• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

według mnie bedzie ok!:-)..ja jak byłam kilka razy na monitoringu to zaczynałam chodzic od 9dc.i tak około co 2 dzien.............a z wynikami męża byliscie juz gdzies??czy dopiero się wybieracie???

Ostatnia edycja:
reklama
tzn mąż badał nasienie w 2011 i miał wizyte od razu...
lekarz stwierdził że sa ok
ale niestety moja endo-gin tydzień temu powiedziała mi że sa słabe żołnierzyki, żeby powtórzyć badanie czy jest lepiej czy gorzej
dzięki forumowiczkom i na własna rękę kupuje witaminki i z tym drugim badaniem poczekamy chwilkę
czy moze iśc juz teraz na badanko nasienia

mój mąz też ma problemy z żołnierzykami:-(,ma bakterie i leczy sie ..juz od wrzesnia...bierze antybiotyki,co miesiąc posiew robi itd...teraz jedziemy 15 kwietnia na wizyte,to ma zrobic posiew i badanie ogólne,zeby dr.zobaczył jak się poruszaja itd...jesli wyleczy bakterie,tp dr.poda leki na pooprawę ruchu plemników....

Cześć Anuszka. Witamy! Welcome! Herzlich Willkommen! Mamy nadzięję,że zostaniesz na dłużej

Ani@k, Muma
I love you,too!!!!

Gatto-dobrze, ze dałas znać. Ten katar to moze jakimis inhalacjami spróbuj zwalczyc,albo to nie katar tylko zapalenie zatok? Mnie pomaga Ibuprom zatoki jak mnie moj czerep i oczy mocno na....ją.
Kok.o-no co z tą Ewunią?Może też jej zima nie w smak i dlatego marudzi?Albo po prostu chce być blisko mamy, taki cwaniaczek jeden
Alex-fajne masz te Cudy:tak:
Kasica będzie spoko, zobaczysz
Caterina-gluta też trzeba się pozbyć..A staranka to wskazane, tak dla zdrowotności:tak:
Zuzanka jak zawsze w akcji, szuru buru i już wszystko porobione:tak:
U mnie w szafie nawet ok, ale i tak twierdze, że nie mam w czym chodzić. A prasować to nawet lubię, deske stawiam przed TV, z boku kawa i jadę z koksem. Ja się relaksuję przy tym, a eM się nabiją,ze się spełniam...Wymięta chodzić nie będę, ale jego tzw.robocze tshirty składam i buch do szafy...Jednak mi szkoda czasu na to;-)

Aaronka-mam nadzieję,że już po wszystkim i jest dobrze.A Jagódka dała się podejść tacie

Pytałaś o mego eMa co próbuje..On już tak od ponad 20 lat wywija na gitarze elektrycznej, wygrywowuje te swoje szarpidruckie melodie...Ma nowy band, rockowo-metalowy, lubię ich kawałki...

A propo żołnierzyków-też kwas foliowy polecany, bo plemnik to przecież też komórki, też Maca w proszku..Mam jeszcze 3 paczki gdyby ktoś reflektował. Wyślę chętnie komu potrzeba

Kochane, życzę miłego wieczoru i do usłyszenia;-)

nooo ja po spinningu juz:-):-):-) zrelaksowałam się, spociłam jak mysz i zmachałam jak koń na westernie, alem zadowolona meeega!!:-) eM dostał na wyposażenie butle z udojem i dzielnie uspił Młodą :-)
Aleksis
no na to wygląda, ze cwaniaczek sie z niej robi;-) jak tylko odłoże ją do lezaczka/hustawki/łóżeczka to od razu ryk! jak wezme na rece- cisza:sorry:

Ani@k a Ty juz po mdłościach i megaspaniu? teraz juz chyba fajnie sie robi,nie? energii wiecej i w ogole... hyhy czekają Cie noce bezsenne:-D

Ostatnia edycja:
eeellloooooooooooooołłłłłłłłłłł:-)

gdzie jestescie?????
kurcze,czuje nogi, dałam sobie wczoraj do wiwatu i dzisiaj lekkie zmeczenie jest:-) ale superowe uczucie...
Ani@k pewnie odsypia:-) szykuj sobie moja droga zapas ksiązek:-) ja czytelnictwo uprawialam po nocach:-) Muma i katiuszka tez nie spały. No i to najlepszy czas na nadrobienie lektur, bo potem nie bedzie chwili na takie zbytki;-)
Mlodą wlasnie w łóżeczku zostawilam i widze,ze odlatuje powoli... hmmm... zobaczymy dzisiaj,moze minie jej ten czas humorzasty

jutro mamy rocznice ślubu, a ja nic nie wymysliłam:szok: w ogole o niej zapomniałam,teraz popatrzyłam na date i ZONK:zawstydzona/y: ja w ogole mam słaba głowe do rocznic/urodzin itp...
kurcze... nawet nie ugotuje jakiejs niespodzianki,bo musialabym eMa na zakupy specjalne wysłac i nie byloby juz niespodzianki..
hmmm... macie jakis pomysł moze? uprzedzam,ze na mojej dzielni mam tylko żabke i inny spozywczy, do obu z wózkiem nie wejde (nie zmiesci sie). A jeszcze piekarnie-cukiernie mam...moze wozem tam wjade...

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny!
Ja jak zwykle z doskoku. Teściowa nosi Młodego, to mam chwilę. A tak ogólnie to Julek ma alergię na komputer, ile razy zaśnie, a ja zasiądę do pisania, to lewdo się zaloguję, a ten już obudzony:wściekła/y::szok: Coś mu się dzieje od kilku dni:eek: niby głodny, dostaje butlę, pociagnie trochę i w ryk. Czasem je spokojnie, a czasem takie cyrki urządza, że już sama nie wiem co mu jest. Najgorzej jest w nocy, bo się budzi na jedzenie, ja w te pędy do kuchni szykować butelkę, wracam, a ten znowu zaczyna, trochę upije i koniec. A spania tez nie ma...codziennie 6 rano pobudka...albo i wczesniej. W dzień tez krótkie drzemki...ehhh wykończy mnie to dziecko:-( Raz jest dobrze, na następny dzień taki cyrk, że szok!!!! Wkurza mnie mój M. z tesciową, bo jak Młody mi się drze przy jedzeniu albo usypianiu to oni wpadają mi do pokoju i mają takie miny, jakby myśleli, że coś mu specjalnie robię i dlatego on tak płacze. Teściowa zabiera mi go i mówi, że ona go uspokoi:sorry: no i fakt...u niej się uspokoja:-(jeść tez mu dała w spokoju....Może on tak na mnie działa???:zawstydzona/y: Z jednej strony to ona mi pomaga, bo ugotuje, przybawi młodego, jak ja się idę zdrzemnąć, uspokoi go jak się wydziera...ale z drugiej strony, to ja mam stresa jak się u mnie na ręka drze:zawstydzona/y:wydaje mi się, że jestem jakaś sierota co nie daje sobie rady z własnym dzieckiem:no: ehhhh kiedy będzie lepiej???
Gatto u nas katar dalej męczy Młodego, chyba już 3 tydzień:angry: cos tam mu schodzi z noska jak pociągnę tym aspiratorem, ale niedużo...Lekarz dał mu tylko krople do nosa, nie wiem czy iść znowu czy czekać aż samo przejdzie...
Kochane, będę już zmykać, położę się na chwilę, bo od 4 rano niewiele pospałam:no:
Kciuki za wszytskie wizytujace, za staranka i pozdrowionka dla wszystkich!!!

hejka
jestem i ja
klikam na CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek... bo musze się czegoś więcej dowiedzieć...
kawusia śniadanko i do roboty ... jak mi sie nie chce ... wolałabym zostac tu z wami ...
:D
kok.o truskawki w czekoladze
uproszczone tiramisu:
serek waniliowy, herbatkiki w kawie, jakis owoc i znów serek, herbatnik, kakao
pycha
mówię ci
łatwo szybko i bedzie zadowolony
:D

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem i ja z letkim spóźnieniem :tak: Ale po dobie jestem i jeszcze umówionego miałam pana z UPC do szwankującego dekodera:sorry: Wezwałam go bo dekoder się 50 razy dziennie sam wyłączał, a mój M jakby mu się zawiesił na 3 sezonie Gry o Tron to pewnie by trawnik pod oknem dekoder zwiedzał:eek:

Ani@k
mam nadzieję ze wszystko dobrze i ze teraz odsypiasz zarwaną nockę :-**

Kok.o ty sobie kochana w komorze w kalendarzu zaznacz:-p Ja niestety też nie zawsze wszystko pamiętem:zawstydzona/y:

Katiuszka owocnego odpoczynku i oby płacze minęły Julianowi :tak:

Pozdrawiam ze słonecznego wschodu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry