reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Heloł :-)

My dziś zaliczyliśmy i teściów (śniadanie przedłużone) i dziadków (ciacho i kolacja) a potem wróciliśmy do domku (ledwo.. bo masakrycznie zasypało łódź i okolice) i rodzinnie sobie z eMem odśnieżałam 2 godziny:-D
Nasza chałupa jest ostatnia, za nią już pole, tak nawiało, że było z pół metra śniegu przed domem, teraz mamy tunele porobione, nie mam siły wrzucać zdjęć no ale jest pięknie. Niech już nikt nigdy nie narzeka, że nie ma białych Świąt, ok? :-D:-D

Nawet się za bardzo nie objadłam a to co zjadłam to spaliłam machając łopatą:happy2:

Szyszka - no kreseczki masz jak się patrzy !! Ja się moich bardziej domyślałam ;-) Na samym początku robiłam tylko betę. Potem za jakieś 2 tygodnie USG a potem badania pozostałe (ale może progesteron się powinno zrobić - dziewczyny na pewno podpowiedzą). Jak już będziesz później badania robić to nie zapomnij o TOKSOPLAZMOZIE, chyba, że już wiesz , że przechodziłaś. Ja miałam w ciąży świeże zakażenie i to był spory stres, no ale dobrze, że wiedziałam bo brałam leki.
I naprawdę nie mówisz narazie eMowi ???:cool2::cool2::-)

Aleksis - &&&&&&&&& to dobry znak, że masz energię i dobry humor :tak::tak: A ja też jutro kaczkę piekę z jabłkami i w domu siedzimy i się byczymy . Nie będzie nawet spaceru bo nie da rady pchać wózka po tym białym g...:-p:-D

Buziaki świąteczne dla Wszystkich :happy2:

U nas dziś jeszcze więcej śniegu.
W nocy i teraz sypie.
Dziś chyba nie wstaje z łóżka.
Mam dola a mąż nie pomaga mi go zakopać. Dąsy jakieś ma.
Dziewczyny czy wasi M też zachowują się gorzej jak baba przed @ ?!?

Muma toxo robiłam, wiec jest ok, beta we wt.
Musze poczytać co można jeść a czego się wystrzegać.
eMowi powiedziałam o 22:30 w pt, dostał pudełko a w nim test i bodziaki najmniejsze z najmniejszych i mówi, a co to? Otworzył i patrzy i mówi a gdzie druga kreska(w pokoju panował półmrok, wiec niedowidział:no::-D) Jak to?Będziemy mieć dziecko?Będę ojcem? i cisza.... jakieś 30min...
Później setki pytań padło.
A co z Twoja suknia :-Dtym tez się przejął choć jej nie widział...
Wczoraj dał upust emocjom i upił się z moim tatkiem :tak: i eM się wygadał. Najpierw powiedział Ojcu, ze trzeba będzie suknie zmieniać, a on jak to i poszło dalej.... był ryk, śmiech, przytulaki i takie tam...
Najpiękniejsze jest tez to ze eM od pierwszego dnia wita się z brzuchem i mówi coś tam do niego, heh
A może to pt prima aprilis??!! Zero objawów, może troszkę syski bolą, jak się dotknie.

Cześć Wam!!!

Muma
no mnie się nie udało bez obżarstwa niestety... no ale cóż, taka okazja raz w roku tylko:happy:

Szyszunia no to był suprajz, fajnie się układa jak na razie, najpierw ślub potem petit bebe, rodzice pewnie pod wrażeniem, co?

A my byliśmy z pieskiem w lesie, padał śnieg na maxacie nie wiem czy mój temp zwariował ale w szczycie pokazywał 9st na plusie:szok: i śnieg i ptaki dźwięczne, masakra jakaś, jakby nie nasza kraina:szok::-D

kok.o wybierasz się?

Hej :-)
U nas dalej akcja ZIMA :-)
Tasza - z tymi ptakami to jest jak piszesz- dziwacznie :-) ja dokarmiam bo nie wiem co one jedza w tych zaspach..
Szyszka - super :-) To macie wesole Swieta :-)
kok.o- wybieram sie do Łodzi :-):-) juz raz tu byli ale ja mialam akurat projekt, zawsze cos a slucham ich od 1989 i baaardzo lubie :-)
Milego popoludnia !!

Tasza do Warszafki nie, biletów juz (chyba dawno) nie ma. Od 5 kwietnia sprzedaja bilety na Łódzki koncert i sie zastanawiam.... wsrod znajomych nie mam fanow DM ,albo sie nie przyznaja, popytam, moze ktos sie skusi;-)

hej!!!!!!!!!!!Szyszunia GRATULUJE!!!SUPER PREZENT !!!!!:-):-)mY DZiś wrócilismy od tesciów,fajnie było,wesoło,z Adama bratem wczoraj podrinkowalismy i z jego dziewczyna,było fajnie i wesoło!!Jeszcze 2 dni wolnego mamy,ja w czwartek do pracy,Adas w srode.Śniegu u nas,ze hej!!szok dosłownie:confused:

reklama
witam poświątecznie :-)

północny zachód bez śniegu no prawie bez śniegu.. na tyle bez śniegu że bałwana nie da się ulepić.. wczoraj fajnie słonko grzało.. Muma ja się dziwię 'jaki śnieg???' :confused:

tfu tfu ostatnio tak chwaliłam moją krainę że napadało śnieżyska całe mnóstwo.. teraz nie będę ;-)

no Szyszka gratulacje!!!!!!!!!! :-) a badaniami aż tak bardzo się nie przejmuj, lekarz zazwyczaj na wizycie mówi co należy zrobić :tak: chcesz się upewnić że to napewno ciąża zrób bete.. (ja nie robiłam) później pierwsza wizyta, pierwszy look na pęcherzyk ciążowy i lekarz da Ci listę jakie badania zrobić. Jak sama rzucisz się na badania to będziesz płacić - na skierowanie będzie bezpłatnie.. u mnie bynajmniej tak jest..
Także telefon w łapkę, dzwoń i umawiaj się do gina i z górki :tak::-)
Wystrzegaj się surowego mięsa i serów pleśniowych (na początek) bo później jak zachciewajka Cię przyciśnie - będziesz musiała zjeść to na co akurat masz ochotę ;-):tak:

a propo's jedzenia.. palec do budki kto się nie przejadł w Święta!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry