reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
4a.jpg5a.jpg który to bedzie mc, duzy bedzie brzuch?, ślub 31/08

Załączniki

• 4a.jpg
    4a.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 43
  • 5a.jpg
    5a.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 39
hmmmm jakos 6-ty miesiąc...
chyba sie nie zmieści brzuch:-( ale sukienka fajna :-)
Na sierpien to chyba sie nada tylko kiecka odcinana pod biustem;-)
a juz ją kupiłaś? moze da sie wymienić na inna?

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny
no niestety nie około owulacyjne Gatto :no: mocne ,konkretne krwawienie :baffled: zaliczane do 1 dc :wściekła/y:

kok.o z przyjemnością bym się wpakowała,ale muszę jeszcze jedno ciasto zrobić :-(i skończyć sprzątanie ,dużo nie mam ale już mi się nie chce ......:-(
zuzanko tak się zdarza że czasem jeden cykl jest szybszy wynika to czasem braku owu lub wadliwego jajeczka a czasem szybko dojrzeje bo to może być np z jajeczka które było torbielą dojrzało i stąd okres

DZIĘKI Lopop ,może faktycznie po torbieli to mam :wściekła/y:ehhh szkoda słów :confused:

szyszka ja myślę ,że sukienka nie będzie już dobra i czas myśleć o odcinanej jak kok.o pisze :-D:-) ale ja po prostu wiedziałam i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę no !!! cała się z radości częsę w środku SZYSZKA BĘDZIE MIAŁA PARYŻANKĘ ALBO PARYŻANKA :-D:-D:-D <YUPI><YUPI><YUPI>

Szyszka - gratulacje !!!!!! :-):-):-) Niech żyje Paryż !! :-):-)
Kiecka ładna ale do wymiany ;-)
Aaaaaale super :-)

zuza- z tym Twoim krwawieniem to jesr na pewno tak jak lopop mowi
lopop - milo Cie widziec :-):-)

reklama
EEEEEE Szycha młode ou paris się szykuje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) gites gratki, czułam normalnie.... no a kieca cóż... rzecz nabyta się zmieni lub poprawi 31/8 masz prawo być już bardzo okrągła, hihi...:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry