Pieknaszyszunia-gratulacje!!! Tak, zrob badanie b-hcg plus wszystkie inne potrzebne
Kochane, ja Wam tez zycze Radosnych Swiat spedzonych z bliskimi w milej i cieplej atmosferze
Dziekuje za zyczenia
Ja dzis sama z Emkiem, gotujemy, bylam rano w kosciele, ale na niemieckiej mszy...Pustki, 95% ludzi w podeszlym wieku...Tak sie z pewnoscia stanie w PL...
Upieklam babe poznanska, w piekarniku kaczka z jablkami, sos grzybowy, kluski slaskie, kapusta czerwona wlasnej roboty

Alem zaszalala...
W czwartek dostalam doladowania turbo-obskoczylam wszystkie okna, popralam firany i zaslony, pojechalam po prezent, i potem do roboty...gdbyscie mnie widzialy jak skakalam przy tym myciu i prasowaniu!!jak jak 18-tka
Dzis 19dc, objawow brak, (.)(.) nie bola, sluz jest ale w zadnych ilosciach zdumiewajacych
Testowac nie wiem czy w ogole bede, czekam na@ i tyle...Potem cykl przerwy i dalej jedziemy z tym koksem
Trzymacie sie, kciuki -za Staraczki aby pojawily sie II, za Mamusie i ich pociechy aby kooegzystencja sie ukladala jak najlepiej i obopolna milosc rozkwitala jak najpiekniej
Gratulacje dla Olusia dla pierwszego zabka.Brawo!
Buziaki