Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w ogole o niej zapomniałam,teraz popatrzyłam na date i ZONK
ja w ogole mam słaba głowe do rocznic/urodzin itp... 
Coś mu się dzieje od kilku dni
niby głodny, dostaje butlę, pociagnie trochę i w ryk. Czasem je spokojnie, a czasem takie cyrki urządza, że już sama nie wiem co mu jest. Najgorzej jest w nocy, bo się budzi na jedzenie, ja w te pędy do kuchni szykować butelkę, wracam, a ten znowu zaczyna, trochę upije i koniec. A spania tez nie ma...codziennie 6 rano pobudka...albo i wczesniej. W dzień tez krótkie drzemki...ehhh wykończy mnie to dziecko:-( Raz jest dobrze, na następny dzień taki cyrk, że szok!!!! Wkurza mnie mój M. z tesciową, bo jak Młody mi się drze przy jedzeniu albo usypianiu to oni wpadają mi do pokoju i mają takie miny, jakby myśleli, że coś mu specjalnie robię i dlatego on tak płacze. Teściowa zabiera mi go i mówi, że ona go uspokoi
no i fakt...u niej się uspokoja:-(jeść tez mu dała w spokoju....Może on tak na mnie działa???
Z jednej strony to ona mi pomaga, bo ugotuje, przybawi młodego, jak ja się idę zdrzemnąć, uspokoi go jak się wydziera...ale z drugiej strony, to ja mam stresa jak się u mnie na ręka drze
wydaje mi się, że jestem jakaś sierota co nie daje sobie rady z własnym dzieckiem
ehhhh kiedy będzie lepiej???
cos tam mu schodzi z noska jak pociągnę tym aspiratorem, ale niedużo...Lekarz dał mu tylko krople do nosa, nie wiem czy iść znowu czy czekać aż samo przejdzie...
Ale po dobie jestem i jeszcze umówionego miałam pana z UPC do szwankującego dekodera
Wezwałam go bo dekoder się 50 razy dziennie sam wyłączał, a mój M jakby mu się zawiesił na 3 sezonie Gry o Tron to pewnie by trawnik pod oknem dekoder zwiedzał
Ja niestety też nie zawsze wszystko pamiętem