reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dopadłam dzisiaj M i zrobił mi mojego lapatoka :tak:a na domowym już się nie da nic zrobić tak wolny :confused2:
hhmmmmm... zdradzisz zuzka czy skomplikowana ta pozycja? bo moze ja mojego M dopadne "na lapatoka" dla urozmaicenia pożycia:-D
caterina zaiwania chyba na 6 zmian bidulka :-( i nie ma czasu/siły pisac
katiuszka nie wiem co podajesz Julkowi oprócz mleka, ale na Twoim miejscu zostawiłabym mu samo mleko + jeden produkt (nie wiem co tam on je: marchewke czy jabłko w ciapce czy cotam)... i przez tydzien- dwa podawała tylko to. Jak zmaleje/zniknie wysypka to wprowadz nast.produkt. A jesli nie to wyeliminuj ten pierwszy i nastepne 2 tyg testuj nastepny. Moze tez byc na mleko uczulony:tak:Wtedy takie dla alergikow mozesz mu podac.

haha!! wlasnie sprawdzałam enpr i okazało sie ze zapomniaam hasła do swojego konta:-D:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co ale mialam dziś masakryczne krwawienie ... ze skrzepami takimi dużymi ...jak nigdy... a tampona miałam ... i z nim to ze mnie wyleciało w toalecie... boli mnie brzuch i kręgosłup ... aż się popłakałam ... pomyślałam,że to może była ciąża ... a noc miałam taka bolesną ... i w pracy z tabletkami ledwo dawałam rade ...
zrobiłam dwa różne testy ... ale jedna kreska ;((((((((
może jutro powtórzę? co ja mam robić? na bete nie dam rady zdążyć bo labo od 7 a do roboty mam na 7:30 ...

dzieki że pytasz zuza... w pracy różnie
kwadratowo i podłużnie ...
baffled5wh.gif

dziś ok nawet, jakoś szybko minęło ...

anuszka słonko nie idż na bete. Skoro nie było II i jest mocne krwawienie to to jest @ , tylko wredniejsza moze niz zwykle:-(. A masz mozliwośc wzięcia wolnego (albo zwolnienia sie wczesniej, kilka godzin) z pracy w razie takich mocnych bóli? No bo jak mozesz sie nie meczyc to po co siedziec w robocie? medalu za to nie dostaniesz;-) A wlasciwie to gdzie pracujesz?
a jakie tablety bierzesz? mi nie pomagały zwykle apapy czy ibupromy, gin przepisał mi dosc mocne p/bolowe i dopiero one dawaly rade...a chodziłam po nich jak naćpana troche;-)
eeech trzymaj sie dzielnie :tak:

Ostatnia edycja:
kok.o no nie zdradzę tej pozycji :-p:-Dmoja słodka tajemnica:rofl2::rofl2::rofl2: kurka no ja nie pamiętam i co muszę nowe konto zakładać? przecież nie będę miała wglądu do moich starych wykresów?
anuszka ja miewam takie podłe @ więc to pewnie wredna @ trzymaj się kochana :*******nie daj się

wgląd będziesz miała, przecież zawsze możesz sobie je pooglądać jako niezalogowany użytkownik;-) Ty masz w sygnaturce linka chociaż... ma może ktoś przypadkiem linka do mojego Wieśkowego wykresu? ;-):-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny:tak:
kok.o ja na razie podałam tylko jabłko, ale raczej to nie to, bo wcześniej miał już taką chropowatą jedną nóżkę, potem zrobiło mu się gorzej. Mnie się wydaje, że to jednak mleko:baffled: kiedyś już miał drobne kroski na twarzy, wszyscy mi mówili, że to takie dziecięce wypryski, a ja już wtedy o tym myślałam, potem jego to rzucanie się pdczas jedzenia...no nie było to normalne:no: no i teraz juz konretnie stwierdzona egzema, a nic innego nie je oprócz mleka. Nie wiem co robić...samej mu zmienić? a w ogóle można robić jakieś testy alergiczne niemowlakom?
zuzka to nie może być od tego, że ja coś zjadłam, bo ja go karmię sztucznie niestety:-( więc to nie od tego:baffled: a testów tu mi nie zrobia, bo oni twierdzą, że to nie od jedzenia, jedynie prywatnie (o ile takie coś się robi niemowlakom) Za miesiące lecimy do Polski to tam będę działać, bo tutaj to za wiele nie narobię:no:

reklama
właśnie przypomniałam sobie hasło do enpr :tak::-D

szyszunia już pierwszy zakup zrobiony:)

dobra lecę ,miłego wieczoru aaa i dziewczyny jutro międzynarodowy dzień seksu więc działać ,działać :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry