hej!!..acha ,to juz wszystko kumam Aleksis!!no i OCZYWIŚCIE &&&&&&&&&& MEGA ZACIŚNIĘTE!!!!!Ja wczoraj do mojej ginekolożki dzwoniłam,z zpytaniem czy mam powtórzyc co niektóre badanie ,czy co??!powiedziała,ze nie ma potrzeby,ze mam prolaktyne mieć pod kontrola,wiec wynik robię co 1-2 mc.Powiedziałam,jej,ze jak armia Adama sie poprawi do do iui cgcemy podejść...powiedziała,ze dobry pomysł,skoro nam sie nie udaje!Powiedział,ze jak wyniki Adama beda ok.to,zebysmy przyjechali do niej,ona skieruje mnie na odpowiednie badania,zeby wyniki były "świeze "do iui.....nie wiem jak to rozumiec??!!tzn.czy ona to wykona??czy kogos nam poleci,do kogo się udac itd??No bo tak zagadał otych wynikach,ze ja odebrałąm to tak,ze ..ona chyba to zrobi?!!sama nie wiem,a przez tel.pytac nie bede!!
..jeszcze tym bardziej ,ze wynik Adama jest wazny,czy leki na ruch bedzie brac musiał i po jakim czasie ruch moze byc juz większy itd??!!!..........głowa od tego wszystkiego mnie rozbolała,ze hej:-(
..jeszcze tym bardziej ,ze wynik Adama jest wazny,czy leki na ruch bedzie brac musiał i po jakim czasie ruch moze byc juz większy itd??!!!..........głowa od tego wszystkiego mnie rozbolała,ze hej:-(

Zęby se można nimi powybijać;-) Musze jakąś zbroje na nie zakupić...heh...:-( Jak ja chciałąbym mieć mały biust
Przyznam, ze ja tez mam czasem kłopot z czytaniem ze zrozumieniem Twoich postów
może kiedyś się wybiorę...w końcu