reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka kup mleko antyalergiczne, sa takie bez recepty (yyy.. znaczy nie wiem jak u Angoli..no ale tez chyba takie mają:eek: ) . No bo jak to mleko uczula to po co ma się miesiąc jeszcze meczyc? Jak nowe wybitnie mu nie podpasi to wrócisz do starego, albo poszukasz innego antyalergicznego.

zuza hehe nic nie planuje:-D:-D tak tylko chciałam zerknąć a tu zonk:-) Może ja zły login wpisuje?:baffled: a może mi konto zlikwidowali?
to jakie masz to hasło? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Milo Was poczytac wieczorkiem :) ja znow z tel bo nie ma juz sily kompa wlaczac.Katiuszka - egzema to po prostu uczulenie, najczesciej kontaktowe po proszku - po pierwsze bym zmienila proszek. Po drugie zostaw go pare dni na samym mleku.Olek mial po pierwszej marchewce uczulenie i tylko po pierwz ym razie, potem przeszlo.Jak to nie pomoze zacznij od mleka bez laktozy np. Enfamil 0-lac- laktozy bardzo czesto dzieci nie toleruja dobrze. Aaa i podstawowe pytanie - czy kupy sa ladne ?;-)Oprocz proszku moze tez warto zmienic to czym go myjesz -jesli te zmiany nie sa takie czerwone i lsniace tylko suche to obstawiam kosmetyki.Zuza- no zdradz ta pozycje, jutro dzien seksu ?? Jutro to jest mecz, pare piwek i chrapansko ;);)Kolorowych snow :-):-)Ani@k - jak przezylas???

hej

nasłuchałam się od koleżanki (że całe 2 godziny na śmietniku w toalecie siedziała bo myślała że zwróci słodkość) wy pisałyście różne opinie.. o cytrynie zapomniałam, od rana jak się tylko obudziłam było mi niedobrze.. sobie pomyślałam że niezły cyrk w pobieralni będzie.. ale!
najpierw pobrali krew i kazali czekać.. po 40 minutach zawołali i w plastikowym kuflu do piwa :laugh2: dostałam przezroczysty płyn do wypicia. Niezły stres przed umoczeniem ust ale no przecież nie powiem że nie chcę ze rezygnuję.. robię łyk - hmm.. smakował tak jakbym dwa razy herbatę posłodziła, było słodko ale znośnie.. trochę tego dużo było ale dałam radę co prawda nie jednym duszkiem (no piwo to niestety nie było;-)) ale wszystko wypiłam.. wyszłam na poczekalnię i czekam aż mnie zemdli, czekam, czekam.. wyjęłam książkę, zaczęłam czytać i zamiast mdłości senność mnie dopadła, a że nie sama robiłam tą krzywą siedziało jeszcze paru ludków - starałam się nie zasnąć.. bo jak bym im chrapnęła (a to to ja potrafię :laugh2:) to by pouciekały ;-)
Po wszystkim pomalutku szłam do domu a że słonko mocno grzało na ławeczce wypiłam wodę, posiedziałam.. i poszłam do cukierni wypatrzyłam fajną wuzetkę dobrałam kilka malutkich ptysiów i z pepsi zjadłam na drugie śniadanie :sorry2: oczywiście musiałam odespać pobieranie krwi.. przed chwilą musiałam zjeść dawkę śledzi (łowickich) bo przesadziłam ze słodkościami :zawstydzona/y:

jutro wizyta u gina.. rano mnie nie będzie, później jadę do Mamy bo moja Siostrzenica z Krakowa wraca i ma mi przywieźć precle serowe i colę waniliową :happy: najprawdopodobiej wpadnę wieczorkiem..
Alex__ :*** dzięki za słowa otuchy :tak:

ma może ktoś przypadkiem linka do mojego Wieśkowego wykresu? ;-):-D:rofl2:
ja bardzo długo podglądałam Twój wykres (z Wieśkiem) ale jak tylko urodziła się Ewa wykres zniknął.. pewnie zlikwidowałaś a szkoda.. żałuję że nie skopiowałam bo lektura przednia!!! :tak: ( Obserwacja cyklu - enpr.pl tylko że nie wchodzi.. :-()

Caterina weź Ty urlop!!!!

Ostatnia edycja:
Kok.o ja tez sie nie moge zalogowac na moj enpr, juz jakis czas temu probowalam i dziady zlikwidowali konto wg mnie....kurde....jakbym wiedziala wczesniej, to bym se druknela to na pamiatke, a tak przepadlo wszystko:no:

Ani@k zamulona ulepkiem hihi

Kurde moja mloda tez widze ma sucha skore, co prawda wysypki nie ma, ale jest sucha. Wlewam jej do kapieli oliwke i jakby mniej, ale jednak ma.

Muma piorę od urodzenia w płynie non-bio Fairy ( tu tylko w tym każą prać), nie zmieniałam na nic innego. To myślisz, żeby ten płyn zmienić? Te plamy nie są lśniące, na policzkach to czasem tylko je widać, bardziej są widoczne krosteczki drobne. Na nóżkach miał tez takie krosteczki, jak one zniknęły, to na tym miesjcu zrobiły się takie suche placki,czerwone. Myję go tym samym płynem od urodzenia. A co do żywienia, to on jest na samym mleku. To jabłko dałam mu w zeszłym tygodniuod środy do piatku, więc od piątku jest na samym mleku. Jakby to było od jabłka to by już zeszło raczej...Ja jednak obstawiam to mleko:-(A kupy są żółte, papkowate, może trochę luźniejsze,ale nie wodniste. Jak dałam jabłko to były lekko zielonkawe, "pachniały" na słodko, teraz już nie. Robi tak jedną, dwie dziennie. Bożeee siedzę i czytam i czytam i czytam...i coraz bardziej jestem przerażona:zawstydzona/y: A mój M. ma wszystko w doopie i ogląda sobie film na dvd:szok::wściekła/y:

Katiuszka jak zmieniasz cokolwiek to jedna rzecz na raz, nie wszystkie, bo nigdy sie nie dowiesz co mu robi taka robote. Moze sprobuj tez kapiel w platkach owsianych...podobno skutkuja na egzeme.

Katiuszka - no ja bym zmienila plyn do prania i to czym go myjesz. Najpierw. A potem mleko, a w Polsce zrobisz testy bo sa specjalne dla malych glutkow - czy to laktoza czy bialko czy cholea jwszcze wie co.A w tych zoltych papkach nie ma bialych grudek ani sluzu ?? Nie pytam nawet czy duzo ulewa , moje dzieci przebierane kilka razy dziennie czasem z tego powodu..
Ani@k - o bleee wuzetka i ptysie po tym jeszcze ???:-):-) No ale spoko ze tak dobrze to znioslas.

No chyba mi jeszcze Oli zasypia:-) do pozniej !

czesc i czolem

Anuszka nadrobisz podwojnie po @ :-D:tak:

Ani@k tos sie niezle po tej glukozie przyslodzila, ja pamietam zjadlam bulke sucha w sensie z niczym, bo swieza byla;-) a potem kawal sera zoltego:zawstydzona/y:

Ja juz po pobraniu krwi, spacerez z mloda i zakupie kwiatkow na targu....teraz pije kawe z ciastkiem i buszuje po forum:tak: mloda oglada karuzele i bawi sie pieluszka hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry