reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć kobitki

ja po świętach chyba jak każdy objedzony ale na 16 siłkę mam więc spalę nabyte kalorie ;-)

kok.o no Twoja kruszynka już prawie 3 miesiące więc to duże dziecko :-);-)zaczyna się interesować pomału światem .

wpadłam na chwilkę zaczynamy remont i chowam wszystko już dzisiaj w kartony :tak: od jutra rana demolka łazienki cieszę się ,że będę miała za tydzień wszystko umalowane i zrobione :tak::-) a po ciężkiej pracy może gdzieś pojadę na wycieczkę na jakiś weekend przedłużony ;-)

reklama
zuzka ja tez dzisiaj spalam kalorie na spinningu :-) tesciowa i mama wyposażyły nas w ciasta (przepyszne) i teraz jak tylko sie skończą to szlaban zakładam na słodkości. Muma kurcze, mnie tez cycowanie jakoś nie powoduje zaniku opony:baffled: trza sie wziąć do roboty;-) Jak tylko sniegi stopnieja i nie będzie błota na moich bezdrożach to zabieram sie za bieganie:tak:
hehe Mloda teraz obmacuje misie narysowane na rogalu (do tej pory ich nie zauwazała;-))

Witam!!!!

Gatto patrząc na nasze prognozy, to ta piękna wyczekiwana z rowu przez najbliższe 2 tyg się nie wykaraska:-D

co swoją drogą wcale śmieszne nie jest - takie opóźnienie w przyrodzie...

O leniuchy, Wam to dobrze, a my babole pozostale jak za komuny 300% normy:szok::-D:-D

Zuza ja mam w planach karnet na basen, bo krągłości nieco przybyło:szok::baffled:, a poza tym lubię pływać, no i może całkiem przy okazji jakiś przystojny pan ratownik nauczy mnie dobrze kraulem pływać, ekhm... :tak: bo ja tylko żabcią zapitalam:zawstydzona/y:

kok.o zbieraj siły póki możesz, bo się jeszcze okaże że to cisza przed burzą:-D

:-)

Kok.o jesteś niesamowita!!!!!!!!!!! :tak: musisz pstryknąć fotę Ewci - my ocenimy czy się zmieniła ;-):tak:
a "siedzące lenie".. to kogo miałaś na myśli??? :-)
Zuza wiem że u Was pewnie tak nie było.. ale jak przeczytałam dziś Twój wpis skojarzyła mi się ta reklama: BNP Paribas Bank | Kredyt gotówkowy 8,9% - YouTube ;-)
Muma pojutrze stresowka u Was czy spoko luz???
Oluś ma już dwa ząbki?????? :szok: ciekawo kiedy spostrzeże się że zębami można gryźć.. i czy jeszcze wtedy bedziesz Go karmić ;-):-)

co do siedzenia w domku.. ja może nie będę się wypowiadać ;-):tak::cool2::-)

aaaaaa mam pytanie.. bo odkopałam na 'bocianie' (mojej drugiej grupie) spisane potrzebne rzeczy dla Malucha i dla Mamy po porodzie.. Dziewczyny.. jakie śpioszki teraz kupować??? znaczy jaki rozmiar????

choć teraz to jeszcze za wcześnie.. :zawstydzona/y: zaczęłam się dziś zastanawiać czy jak kupię małe to nie będą za małe.. a czy jak kupię troszkę większe to czy nie będą dużo za duże :confused::dry: i tak sobie mniej więcej od 6 rana myslę.. :shocked2::cool2: albo i od 5 czy 4.. bo jakoś tak już się obudziłam..

chyba wyjmę jakąś książkę....

kasica nie nie byłam i nawet się nie zapisałam jeszcze ale zaraz się zapiszę :tak:;-)
Tasza Ty to chociaż żabcią zasuwasz ja w ogóle nie umiem pływać no chyba,że w słonej wodzie gdzie sama jak boja pływam :-D ale ja generalnie nie lubię pływać basenów itd wolę leżeć z dupką na słonku i się opalać :-):-D

kok.o mojej koleżanki znajoma biegała zawsze i jak urodziła kupili specjalny wózek dla dziecka taki że ona mogła biegać pchając ten wózek ,dość śmiesznie wyglądał ten wózek ale jak widać różne rzeczy już robią :tak:

Szyszka - oficjalnie GRATULUJĘ !!! :tak::tak::tak:

kok.o - Ewa dojrzewa ;-):-) Tak już teraz będzie :-) Aż do ząbkowania :-D

Ani@k - u nas raczej spoko luzik;-) A co do śpioszków to musisz mieć kilka 56 ale większość 62 i umocujesz sobie skarpetami. Ja miałam mało 56 i właściwie dobrze, bo założył je 1-2 razy :happy2:
Ta reklama banku z remontami jest niezła ;-)

Byliśmy na spacerze , jest gorąco a śnieg tak razi w oczy , że aż oślepia.

Aleksis - widziałam bociana !!! Ty wiesz co to znaczy:tak::tak::tak:

reklama
Szyszka piekna betka!!!!!!!!!!!! teraz tylko sie cieszyc!!!

Ani@k ja kupowalam od 56 cm, ale mloda sie urodzila 51 cm i wszystko na niej wisialo, wiec musialam dokupic 0 miesiecy czyli 50 cm. Ale tylko kilka rzeczy, bo potem nabrala ciala:happy2:

Tasza ja tez tylko zabka, ale dobrze mi idzie :tak: i uwielbiam wszelkie zbiorniki wodne:-)

Zuza zazdroszcze juz nowej lazienki :tak: co do wylegiwania sie na sloncu, to ja wole pod parasolem :-D:-D

Muma gratuluje 2 zabkow!!! nie tobie oczywiscie, bo pewnie masz pelne uzebienie, ale Olusiowi!!

Kok.o czekam, az moja tez podmienia:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry