reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaronka - no tak , mówiłaś.. To gratuluję !:-)
Potówki albo tzw trądzik niemowlęcy który sam minie. Ja nic nie robiłam, myję buzię wodą przegotowaną,smaruję kremem Bambino i już.

Gatto
mnie się ciapało dokładnie 6 tygodni i tyle czasu zajęło przystosowanie moich cycojadów, jeszcze trochę ;-)

Gdzie reszta, halo ????

reklama
Muma, reszta albo na spacerkach, albo skierowana nosem do okna:) jak jest taka pogoda to nic innego nie ma się ochoty robić.

Ja też bym chętnie wyszła, ale moja Córa woli o dziwo spańsko, niż spacerowanie. Ale nie dziwię sie po takim porannym koncercie, sen wskazany.
Ale jest szansa że dzisiaj jeszcze wyjdziemy....

czesc:-)
witam sie wiosennie i wieczorowo
ja dzisiaj miałam maly sajgon, Młoda popłakiwała przez cały bozy dzien, w nocy 2x czesciej jesc wolala niz zwykle... heh, ledwo zyje dzisiaj:sorry2:
katiuszka nic na siłe, jesli Młody za Chiny Ludowe nie chce sie przekonac do cyca to nic, najwazniejszy jest Wasz spokój i to,zebys sie nie stresowała. Trzymajcie sie i cieszcie sobą i juz:tak: :**
aaronka hmmm... w sumie to długo to Ci tam zalegało...ponad miesiąc:szok: no ale dobrze,ze juz sie pozbyłas tego:sorry2:
Jak Córa woli spac, to pakuj ją w kombinezon i czape na śpiocha i do woza i heja na spacer:-)
Moja w wozku zasypia po jakim czasie, jak troche juz ją potrzesie, i budzi sie przed koncem spaceru.. i tyle jej spania mam. Plus jest taki, ze po całym dniu niespania zaraz po kąpieli pada jak kawka , jesc nawet nie chce ;-) i nie mam problemu z wieczornym usypianiem (pod warunkiem ze nie ma kolek).
Muma 6 tygodni Ci sie ciapało??? :szok:wow... ja po 2 juz miałam spokój...
A gin kazał mi za pol roku przyjsc do kontroli, chyba ze @ sie wczesniej pojawi... to przez poł roku jeszcze moge nie miec @??? ... nie zeby mi to nie pasowało..tylko dziwnie jakos tak:confused:

Tasza kurcze, to wysokie LH to trza z ginem obgadac...

Ostatnia edycja:
Ahoj dziewczyny:-) Ratuję wątek bo spadł na 2 stronę:szok:
Ja się właśnie szykuję do roboty:zawstydzona/y: Nie byłam aktywna ostatnio bo nawał pracy miałam ale obiecuję się poprawić:tak: Abym przeżyła do łikendu a będzie dobrze:zawstydzona/y:

Aleksis
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuza :-**

Buzaki dla zafasolkowanych ,staraczek i mamusiek :-**

Pozdrowienia z wiosennego wschodu:rofl2:

Tasza przepisz wyniki w cyfrach,oczywiście jeśli chcesz :tak:

elooołłłł
pustki, echo niesie...
caterina kobieto pracująca a tam na wschodzie to wiosna sie utrzyma?;-) bo zapowiadaja,ze zima ma powrocic. Ja teraz DDTVN sobie ogladam i tam pani przepowiada -17stopni:szok::szok: ale na szczescie nie dlugo to bedzie trwalo.

hej!!!!!!!!!!!u nas dzis juz odrobinę chłodniej jest i pochmurno...no kurcze kok.o ja tez słyszałam,ze ma byc zimnoooo:szok:...jeju i po co??!!!brrrrrrrrrrrrr......my na popołudnie mamy do pracy,Adas jak zwykle cosik na dworze porabia w ogrodzie,to jakis porzadeczek,to przycinanie krzewów itd...bardzo lubi to robić!!w sobote wybieramy sie na zakupy do Wrocławia;-)za jakimis butami chce sie rozejrzec,za apaszka,i jeszcze kilka innych rzeczy,chrzesnicy kupic cos musze,bo 2 kwietnia urodziny ma,wiec w sobote się chcemy wybrac....W poniedziałek przyjechała z irlandii moja przyjaciółka z synkiem,zostaje do 16 marca....i juz na sobote tak na 18 jestesmy umówione;-)ide do niej na babski wieczór przy winku i ploteczkach hi hi hi,wiec wesolutko bedzie:P)

cześć dziewuchy ja na chwilkę

bionda cieszę się ,że Twoje tsh spadło teraz tylko II Cię czekają szybko dość niż planowała chyba pani dr?
caterina &&&&&&&&&&&&&&
Aleksis trzymam mocno nie puszczam kciuków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o ja też tak słyszałam i wcale mi się ta prognoza nie podoba :-(jak dzisiejsza nocka?

resztę kobitek mocno ściskam i pozdrawiam

Hejka :-)

Ja nie wierzę w tą ich prognozę, krety się wykopują a to niby znaczy ,że przez 10 dni nie będzie drastycznego ochłodzenia:tak: Zobaczymy:confused:

U nas dzisiaj jakiś marudny dzień ...
Chyba będziemy ciacho jakieś piec na Dzień Kobiet :-D konkretnie to szarlotkę z budyniem :happy: (na przepis na gruszkowe się nie doczekałam :-p)

Tasza -
ja nie wiem co te wyniki znaczą..

Miłego dnia wszystkim !!!

reklama
Hej
Ze ja wcześniej nie skomentowalam tsh Biondy!!! To teraz tylko wieści o II krechach &&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuza a jak u Ciebie wyglądaja wyniki??? Bo Ty dopiero od nowego cyklu zaczynasz kuracje regulujaca cykl???
A u mnie wiosna, krokusy juz prawie przekwituja krety kopia, koty sie marcuja..no wiosna pełna parą:-D
A ja na komórce zasuwam (zasowam?) I trochę sie bycze..:$

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry