała jedzenie ok godz.23, teraz wróciła do starych zwyczajów i futruje częsciej.
Za to w dzien jej sie poprawiło i nie jest juz taka humorzasta!:-) Dzisiaj gapiła sie na karuzele 20 min, lezała na macie ok pol godziny spokojnie gapiąc sie na zabawki... no bajka!! oby jej tak zostało!:-)
Chyba faktycznie to skok rozwojowy byl, teraz zaczela chwytac zabawki, niezdarnie na razie no ale juz widac, ze swiadomie:-)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny
no niestety nie około owulacyjne Gatto :no: mocne ,konkretne krwawienie :baffled: zaliczane do 1 dc :wściekła/y:

kok.o z przyjemnością bym się wpakowała,ale muszę jeszcze jedno ciasto zrobić :-(i skończyć sprzątanie ,dużo nie mam ale już mi się nie chce ......:-(

zuzka Młodą zagoń do sprzątania. jak źle sie czujesz to przeciez raz moze Cie wyręczyc w większym sprzataniu,nie? Ty na spokojnie to jedno ciasto zrobisz ..
a nawet jak bedzie o jedno ciasto mniej to przeciez nic sie nie stanie....

reklama
kok.o Młoda pojechała do siostry więc jej nie ma ;-)a mi pomaga M więc i tak szybko idzie ,łazienka już sprzątnięta i tak nie szoruje bo ją będę za 3dni burzyć ;-)a jak Wasze kurczaczki dziewczyny ,dają coś zrobić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry