reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma hyhy ja mam mopa typ "zwyczajniak popularny", czyli pęczek sznurków na tyczce;-) I uzywam tylko do mycia balkonu:-) A do podłóg mam takie coś..hmmm..płaski prostokatny (składany na poł) kawałek plastiku na tyczce, na który nakłada sie prostokatny kawałek szmaty do mycia... I fajnie sie tym myje :-) I widze,ze wszedzie wszystkie panie sprzataczki maja takie cuś do podłóg, wiec chyba sie wszystkim sprawdza;-)

reklama
:-)
No ja też właśnie miałam nibymopa za 7 zeta z reala ale się rozwalił na amen.
A, że mam dużo do mycia... to myślę o tej Viledzie albo whirly mopie:tak:
Chyba za dużo reklam oglądam ostatnio :-D:-D

hehe tylko nie zacznij kupować na telezakupach cudgarnków, leczniczej pościeli albo masażera-wibratora redukującego 135%tkanki tłuszczowej*:-D

*badania przeprowadzone na reprezentatywnej próbie trzech chudych osób
:-)

Hahaha, a może to geny mojej Babci się odzywają? ;-) Ona ma cały pokój w cudach z telezakupów i jak na złość żadnego mopa!!! Aaa ja mam też mopa parowego i odradzam , dostałam od teściowej jak się wprowadziliśmy do domu,
Może mój jest kiepski jakiś ale tylko rozmazuje brud i ja się go boję jak tak strzela tą parą:-D

Dobra, lecimy pospacerować, narazie !

cześć kobitki

Muma mopa mam identycznego jak Ty i kok.o ale później zakupiłam sobie takie specjalnego bo też stwierdziłam,że mam dużo do mycia taki okrągły Jana niezbędnego co teraz właśnie vileda reklamuje ;-)i mnie kompletnie nie pod pasował :baffled: zagina się w dziwny sposób i kręci w koło nie to nie dla mnie ja nie miałam cierpliwości ale są viledy składane i wyciskane takie prostokątne właśnie jak te zwykłe i moje koleżanki zadowolone ;-) co do Julki to na pewno zaliczy na 100%

kok.o ale siśki chyba można przetrzymać w lodówce na drugi dzień ?:dry: caterina powinna wiedzieć ,kiedyś pamiętam wiozłam mojego Antka na drugi dzień:blink:

co do wizyty kochane to nie mam już torbiela :rofl2:wszystko ok ,teraz tylko mam brać dupka przez jakieś kolejne 3 miesiące ,żeby mieć regularne cykle co do antykoncepcji to nie mogę brać całkiem sobie go później rozreguluje i klapa będzie :crazy:więc nie będzie tabsów :no: dzisiaj mam 25 dc i już mi tempka spadła czuje ból w brzuchu więc moja @ przyjdzie normalnie Yupii :-)więc dzięki dupkowi się reguluje :tak:

ja z kawką ,prania mam od cholery ale już kończę :tak:

Aleksis co tam u Ciebie ?
szyszunia ???

A ja mam mopa z lidla aquapur czy coś takiego..jest ok..
Ruchów jeszcze nie czuje..jestem bardzo ciekawa kiedy Bejbik mnie okopie..chciałabym juz..
Zuza czyli przez 3 miechy wszystko sie zdarzyć moze??? Czy musicie jakoś uważać? A jak Twoje tsh?

helol!

Pytanie dnia jest suuper :)
Ja mam viledy takie paski i nie jestem zadowolona, mam tez taki jak Kok.o skladana decha i szmata jakby z dwoma kieszonkami po bokach ijuz jakby lepiej, ale tez srednio zadowolona... moze ja sprzatac nie umiem??:baffled:

Zuzanka skoro dupek ma lepsze dzialanie regulujace to trza brac:tak:

Ani@k,Gatto no dupka mam brać bo on właśnie dobrze reguluje cykle no i w razie co utrzymuje ciążę ;-)więc mam brać ,ale ja nie licze na cud więc spoko :-p:-) biorę go po to aby się nie martwić ,że nie będzie @ w odpowiednim dniu :tak:

reklama
Witam!!

Caterina
byłam przed chwilą u swojego doktorka i zwalił te wyniki na PCO:wściekła/y:, choć stwierdził że są do ogarnięcia co mnie cieszy w miarę jeśli nie spieprzę prolaktyny (patrz: "będę miała w głowie poukładane" (cyt. dosł.):-D) teraz tylko Paweł musi ze swymi skarbami stawić się do badania i będzie sex ze słomką:baffled::happy:

kok.o, jak tak opisujecie swoje przeboje z maluchami to zaczynam się zastanawiać czy wiem w co się pakuję:-D

a tematycznie mopa mam z viledy, wersję z paseczkami - jestem super zadowolona - nie kłaczy się i jest bardzo żywotny; ze sznureczkami myślałam że zwariuję, a tych prostokątnych nie lubię - babrania się z mokrą brudną szmatą - już wolę krowi tyłek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry