reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się!!!!

z gorącą kawą hihi, zapraszam:-)

Ja tam za pismaka nadwornego, tudzież błazna mogę robić:-) zawsze lubiłam wypracowania z polskiego i kreacje inowacje myślowo życiowe (patrz: proste i sprawne) se na komedianta zaś kiedyś może awansuje:-D

U mnie pada jeszcze, normalnie bardziej biało niż zimą:szok:

Gatto kciukasy za doktorka

Muma
trzeba sobie radzić jak nic; mam też taką autoprojekcję idących świąt bożego narodzenia jak sie przewalam z brzuchem gigantem po kanapie, także innej opcji jak sukces nie przewiduję:happy2:

reklama
Tasza - I o to chodzi !!!:tak::tak: Jak już sobie zaprojektujesz to nie ma zmiłuj, tak być musi !!:tak::tak:
Mnie się do tej pory sprawdzało..;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja też z kawką:-)

Tasza no to projekt to juz polowa sukcesu!!!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma ona w dzien tez malo spi, albo drzemie tak jak krolik:baffled: trafil mi sie egzemplarz jak Kok.o

cześć Dziewczynki,

Aaronka - łączę się w leniu, też dziś nie poszliśmy, bo się matce nie chciało. Za to malowaliśmy farbami i Cud największą radość miał jak mu pozwoliłam ręce malować

u nas mata ta FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 HIT (3068552041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajna jest, bo gra i świeci
zresztą ja na punkcie rainforest miałam bzika i nawet krzesełko do karmienia z fp mam

Muma - a jaką Ty tą kawkę pijesz? ja narazie na bezkofeinowej jadę, ale tęsknię za normalną

alex - ja już od dwóch miesięcy piję normalną, nie za mocną ale jednak:-) Wszystko jest OK, Oli śpi całe noce a ja się świetnie czuję :tak:

My też dziś bez spaceru, szkoda , że sobie wszystkie razem nie możemy posiedzieć i poplotkować:sorry2:

zgłaszam sie na ploty popołudniowe:-) Mloda łaskawie zasneła w huśtawce wiec mam chwilke:-) I tez dzisiaj nie wyszłysmu na dwór:-D hehe ale leniuchy z nas wszystkich dzisiaj:-D
heh Gatto łącze sie w niewyspaniu;-):-) chociaz nam udało sie jakoś jej wyrobic nawyk zasypiania po kąpieli, a w nocy 3x budzi sie na jedzenie... A czasem nawet 2x .. ale na szczescie mam okazje pospac sobie 3x po 2-2,5h ;-):-) W dzien za to tak jak u Ciebie- sen jak u zająca:-)

A kawe pije tez, ale rozpuszczalną na razie. eM kupił mi bardzo dobrą (zwykle nie pije rozpuszczalnych, nie lubie, ale ta moze byc) , Nescafe creme, łagodna jest, wypijam 2-3 dziennie nawet

Ostatnia edycja:
Hej Kochane, dzieki za kciuki, ale juz mam brutantne plamienie.
Wiec ch...babki, swiat nie bedzie.

Przykro mi i smutno, bo znowu ten caly bajzel od rana i perspektywa zostania mama coraz bardziej sie oddala.
Troche mnie dol zlapal, pogoda do bani, mroz, zero slonca i jeszcze do pracy musze jezdzic

Aleksis ..co się odwlecze to nie uciecze...
Pogoda od nastepnego tygodnia ma być wiosenna, samopoczucie będzie zdecydowanie lepsze. A mamą zostaniesz, szczerze w to wierzę i czekam....jakbym sama oczekiwała:)

A dzisiaj zaserwuj sobie coś wyjatkowego na poprawę humoru, żeby lepiej na serduszku było.

Ostatnia edycja:
reklama
Ahoj kobitki:-) Ratuję nasz wątek bo na drugiej stronie wylądowł:szok:
Wczoraj niestety byłam nie do życia po tylu godzinach w pracy a do tego jeszcze M się do mnie nie odzywał bo miał focha:dry:

Ja tylko obejżałam wieczorem Nowego Papierza i padłam jak zabita :tak:

Aleksis tulę cię bardzo mocno :-**

Pozdrawiam nasze mamuśki, ciężąrną i staraczki
Na wschodzie nadal zima :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry