katiuszka79
Fanka BB :)
Ja tak na szybko, bo chłopaki zajęci nową gadżetem
mały na razie zaniemówił jak usiadł w hustawce, nawet zasnąl
Ale ja przewrażliwiona matka i zaraz go chciałam na łóżko przenieść...no i wiadomo- po spaniu
A po wizycie wielka doopa
zresztą tego moża się było spodziewać
baba powiedziała, ze to moze być wszystko i iść do lakarza kazała
no to nie wiem po co czekałam kilka dni na ta wizytę...jutro rano będę dzwonić, oby tylko lekarz mnie nie zbył
A wagę Juluś ma bardzo dobrą, waży 6, 42kg!!! wskoczył na 25centyl, a był na 9, więc jest super!!! mogę odpuścić mu to jedzenie;-)
kasica jak "tam" piecze, swedzi, to smaruj tym kremem co pisałaś, jedz dużo jugurtów naturalnych, nawet możesz zaaplikować sobie tampona nasączonego jogurtem - wiem, że głupio brzmi - ale działa. Mozna też łykać np. Laci Bios Feminę albo stosować globulki "dowcipne" Lactovaginal. Ja to jestem ekspert w tych sparawach
;-) życzę poprawy - wiem jak to moze uprzykrzyć zycie
kok.o eee no to pospałyście dziewczyny dzisiaj. Mój Julek się przestawił i budzi się o 6:30, polezymy jeszcze chwilę, też próbuję go przetrzymać, ale gdzie tam. Jak sie odwrócę do niego tyłem, to krzyk, jak buzię mam koło niego, to ledwo zamknę oczy, a on już wyma****e rękami i po głowie mnie wali, no to jak pośpisz
ehhh te dzisiejsze dzieci
Lecę, kąpanie szykować, butlę i do spania młodzieży!!!
mały na razie zaniemówił jak usiadł w hustawce, nawet zasnąl
Ale ja przewrażliwiona matka i zaraz go chciałam na łóżko przenieść...no i wiadomo- po spaniu
A po wizycie wielka doopa
zresztą tego moża się było spodziewać
baba powiedziała, ze to moze być wszystko i iść do lakarza kazała
no to nie wiem po co czekałam kilka dni na ta wizytę...jutro rano będę dzwonić, oby tylko lekarz mnie nie zbył
A wagę Juluś ma bardzo dobrą, waży 6, 42kg!!! wskoczył na 25centyl, a był na 9, więc jest super!!! mogę odpuścić mu to jedzenie;-)kasica jak "tam" piecze, swedzi, to smaruj tym kremem co pisałaś, jedz dużo jugurtów naturalnych, nawet możesz zaaplikować sobie tampona nasączonego jogurtem - wiem, że głupio brzmi - ale działa. Mozna też łykać np. Laci Bios Feminę albo stosować globulki "dowcipne" Lactovaginal. Ja to jestem ekspert w tych sparawach
;-) życzę poprawy - wiem jak to moze uprzykrzyć zycie
kok.o eee no to pospałyście dziewczyny dzisiaj. Mój Julek się przestawił i budzi się o 6:30, polezymy jeszcze chwilę, też próbuję go przetrzymać, ale gdzie tam. Jak sie odwrócę do niego tyłem, to krzyk, jak buzię mam koło niego, to ledwo zamknę oczy, a on już wyma****e rękami i po głowie mnie wali, no to jak pośpisz
ehhh te dzisiejsze dzieci
Lecę, kąpanie szykować, butlę i do spania młodzieży!!!

dzisiaj woziłam go w samym bodziaku, nawet skarpetek nie miał
przynajmniej ja tak mam, w szkole zajmowałam pierwsze miejsca na dyktandach ogólnoszkolnych, wojewódzkich itp., a teraz sa chwilę, że się zastanawiam co jak się pisze. Na szczęście mam pamięć wzrokową i piszę sobie obie formy

powodzenia w dodzwonieniu sie!!