reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc
jestem, ale mam male zalamanie nerwowe chyba:-(
Młoda od rana ryczy. Najedzona jest, nic jej nie boli, bo przestaje natychmiast po wzięciu na ręce. Nie chce jej przyzwyczajac do ciaglego noszenia bo potem bede miała przekitrane, ale dzisiaj nie dalo sie, ok 13 spasowałam i wsadzilam do chusty. Stracilam cierpliwosc chwilowo do tej marudy:zawstydzona/y::-(:-( nerwy juz mam na wykonczeniu, juz sobie poryczalam:zawstydzona/y::-(
ech...:-(

reklama
kok.o spokojnie, przede wszystkim Ty się musisz uspokoić (wiem, że łatwo powiedzieć..)
A może coś wczoraj zjadłaś nowego ?? Nie ma wysypki ? A kupa była, może trzeba ją odgazować ?
Byłyście na spacerze? Wiem, że wieje, ale pewnie by usnęła jak od rana walczy..
Powiem tylko , że to minie - niedługo ;-)

Ani@k - nie piję jeszcze kawy na tarasie ;-) Dzisiaj jest słonecznie ale tragicznie wieje , brrrrrrrrrrr
Kisimy się w domu, sprzątam po kolei szafki w kuchni, Olek się bawi tym co z nich wyjmuję (no nie wszystkim, ale część się nadaje:tak:). Kiedy masz Magika ??

zuza - dobrze, że już Ci lepiej :tak:

katiuszka pisz no tutaj co u Was , na facebooka to wpadasz :-p

alex - czekamy na relację z urodzin :tak:

Ostatnia edycja:
Muma nic nowego nie jadłam, brzuch jej nie boli (nie spina sie), kupy były,bąki tez;-) Teraz spi w chuscie. Na spacer nie wyjde bo sie doprawie do konca, cherlam jak gruźlik jakiś. Ona na spacerach zasypia,ale jak tylko do domu wejdziemy to od razu budzi sie (najczesciej ryk).
Zeby to "niedługo" nastąpiło wkrótce....

kurka, no co Ty??? juuuz??? :szok: niemozliwe chyba... zaglądne do paszczy jak bedzie sie darła jak juz sie obudzi...

kok.o możliwe bo te pierwsze zęby bardzo długo wychodzą, Olek już tak od 3go miesiąca potrafił marudzić a po żelu przestawał. Gryzak dopiero niedawno opanował bo wcześniej mu wypadał i wk.. się jeszcze bardziej :-)

Kok.o może rzeczywiście jak Muma mówi, ubierz ją wsadź w wózek i chociaż może na balkonie troszkę pokołysaj.. :sorry:
ja z kolei w nocy miałam małe załamanie nerwowe.. eM od piątku choruje (przeziębienie) a że sucho okrutnie u nas - nawet ręczniki na grzejniku nie pomagają - chrapię, ponoć głośno.. no i w środku nocy mnie obudził i zaczął wkurzać.. że spać mu nie daję.. i takie tam.. jaaak się wkurzyłam, wstałam z łózka, ubrałam się, wrzuciłam coś tam do torby i mówię mu aby nie do mamy mojej zawiózł.. że nie będę mu przeszkadzać.. a tak się straszliwie trzęsłam z nerwów, w łazience płakałam i modliłam się aby na Dziecko to moje zdenerwowanie nie przeszło.. :zawstydzona/y::-( wystraszył się chyba, bo zaczął mnie uspakajać.. ale już nie mogłam normalnie spać.. prawie nie spałam w nocy :zawstydzona/y:
Dobrze że z rana poczułam Dziecko.. trochę się uspokoiłam.. :sorry:

Muma Magika mam w środę..

dlaczego mnie ostatnio tak strasznie wszystko denerwuje, to normalne jest????? :dry:

łoho! Ani@k hormonki Ci szaleją;-):-) kurcze, ja tez w ciazy chrapałam masakrycznie;-):-)
Twoj eM musi sie przyzwyczaic, niestety.... po ciazy to przechodzi (prawie;-):-D)

Muma faktycznie, doczytałam,ze zeby mogą tygodniami wychodzic:szok: ranyboskie... obadam paszcze i ewentualnie po zel eMa wysle:tak:

dobra, juz mi przeszło... Młoda posapuje mi w szyje smacznie
musialam wyzalic sie komuś... czasem trzeba spuścic troche emocji, padło na Was;-)
:**

Ostatnia edycja:
Ani@k - no ponoć normalne..;-) Ja miałam takie stresy , że nie miałam siły się nawet wkurzać na eMa w ciąży tzn w tej ciąży bo z Julką to i owszem :tak:
Zawsze sobie policz do dziesięciu i pomyśl o Glutku i melisę możesz sobie zaparzyć, względnie na drutach czapeczkę zrobić :tak:
A co do chrapania no to sorki, teraz sobie przypomniałam, że jak byłam w szpitalu w sierpniu w 7 mcu to wszystkie w pokoju tak chrapałyśmy, że aż się ściany trzęsły :-D

dzięki Dziewczyny :**** ja jak byłam na początku na tych badaniach w szpitalu, uprzedziłam dziewczynę z którą leżałam że być może chrapię.. rano zawsze mówiła że może 2, 3 razy słyszała :zawstydzona/y:

Kok.o 'spuszczaj' emocji ile wlezie.. ja też spusciłam..:zawstydzona/y:
no i melisę muszę kupić :tak:

Muma czy już Ci mówiłam ze jesteś tu niezbędna?????? :*****

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry