reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hello! Witam Was porannie z herbata i po bulce
Gdzie na druga strone watek?Absolutnie nie
Ja jezdem
U nas cieplo jakies 7 stopni, ale pada, zero slonca, ciemno i ponuro.
glowa mnie troche boli, bom zabalowala wczoraj -bylismy na wystepie Kabaretu Rak. Do dzis mnie buzia i brzuch bola ze smiechu.Nawet wiele ludzi przyszlo-jakies 200, moze wiecej.
A teraz ratuje sie herbata, kawa, soczkiem. Jak wroce do domu to sie od razu klade na godzinke
Jesli chodzi o moj cykl-to jest dzis 22dc, @ brak, ale nie wydaje mi sie, zeby sie udalo. Jakas taka wk... jestem ze hej. Od czasu do czasu mnie boli w podbrzuszu, wydaje mi sie , ze @ nadchodzi ... E tam, co ma byc to bedzie.
Trzymajcie sie cieplutko,
Aha, dziekuje za zyczenia. ja gapa nie mialam kiedy cos poklikac
Buzka

reklama
elooołlll babki
uffffff...przezylismy najazd rodzicow i tesciow jednoczesnie:szok: jak tak człowiek mieszka sobie spokojnie sam (z eMem znaczy i Młodą) to jak 4 osoby, w tym 2 z problemem ze słuchem, zwalą sie naraz to strasznie głosno sie robi;-):-)
Mloda ponoszona przez wszystkich, zmeczona nieludzko spi teraz w chuscie.
Piekna ...hmmm..gratulacje zdanego testu! :-D a dyplom eM Ci wypisał?;-):-)
caterina i jak tam dzisiaj, był dzien po dniu kobiet?:happy2:
Ani@k hyhy no to niedługo zakupy nowych ochraniaczy na (.)(.) :-)
Aleksis bedzie co ma być, czyli II !!!!! tego sie trzymamy i wierzymy:tak: a wk..rw to pewnie przez hormony:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czeeeeee
hmmmmm... teraz ja bede bloga pisac?;-):-) haaaaaalooo!! juz dawno świt nastał, ptaszki poćwierkują, czas zerwac sie na równe nogi;-):-)
aaaaaale ziiiiimno sie zrobiło..chyba... w kazdym razie ja mam snieg za oknem:-(
ale wysoko na świerku za oknem sierpówki zaczynają wić gniazdo, przylatują z gałązkami w dziobach. A 2-3 pietra pod nimi, na tym samym swirku, kos sie czesto kręci...moze wiec bede miała wielorodzinne drzewko do podglądania:-) a poza tym wróble jak zwykle sejmikują i wykłócają sie:happy2:

to tyle relacji z białego zachodu
tu mówiła kok.o Max Kolanko ;-):-)

to znowu ja.. jakok.orząbek:-)
snieg stopniał, jest mokro... w domu cisza, Młoda spi w huśtawce (heh..na razie rewelacja! usypia ją to bujanie:-))
eM giercuje w sieci w jakąś strzelanke...ech ci faceci. Pewnie po drugiej stronie kabla (kabli) ma jakichś małolatów i z nimi sie ostrzeliwuje:-)
co na obiad? ano cos sie odgrzeje z wczorajszej wyżerki, pewnie barszczyk i jakas rybka bedzie..hmmm wyszlo jak na wigilie:-)

a wiecie..wciagnelam sie w serial "rodzina zastepsza":sorry2: na atm leca powtorki chyba wszystkich serii wiec codziennie jakos tak wypada,ze przy cycowaniu ogladam..no i sie wciagnelam. fajny serial:tak:

dobra, tyle na razie
do napisania
papa

Ostatnia edycja:
Eeeelooooł Babolce!!:-)

Dzisiaj ponoć dzień faceta, prawda to li fałsz?:baffled: Bo ja nic nie wiedziała...

Katiuszka79 to miałaś przeboje z Julem..., nic na siłę widzisz; a wyprawa cudowna - mało powiedziane, następna to Polska nasza kochana i rejony Cateriny najprawdopodobniej w wolnej chwili;-)

Muma, Kasica
u nas na ogródku kwiatuńce wyłażą powoli, są krokusidła żółte, pomarańczowe i wychodzą fioletowe i liście tulipanów - ciekawe jak dadzą sobie radę z tymi mrozami, a może być ładnie:-)

Zuzanka miło Cię słyszeć/widzieć/pisać do Cię:tak::tak::tak:

Aleksis
kciukasy

Szyszunia, test ilościowy zaliczony?? a konsumpcyjny??;-) ja się tak namęczyłam przed wigilią masakrycznie, ale za to teraz wyżeram....:-D

Co do formy i wagi... też za dużo wciągam ostatnio, trochę ze zdenerwowania, duże decyzje przed nami, więc dwie czekolady na raz czasem wpadną...:zawstydzona/y:

Caterina nie smutaj dniem kobiet, ja też go skończyłam po 22, przychodzę do domu, krokusik na stole i Paweł słodko śpi z kotami, szansy na pobudkę brak:happy2:

a wyniki na 4dc/33dc:
lh 13,3 faza folikularna 2,4-12,6
estradiol 80 ff 90-716
wskaźnik lh/fsh 1,8 - nie wiem jak powinien być, wygląda na to że mam menopauzę:-(

miłej niedzieli!!:happy2:

Helol babolki

Alex spelnienia marzen, duzo cierpliwosci i wszystkiego, wszystkiego najcudowniejszego!!!!!!!!!!!

Kok.o
tez pamietam lubilam ten serial:tak::tak:

Szyszka kurde, ile pierogow:szok: ja bym w takim razie egzaminu nie zdala, bo nigdy pierogow nie zrobilam:zawstydzona/y:

Ja już nie mam szans zmieścić się z dziecięciem przed trzydziestką. Mam nadzieję jednak, że uda mi się uporać się z zajściem dość szybko i przed 31 urodzinami będziemy już we trójkę.

hej

alex_duuuużo zdrówka i miłości i czego sobie jeszcze zapragniesz i zamarzysz :**********************

kok.o ja z miłą chęcią czytam Twojego bloga :tak:;-)

miłej niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry