Aleksis1
Fanka BB :)
hello! Witam Was porannie z herbata i po bulce
Gdzie na druga strone watek?Absolutnie nie
Ja jezdem
U nas cieplo jakies 7 stopni, ale pada, zero slonca, ciemno i ponuro.
glowa mnie troche boli, bom zabalowala wczoraj -bylismy na wystepie Kabaretu Rak. Do dzis mnie buzia i brzuch bola ze smiechu.Nawet wiele ludzi przyszlo-jakies 200, moze wiecej.
A teraz ratuje sie herbata, kawa, soczkiem. Jak wroce do domu to sie od razu klade na godzinke
Jesli chodzi o moj cykl-to jest dzis 22dc, @ brak, ale nie wydaje mi sie, zeby sie udalo. Jakas taka wk... jestem ze hej. Od czasu do czasu mnie boli w podbrzuszu, wydaje mi sie , ze @ nadchodzi ... E tam, co ma byc to bedzie.
Trzymajcie sie cieplutko,
Aha, dziekuje za zyczenia. ja gapa nie mialam kiedy cos poklikac
Buzka
Gdzie na druga strone watek?Absolutnie nie
Ja jezdem
U nas cieplo jakies 7 stopni, ale pada, zero slonca, ciemno i ponuro.
glowa mnie troche boli, bom zabalowala wczoraj -bylismy na wystepie Kabaretu Rak. Do dzis mnie buzia i brzuch bola ze smiechu.Nawet wiele ludzi przyszlo-jakies 200, moze wiecej.
A teraz ratuje sie herbata, kawa, soczkiem. Jak wroce do domu to sie od razu klade na godzinke
Jesli chodzi o moj cykl-to jest dzis 22dc, @ brak, ale nie wydaje mi sie, zeby sie udalo. Jakas taka wk... jestem ze hej. Od czasu do czasu mnie boli w podbrzuszu, wydaje mi sie , ze @ nadchodzi ... E tam, co ma byc to bedzie.
Trzymajcie sie cieplutko,
Aha, dziekuje za zyczenia. ja gapa nie mialam kiedy cos poklikac
Buzka

jak tak człowiek mieszka sobie spokojnie sam (z eMem znaczy i Młodą) to jak 4 osoby, w tym 2 z problemem ze słuchem, zwalą sie naraz to strasznie głosno sie robi;-):-) 
a wk..rw to pewnie przez hormony
na atm leca powtorki chyba wszystkich serii wiec codziennie jakos tak wypada,ze przy cycowaniu ogladam..no i sie wciagnelam. fajny serial
Bo ja nic nie wiedziała...