Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-) 

;-)ale żyby nie było, że mówię tylko o nim źle, to kolejne zdjęcie było już z full uśmiechem
Mnie się jednak wydaje, że to zatkany nos i powoli krople rozpuszczają katar. Ale potwierdzi to lub zaneguje dopiero lekarz w środę...choć z angielskimi lekarzami różnie bywa....
Fajne uczucie, nie? Mój Julek dawał znak po jedzeniu, a po czymś słodkim brykał na całego. A jak u Ciebie ze zgagą? bo ja to dosłownie umierałam na to cholerstwo!!!!
całe szczęscie, że po porodzie ustąpiło
ehhh te dzieciaczki:-)
:-) już zapowiedziałam, że na chwilę obecną jestem pewna, że Julek będzie jedynakiem
nooo chyba, że kiedyś mi się odmieni...ale wtedy to już chyba nie będę mogła
ehhh tak źle i tak niedobrze...
jaki dalszy plan działania? jakaś wizyta lekarska? 
:-)
albo jak się zdenerwuję szczególnie przed wizytą..
teraz to takie lekkie uczucie.. się doczekać nie mogę i już chcę więcej i więcej
:-) a zgagę mam po bialym serze, staram się go unikać.. po jakimś fast fudzie, i czasami po ogórkach, po 2-dniowym cieście dlatego minimalizuję te rzeczy i zgagi jako takiej brak.. ale miewam i jest przeokropnie..
Ewcia jest przecudowna, ale jakos tak teskno mi do tego uczucia jak rozpychała sie w brzuchu
Mam nadzieje,ze to minie

Nie wyobrazam sobie rzygania i zajmowania sie Ewa jednoczesnie;-)