Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie nie wiem o co chodzi.. ale pamiętam ze gin nie kazał jeść ani surowego mięsa ani serów pleśniowych.. ale czy tylko na początku czy przez całą ciążę - nie wiemAni@k
a jak jest z tym serem pleśniowym w ciąży?na początku nie powinno się go jesć ?moja sis jest w 33tc i jadła a kuzynka właśnie jej wspomniała że nie powinna.
może chodzi o toksoplazmozę

ale u nas swieta sa nijakie wiec sie nie liczy
pewnie trzeba poczekac jak sie ocknie i sama z niego wylezie

pewnie kare kg.przybyło...masakra!!ale juz od dzis cwiczenia i ograniczenie w jedzeniu!!Szyszka,lekarz ci wszystko powie,jakie badania masz zrobic i kiedy,co ci mozna a co nie!!wiec spokojnie,bez stresu!!.kok.o,serdecznie dziekuję za pozdrowienia,,,bo ja jestem własnie takim leniem,który siedzi w domku jeszcze jutro i leni sie na maxa

, potem w łóżeczku pod karuzelą leżała i 5 razy włączałam jej melodyjke a ona sie zafascynowana gapiła na te stwory
(nie wiem, chyba z godzine niecala w sumie...), potem na kanapie obserwowala mnie i w ogole swiat jakies pol godziny, przeniosłam ja na mate i tam pogapija sie i poszturchała zabawki i.... zasneła

Teraz po cycu w hustawce siedzi juz jakies 20 min i nic...

tylko zagaduje i usmiecha sie:-)