kok.o
Fanka BB :)
hhmmmmm... zdradzisz zuzka czy skomplikowana ta pozycja? bo moze ja mojego M dopadne "na lapatoka" dla urozmaicenia pożyciadopadłam dzisiaj M i zrobił mi mojego lapatokaa na domowym już się nie da nic zrobić tak wolny
![]()

caterina zaiwania chyba na 6 zmian bidulka :-( i nie ma czasu/siły pisac
katiuszka nie wiem co podajesz Julkowi oprócz mleka, ale na Twoim miejscu zostawiłabym mu samo mleko + jeden produkt (nie wiem co tam on je: marchewke czy jabłko w ciapce czy cotam)... i przez tydzien- dwa podawała tylko to. Jak zmaleje/zniknie wysypka to wprowadz nast.produkt. A jesli nie to wyeliminuj ten pierwszy i nastepne 2 tyg testuj nastepny. Moze tez byc na mleko uczulony
Wtedy takie dla alergikow mozesz mu podac.haha!! wlasnie sprawdzałam enpr i okazało sie ze zapomniaam hasła do swojego konta

Ostatnia edycja:

kiedyś już miał drobne kroski na twarzy, wszyscy mi mówili, że to takie dziecięce wypryski, a ja już wtedy o tym myślałam, potem jego to rzucanie się pdczas jedzenia...no nie było to normalne
no i teraz juz konretnie stwierdzona egzema, a nic innego nie je oprócz mleka. Nie wiem co robić...samej mu zmienić? a w ogóle można robić jakieś testy alergiczne niemowlakom?
to tak jak kok.o pisze może mleko zmień ?