reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Wszystkiego Najlepsiejszego z okazji Dnia Kobiet ...
Spełnienia wszystkich marzeń :-
**

Witam się kobitki porannie popijając kawunię :tak: Mnie dzisiaj mój M nie porozpieszcza bo mam dobę w pracy :zawstydzona/y:
Ale może jutro nadrobi :-p

Pogoda na wschodzie jest tragiczna :eek: Wczoraj wieczorem lało a teraz sypie cholerny biały śnieg:baffled: Wszystko jest zasypane :confused2:
I gdzie ta wiosna !:confused2:

Pozdrawia i komentuje dla Was Caterina Max Kolanko :confused2:

Hejka,

A ja mam dla Was tulipanka z mojej działki (niestety zeszłorocznego:-D) i buziaki i spełnienia marzeń życzenia !!!

Załączniki

• 2012-04-14 13.47.30.jpg
    2012-04-14 13.47.30.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 31
czesc babolki:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE KOBITKI!! :-)
Kochane staraczki zycze spełnienia marzeń o ryczących niemowlakach w domach;-)

caterina Ty kobietopracującażadnejpracysieniebojąca;-):-) jutro eM pewnie nadrobi zaległości:-) a w pracy pewnie ci Twoi podstarzali lekarze pewnie tez jakies ciacho stawiali czy gozdzika do góry łodygą wręczyli :-)

a u nas pogoda do doooooopy... zimnawo i ciagle mrzy..bbbrrrrr
za to Młoda śpi:baffled::baffled::baffled:

hej!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETY!!!!!!!!!!!SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!!!!!!:-)U nas pochmurno,pada...zaraz do pracy....ja od męza dostałam ogromny,ogromny bukiet tulipanów!!:-)śliczny jest!!ale ja widzę,ze On jeszcze cos kombinuje....hhhmmmm tak mi się zdaje;-).Miłego dnia zyczę!!!

Ahoj dziewczyny :-) Ale żeście zabalowały w to kobiece święto aż nam wątek zjechał na 2 stronę :szok:
No tak jedni balu balu a inni luckie-ludzkie życie ratują( przytrzaśnięte palce i bóle gardła :dry:)
Komunistycznym zwyczajem dyr. rozdawał tulipany, bo chyba gwoździki wszystkie wykupili :-p

Jak wyglądam przez okno to aż mnie trzęsie-wszędzie śnieg jak okiem sięgnąć:eek:
Ja chcem wiosnę :sorry2:
Pozdrowienia z pod zaspy- na wschodzie :cool:

reklama
Czesc
Caterina a u mnie nadal wiosna, mówiłam abyś sie w pociąg pakowala ;-)
Ja wczoraj zajadałam sie czekoladkami z solidarności. eM mówił ze bez alko więc wciągalam :-D
Dziewuchy czuje ze mi (.)(.) rosną!!! To co sie dzieje przed @ z syskami to małe piwo..
Muma świetnie sie trzyma tulipan!!! Czym Ty go karmisz ze nadal jak żywy???;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry