reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczęta :-)

Jutro już powracam, weekend jak zwykle z rodziną a dziś też Julka w domu była bo ćwiczyłyśmy razem angielski przed jej czwartkowym egzaminem:-) W czwartek zdaje test - jak się uda to będzie w gimnazjum mieć część zajęć po angielsku.

Podczytuję cały czas i &&&&&&&&&&&&&&&7 trzymam mocno za Staraczki i badania i dzieciaczki i w ogóle:tak:

Ale zima wróciła, co?? Jakiś horror, znów nas zasypało totalnie - nawet dziś na spacerze nie byliśmy bo mi furtka zamarzła;-)

Miłego wieczoru !!!:-)

reklama
Heeeloł
Muma ja jestem przekonana ze Julce ten test super pójdzie - niech im tez coś zaśpiewa - nie będą mieli problemu z oceną..:-);-)
Moja Siostrzenica chodzi do liceum językowego, uczy sie ang. i hiszpanskiego..
Jak sobie przypomnę ze w podstawowce ruskij jazyk nam do głowy wciskali i ze dopiero w 8 klasie przez 1 półrocze miałam niemiecki - aż mi sie włos na głowie jeży..to były czasy! Aż sie dziwię ze nic nie pamiętam z języka naszych byłych przyjaciół..no moze jakies jedno zdanie..:$
A na krancach północno zachodnich zimie przypomnialo sie ze należy w te ostatnie dni zimo-władzy astronomicznej trochę śniegu spuścić, narazie to takie lekkie opady..oby sie nie rozhustalo..!

eloooołłł babeczki:-)
tu Wasz korespondent kok.o Max Kolanko donosi, ze na zachodzie tym poludniowym tez pada lekko śnieżek, chlodno i zimowo jest.
zuza ???????????? co u Ciebie? jak wizyta? czego sie dowiedziałaś? no i w ogole pisz no tutaj jak spedzasz dzionek!!:happy:
Ani@k no cyckonosze jak juz musisz to kupuj... moze jak juz teraz cyce urosły to juz do konca sie nie zmienią..w sumie ja tak miałam ... pod koniec niewiele sie zmieniły.
Dowiedzialam sie wczoraj,ze moja kolezanka w ciazy jest i dziewczynke bedzie miala...i tak mi sie zateskniło troche do tego stanu:baffled::eek: Fajnie było czuc jak sie Młoda rozpycha i wierci:zawstydzona/y: II trymestr naprawde fajny był:tak:
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Julki!! kurcze, teraz młodzież zawstydza znajomością jezyków.. a ja taka stara i kora mi zwapniała i wietrzeja mi słówka z głowy strasznie!! :szok: nie uzywam ang. na codzien i juz nie umiem mowic:zawstydzona/y: heh...

Ja dzisiaj od samego świtu poluje na siki:-D Juz druga próba..założyłam Młodej woreczek do łapania próbki moczu, ale cholercia źle i wszystko do pieluchy wyciekło, no i teraz jest drugi zamontowany i czekam...moze sie uda;-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:rany Julek!!! (eeeee ale nie ten katiuszkowy;-))...przegapiłam:zawstydzona/y:...alex wszystkiego najlepszego kochana, zdrowia i duuuuzo radości i pociechy z progenitury!!:-)

Ostatnia edycja:
Ahoj dziewczyny :-) Wczoraj nie dokończyłam posta bo do roboty mnie wyrwali:zawstydzona/y:
Dzisiaj na razie w domciu siedzę a na 14 do roboty na dobę :wściekła/y:

Alex Wszystkiego Najlepszego :tak:

Zuza jak tam po wizytacji ?

Aleksis
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam z Syberii :baffled:

Kok.o a Ty zaczęłaś czuć Ewę w 17tc??? Chyba jakoś tak pamiętam..
A ja uczyłam sie ang. i niem. i pamiętam jak po posusze nieużywania miałam okazję z niemka pogadać..trochę sie z początku zblaznilam bo mi sie te dwa języki zaczęły mylić :$
W końcu rozmawiałyśmy po ang.
Caterina ale ta mala ilość siuskow to chyba tylko dzieciów dotyczy..w szpitalu nie miałam z czego oddać próbki-jakoś mało mi sie uzbieralo-i nie przyjęly piguly..:-S:$

Hejka:-)

Wiecie, stresuję się tym egzaminem chyba bardziej od Julki- ona jest pewna, że się dostanie ale tam dzieci z całej Łodzi walą a co z tego, że Julka jest najlepsza w swojej klasie ? No nic, zobaczymy. Nie chodziła narazie na dodatkowy angielski, trochę się z mamą uczyła:-p

Ani@k - ja to miałam właściwie w ciąży taki sam rozmiar cyckonosza jak przed i dopiero jak karmię to mam balono-rakiety mleczarnie masakra:-D Nową bluzkę przez to sobie w rozmiarze megakosmos musiałam kupić,..:baffled:
Co Ty z tymi dolarami ??? :-D Czy ja się już na nowym emotikonach nie znam ??? ;-)

kok.o coś chyba przegapiłam, po co łapiesz te siuśki Ewie ? Coś jej dolega ? My dziś mamy trzecie szczepienie, 'tylko' jedno wkłucie na szczęście..

caterina , Aleksis &&&&&&&&&&&&& , i reszta też ale już nie wiem, która w jakiej fazie jest

caterina z tym płakaniem na bajce to uuuuuuuuu wielce ciążowy to objaw - ściskam kciuki z całej siły !!

W ogóle to Olek masakrycznie cierpi od paru dni na ząbki, dolne jedynki są już na wylocie i smarujemy na noc żelem Dentinox ale w dzień te gryzaki g.. dają i marudzi trochę i zamiast radośnie gaworzyć to tak biadoli bidulek...

Muma to emotki z telefonu..myślałam ze bedzie je normalnie widać..
:$ - zaczerwienienie
:-S - zdziwienie
Tylko :-):-D;-) wychodzi chyba ładnie..
A mi sie znowu 'coś' z (.)(.) wylalo..jak ostatnio mówiłam magikowi nic nie powiedział ze coś nie tak..

k..wa mać!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
zlapałam pięęęęknąąą próbke sików, wpakowałam Młodą w bety,siebie w byle co na szybko, nieuczesana i w ogole mało reprezentcyjna pognałam wio do labu... i co? i k...wa mać laboratorium w tej mojej gó..nej przychodni na dzielni zamkneli przed nosem:wściekła/y::wściekła/y: od 7.30 do 8.30 tylko we wtorki czynne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
eM z roboty sie nie wyrwie zeby zawieżć gdzieś indziej i tak na zmarnowanie pójdzie ta moja (i Ewy) poranna robota:wściekła/y:
trza jutro po południu łapać i zawieźć do innego labu:wściekła/y:
Muma nie dzieje sie chyba nic, ale tak se pomyslalam,ze złapie i zbadam, zeby juz na 100% wiedziec,ze te słabe przyrosty wagi to jej uroda a nie jakas infekcja.

Ani@k no tak jakos wczesnie zaczelam czuc, takie motylko-łaskotki;-)

caterina jak mam próbke z ok godz.9 to jak zawioze ok 17 do labu to za pozno bedzie,nie?

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k już za chwilkę poczujesz Bąbelka swojego !!!:tak::tak: Ja z Julką w 17tc czułam a z Olciem koło 15go tygodnia:tak: Mimo mojej ochronnej warstwy tłuszczyku baardzo wcześnie i taki aktywny już do końca w brzuchu był;-)

kok.o - chyba do 17ej to trochę za długo, ech z tą służbą zdrowia naszą...

My się szykujemy na spacer po naszej ulicy (reszta raczej zasypana ...), może mi trochę zaśnie Glutek chociaż.

PYTANIE DNIA : Jakie macie mopy i czy jesteście z nich zadowolone ??? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry