reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny!
Dzięki za życzenia z okazji Dnia Kobiet! Wam również, spóźnione w prawdzie, ale jak najbardziej szczere życzenia: spełnienia marzeń, dużo szczęścia i miłości!!!!

A u nas jakoś powoli się toczy. Julek przeprosił się z cycem:tak: to znaczy ma jeszcze swoje schizy, raz weźmie, raz nie...ale nic na siłę, już się nie stresuję. Ważymy go w domu, póki co chyba jest dobrze, więc jakoś się nie martwię. Ale ostatnio coś mu było, chyba go brzuch bolał, bo płakał, jakies kupki miał dziwne (sorry za szczegółowy opis:baffled:) Nie wiem czy to nie po Kubusiu...pomyliło mi się i zamiast w maliną, kupiłam z truskawką:zawstydzona/y: Dziś już było lepiej, ale jak się skubany nauczył drzeć to szok!!! aż piszczy!!! wieczorem podczas kąpania też tak darł paszczę, że wsadziłam mu smoka do buzi, trochę przytrzymałam, żeby mu nie wypadał i jak zaczął ciągnąc to szok! jak już od kilku dni zauważyłam, że jak poje z piersi, przyśnie, to dalej ciumka i jak próbuję mu wyciągnąc, to on już "na sucho" ale dalej jakby ssał. Więc teraz ssie smoka:-p i usnął od razu, obudził się jak mu smok wypadł, ale dostał na nowo i dziecko śpi już dość długo jak na niego. Mam nadzieję, że jutro mu się nie odmieni:szok:
Teraz siedze sobie przed tv, zerknęłam co tam na fb...cisza w domu...M. z mamą pojechali na lotnisku po moją mamę. Ja zdażyłam kuchnię ogarnąc, zjesc kolację, prysznic wziąc...jakby tak miało byc, to juz nie jest źle.
Dobra, nie piszę nic więcej, żeby nie zapeszyc:cool2:
Dobranoc wszystkim!!!

reklama
Hej
Od wczoraj mam śnieg uuu małe zaspy gdzie niegdzie.. Dobrze ze od jutra ma juz być cieplej..moze na Wielkanoc będzie wiosennie :-)
Kok.o i/lub inne mamusie..jak kupowałyście syskonosze???
Taki rozmiar jak normalny z zaznaczeniem ze ciążowy??? Czy miseczka numer większa??? Kurcze najprawdopodobniej będę skazana na net'a ale nie wiem jaki rozmiar szukać, pomozecie???
Katiuszka ja genetyczne miałam w 12 tc teraz czekam na wyniki, odbiorę w czwartek bo idę do Magika..a Julus juz całkiem dzielny, zastanawialam sie czy aby nie za szybko kubusia mu dajesz, ale On juz miesiac skończył..no i ja sie jeszcze nie znam :$ buziaki dla małego przystojniaka :*:*:*

Ani@k ja syskonosz kupowalam w sklepie mierzac i wielki byl :-D:-D a generalnie w wiekszosci uzywalam koszulek intimissimi bez syskonosza (do tej pory uzywam).
A Katiuszce chyba chodzilo, o to, ze ONA wypila Kubusia z truskawka co mialo wplyw na mleko cycowe;-)

O widzisz Gatto!!! Mi nawet przez myśl nie przeszło ze to Katiuszka mogła wypić ten sok..ale ja ostatnio mam problemy z myśleniem..
A koszulka mi niestety nie wystarczy..muszę czymś zabezpieczyc przyszła mleczarnie ;-)

cześć dziewczyny

zaglądam do Was podczytuje i kibicuje , bez Was smutno trochę nie da sie w 100 % odciąć :sorry:
Ani@k u Nas dużo śniegu i zimno strasznie brrrr jak się czujesz ogólnie?
Gatto :*

kok.o Muma :* jesteście wspaniałe i nie zastąpione ,dzięki za wsparcie :***** <3

ja dzisiaj się wybieram do gina ciekawe co mi powie na temat torbiela no i antykoncepcji :sorry:;-)

ściskam Was wszystkie

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Caterina &&&&&&&&&&&&&& :*

hej!!!
ani@k źle mnie zrozumiałaś, tak, to ja wypiłam Kubusia:zawstydzona/y: jakieś drobne krosteczki ma na policzku, nie wiem co to za cholerstwo:sorry:
No widzisz...przegapiłam Twoje badania genetyczne...trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:
zuzanka eee co tam bys się odcianała od nas;-) gdzie znajdziesz takie wariatki jak my:-D kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&
aha ani@k poczekaj z kupnem staników tak do ostatnich tygodni ciązy. Ja kupowałam jakiś miesiąc wcześniej i były dobre, ale znam dziewczyny ,które kupowały dopiero przed samym porodem, a później okazywało sie, że są za małe. Tak więc różnie to bywa.
U mnie jest już mama, na razie obserwuje Młodego i powoli wprowadza swoje zasady i na razie coś tam działa. Młody już drugi raz śpi:tak: i to po samej piersi:-) ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca:cool:
Buziaczki Kochane!!!

Katiuszka ja juz sie nie mieszcze w te co mam wiec kupię ze 2 na zmianę..do porodu jeszcze trochę czasu i aby se conieco nie odkształcic chyba teraz kupię..
Zuza ogólnie czuje sie dobrze. Czyli dzis na wizycie ustalićie pewnie plan działania na najbliższe dni..
Ja mam nadzieję ze Caterina nie utknęła w pociągu w jakiejś zaspie w drodze do mnie..odezwij sie, relacji mi brak!!!

Ahoj kobity :-) Ani@k w zaspie nie utknęłam tylko w robocie :wściekła/y: Oddziałowej nie ma , 3 koleżanki na zwolnieniach i jedna na długim urlopie i nie ma komu pracować i jak obsadzić dyżury :crazy: No ale już jako tako wszystko załatwiłam:confused2:

No wczoraj to ja sama siebie przeszłam jakoś hormony mi buzują bo wyłam na Epoce Lodowcowej 3 :laugh2:
Mój M to tak się ze mnie śmiał :eek:
Ale najczęściej takie akcje odstawiam na początku @ :eek:
Więc o co tu chodzi :confused:

Tasza kochana ty mnie napisz które to Lh a które FSH bo nie kumam :tak:
Bo jak FSH masz 13 to zalecam jeszcze koniecznie AMH .

czesc babolki
bbbrrrrrrrrrrrr ale ziiiimno dzis:szok: i snieg lezy u nas, na zachodnich krancach:-)
zuzka :********* zawsze i wszedzie Ci kibicujemy:tak::-)
katiuszka hehe masz ze smokiem tak samo!! Młoda jak juz sie naje to ciamcia cyca nic nie pijąc..tak zeby pociamciać sobie. Wtedy smoka jej daje. Ja chcialam w ogole zeby bez smoka dawała rade, no ale chyba ma za silny odruch ssania. Teraz na szczescie umie swoje palce do buzi wkładać, pakuje tam po kilka naraz i ssie;-), sama sie uspokaja w ten sposób.
caterina hehe hormony powiadasz..nooo juuuuuuuuuuuuuuuz huśtawka Cie dopadła? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby oby:tak:
A z Epoki lodowcowej 3 najfajniejsze byly te 2 wiewióry szablozębe co o żołędzia sie tłukły...i romansowały jednoczesnie:-D
Ani@k &&&&&&&&&& za wizyte

Ostatnia edycja:
reklama
Zuza i jak po wizycie? Co z torbielem? Co Ci powiedziała dr?
Caterina a później to sie tylko nasili &&&&&&& chodzi mi o płacz.. Mnie np. niektóre reklamy rozbrajaja..i lezki do oczków naplywaja..
Muma a u Ciebie rekolekcje czy jakies wolne w szkole??? Jakoś mało Cie tu!!!
Kurcze trochę jestem pogubiona w komórkowej obsłudze bb..ale dzięki temu stane sie miszczem w pisaniu esów ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry