reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto - jakoś przegapiłam wiadomość dnia, GRATULACJE CIOCIU !! Fajnie , będą się dziewczynki razem wychowywać :tak::-)
kok.o - cichociemna w kamuflażu ale jednak na fb!!:-)

reklama
heh.. bo wiecie, jak kogoś nie ma na fb to znaczy ze nie nie istnieje;-):-)
No to zawalczyłam o byt;-)

a ze czlowiek teraz w domu zamkniety i tylko karmieniem i kupkami zyje, to chociaz taka namiastka zycia miedzy ludźmi niech bedzie;-):-)

a ja też mam powody do zadowolenia.. chyba.. bo nie wiem o co kaman.. ale poczułam jakby pluskanie/bulgotanie/smyranie/trzepotanie i tak sobie pomyslałam że to może Dzidzia???? :confused:

narazie sobie nic nie wmawiam.. bo chyba jeszcze za wcześnie.. ale bardzo miłe to uczucie.. :tak::zawstydzona/y::-)

no właśnie Gatto gratulacje!!!!!!!!!!!! też jakoś przeoczyłam tą informację.. :zawstydzona/y:

Muma no nie tak razem, bo nas dzieli 1200 km :baffled:

Ani@k moze ci kiszkimarsza graja???:-D a tak na powaznie to moze juz to jest TO :happy2::happy2:

Kok.o no wlasnie mnie tez miesiac temu sie skonczylozycie towarzyskie:-) ale za to tesciowa mnie nawiedza regularnie hihi:szok::szok:

hejka!!!
Ale u nas paskudna pogoda! już się zbierałam na spacer z Młodym, a tu jak nie lunie...i tak do teraz leje. NIci ze spacerku, a Młody tez jakiś dziś marudny...spać nie chce, kimie po 30 minut...choć teraz śpi podobno już ponad godzinę. Podobno, bo ja padłam przed nim, a jego teściowa w końcu uśpiła. A co do zdjęcia z fb...no to same widzicie jaki ma charakterek :-D:tak:;-)ale żyby nie było, że mówię tylko o nim źle, to kolejne zdjęcie było już z full uśmiechem:tak:
Muma ja się tak właśnie zastanawiałam czy to nie jest ta sapka...Chwilami mi się wydaje, że tak, a za chwilę, że nie...Sama nie wiem. Julek kicha, nie dużo, kilka razy na dzień, gile mu nie wychodzą. Takie raczej zaschnięte coś...:baffled: Mnie się jednak wydaje, że to zatkany nos i powoli krople rozpuszczają katar. Ale potwierdzi to lub zaneguje dopiero lekarz w środę...choć z angielskimi lekarzami różnie bywa....:dry:
Ani@k gratuluję pierwszych ruchów Dzidzi!!!!! tak, tak...to TO!!!! teraz już z każdym dniem będziesz wyraxniej i mocniej to odczuwała aż któregoś pięknego dnia jak Ci zasadzi kopa to od razu będziesz wiedziała, że to Niunia:tak: Fajne uczucie, nie? Mój Julek dawał znak po jedzeniu, a po czymś słodkim brykał na całego. A jak u Ciebie ze zgagą? bo ja to dosłownie umierałam na to cholerstwo!!!!:angry: całe szczęscie, że po porodzie ustąpiło:tak:
kok.o witamy wśród żywych (czyt. fejsbookowych) A zdjecie Ewuni z paluchami w buzi też słodkie:tak: ehhh te dzieciaczki:-)
Gatto gratulacje dla siostry i dla Ciebie- ciociu:-) pierwszy raz jesteś ciocią? czy pierwszy raz u siostry? Jak mała Cristy dzisiaj się miewa?
aaronka jak tam Twoja Jagódka? dalej taki aniołeczek, że spi po 4 godziny? ranyyy Ty to masz szczęście!!!
Aleksis brawo za pozytywne nastawienie!!! nooo i super wynik rezerwy jajnikowej!!! super!!!! a co do przytulanek..to ja idę w środę na wizytę kontrolną po porodzie i od razu biorę tabletki na conajmniej pół roku:szok::-) już zapowiedziałam, że na chwilę obecną jestem pewna, że Julek będzie jedynakiem:sorry2: nooo chyba, że kiedyś mi się odmieni...ale wtedy to już chyba nie będę mogła:cool2:
caterina jak tam sytuacja pogodowa na Wschodzie? widziałam w tv...chyba w sobotę....że stasznie Was tam zasypało! no a teraz chyba temperatura na plusie to znowu będą roztopy i błoto po kolana:baffled: ehhh tak źle i tak niedobrze...
zuzanka a jak stan Twoje wyprawki dla maluszka? dalej szalejesz po sklepach? dokupiłas coś fajnego?
kasica a co u Ciebie? przyznaję się, że mało czytałam wątek przez ostatnie tygodnie i umknęło mi co u Ciebie...:sorry2: jaki dalszy plan działania? jakaś wizyta lekarska?
Na razie musze zmykać, Młody wykonuje jakieś dziwne ruchy przez sen...chyba się wybudza. Lecę flachę szykować, bo jak się obudzi to od razu syrena będzie:tak:

Gatto możliwe że to też kiszki.. bo głodomor niezły się zrobiłam:zawstydzona/y::-)
Muma no właśnie po jedzeniu jak leżę to czuję.. :sorry2: albo jak się zdenerwuję szczególnie przed wizytą..
Katiuszka no marzę o kopniaku takim z prawdziwego zdarzenia :tak: teraz to takie lekkie uczucie.. się doczekać nie mogę i już chcę więcej i więcej :tak::-) a zgagę mam po bialym serze, staram się go unikać.. po jakimś fast fudzie, i czasami po ogórkach, po 2-dniowym cieście dlatego minimalizuję te rzeczy i zgagi jako takiej brak.. ale miewam i jest przeokropnie..
a Juluś widzę wychowuje Mamusię ;-) bo i przecież o zgrany duet chodzi, co nie???

lece na fejsa pooglądać Dzieciaczki..

elooo
Młoda spi smacznie, ja zabieram sie zaraz za robienie jakiejs zupy na jutro.
Ani@k kurcze, a mnie baaaardzo brakuje tych ruchów:sorry2: Ewcia jest przecudowna, ale jakos tak teskno mi do tego uczucia jak rozpychała sie w brzuchu:baffled: Mam nadzieje,ze to minie:shocked2:
Gatto gratuluje cioteczko:-)
katiuszka hehe teraz siedze i poznaje mozliwosci fb:-D

reklama
Ty chyba zwariowałas Gatto! :-D Nie wyobrazam sobie rzygania i zajmowania sie Ewa jednoczesnie;-):-D
ja podziwiam alex ze dała rade w ciazy i ze srebrem-Cudem:-)

drugie ciąze juz takie same nie beda, juz nie bedzie skupiania sie tylko na brzuchu i tym co tam sie dzieje, bo beda juz podrosniete dzieciaki ganiały wokoło nas i sporo czasu trza bedzie im poswiecac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry