reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej!!..acha ,to juz wszystko kumam Aleksis!!no i OCZYWIŚCIE &&&&&&&&&& MEGA ZACIŚNIĘTE!!!!!Ja wczoraj do mojej ginekolożki dzwoniłam,z zpytaniem czy mam powtórzyc co niektóre badanie ,czy co??!powiedziała,ze nie ma potrzeby,ze mam prolaktyne mieć pod kontrola,wiec wynik robię co 1-2 mc.Powiedziałam,jej,ze jak armia Adama sie poprawi do do iui cgcemy podejść...powiedziała,ze dobry pomysł,skoro nam sie nie udaje!Powiedział,ze jak wyniki Adama beda ok.to,zebysmy przyjechali do niej,ona skieruje mnie na odpowiednie badania,zeby wyniki były "świeze "do iui.....nie wiem jak to rozumiec??!!tzn.czy ona to wykona??czy kogos nam poleci,do kogo się udac itd??No bo tak zagadał otych wynikach,ze ja odebrałąm to tak,ze ..ona chyba to zrobi?!!sama nie wiem,a przez tel.pytac nie bede!!:sorry:..jeszcze tym bardziej ,ze wynik Adama jest wazny,czy leki na ruch bedzie brac musiał i po jakim czasie ruch moze byc juz większy itd??!!!..........głowa od tego wszystkiego mnie rozbolała,ze hej:-(

reklama
qwa!!! M dzwonił ze Młoda nie dostała sie do żłobka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-(
pieprzone prorodzinne państwo:wściekła/y:
mamy teraz sledzić sytuacje, bo do 28 czerwca podpisywane sa umowy z rodzicami i moze ktos zrezygnuje...

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepną próbe :** Ale fajnie macie z tym ubezpieczeniem! o tyle lżej jest, ze za wszystko nie trzeba płacic ciężkiej kasy:tak:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&& - musi się w końcu udać !!! :tak::tak::tak: Najwięcej dzieci jest poczętych w miesiącach letnich :tak:

kasica - n
ie bardzo jakoś ogarniam co piszesz bo mnie głowa boli ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o -
współczuję ale może pierwszeństwo miały dzieci bez możliwości rocznego urlopu ? Swoją drogą może spróbuj napisać jakieś dodatkowe zgrabne podanie do dyrekcji ?

My z Olciakiem cały czas czekamy na resztę, pojechali do banku bo coś tam chcieli w sprawie naszego kredytu :baffled::crazy:

katiuszka przypomnij w wolnej chwili jak się ten sprzedawca niezbyt uczciwy od wózków nazywał , chcę w najbliższym czasie 'parasolkę' na wakacje kupić.

Ostatnia edycja:
ha ha!Muma,a co tu do ogarniecia jest????:sorry::sorry:...wczoraj z moją ginka gadałam i powiedziałą,ze jak juz zdecydujemy sie na inseminacje,to mam do nie przyjechac ona skieruje mnie na badania,które sa potrzebne do iui,itd.......i tak zastanawiam sie czy ona inseminację zrobi??czy może poleci mi jakiegos dr.z klinki leczenia niepłodności...

Nie wiem,czy po prostu nie "uderzyć"tu we wrocławiu do kliniki leczenia niepłodności.....zeby tu mi zrobili zabieg insemiacji??!!!!!Czy jechac do niej ??!!!jeju,sama nie wiem co robić??i co myslec o tym wszystkim??!!Narazie skupiam sie,zeby wynik Adam był ok!!,choc podejrzewam,ze dr.przepisze mu leki na ruch ....

hej ,hej wpadłam się przywitać ,
dzisiaj miałam dzień pracy ,zresztą net mi nie chciał działać za bardzo to i dobrze nadrobiłam zaległości ,skosiłam trawę w ogródkach za nim M wrócił z pracy bo ostatnio jak wraca to jak chce skosić to deszcz zaczyna padać i dopa z tego jest !pranie ,gotowanie i prasowanie wrrrr:baffled: no i ćwiczenia no i dietka jak się patrzy już 2 kg mniej mam ale super jeszcze z 5 i będzie gitara :rofl2::tak:

kok.o Ty jesteś nie zastąpiona w tych swoich tekstach;-):tak:

Muma kiedy macie zakończenie roku ,Julka wyjeżdza gdzieś na wakacje?
kasica iui żadna filozofia powinnaś na miejscu robić w jakiejś swojej klinice zawsze to taniej niż z dojazdami masz i na miejscu:tak:

Aleksis no to tak jak u Nas do 4 razy sztuka i już polecają in vitro mocno trzymam kciuki ,żeby się udało mam nadzieję,że teraz zafasolkujesz na całego i na 9 miesięcy :*****&&&&&&&&

alex_ ja mam właśnie te książki "Poczytaj mi mamo" :tak: też robię składzik książeczek dla maluszka ;-)

no i zapomniałam co ,której miałam odpisać :confused2::crazy: wybaczcie :** całuję

Miłej nocki

elooo wieczornie pospinningowo:-) zmachałam się porządnie. Ale na siłce nie zostałam bo miałam eMa wymienić, chciał do kina iść na jakąś bzdure na podst.komiksu;-) Przylazłam do domu a ten mi mówi, ze on nie idzie, bo mecz będzie oglądał... eeeech te chłopy:confused2:
zuzka gratulacje ubytych kilogramów:-) kurcze, ja tez bym chciała zrzucić, ale NIEDASIE, bo opycham się słodyczami:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja jeszcze chciałabym wznowić dawno porzucone bieganie... ale do tego potrzebny mi bardzo dobry biustonosz:sorry: Z takim jak moj teraz cycem to się nie da biegać:no: Zęby se można nimi powybijać;-) Musze jakąś zbroje na nie zakupić...heh...:-( Jak ja chciałąbym mieć mały biust:unsure:
kasica Mumie chyba raczej chodziło o styl pisania;-):-D Przyznam, ze ja tez mam czasem kłopot z czytaniem ze zrozumieniem Twoich postów:-D:-D
Muma tylko że ten roczny urlop jakoś mnie nie ratuje:sorry:. Rekrutacja jest tylko w czerwcu, mnie się urlop konczy 4 stycznia, a wtedy to miejsc w żłobkach raczej nie będzie. Poza tym w październiku do roboty wracam na część etatu, wiec trza będzie pokombinować coś... Może jakiś prywatny żłobek, pakiet kilku godzin (bo Młodą na max 5 godzin bym tam zostawiała)... no zobaczymy, coś się przecież wykombinuje:-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!
wpadłam na chwilkę po dość ciężkim dniu. Julek jakiś marudny, chyba go nic nie bolało, bo jak przy nim siedziałam to było ok, ja znikłam z pola widzenia od razu taki płacz, że uspokoić go nie mogłam:baffled: No i wysypka chyba większa:-( co to za cholerstwo???? zauważyłam dziś przy kąpieli, że po zdjeciu pampresa wyraźnie widać gdzie była pielucha a gdzie gołe ciałko, pod pieluchą ani jednaj krosteczki. Wychodziłoby, że po kontakcie z ciuchami, nie? No ale cały czas piorę w płynie dla dzieci, tym samym, żadnych nowości:no: bożeee zawsze coś!!!
Muma dzięki za nazwę tego kremu, zakupię jak będę w Polsce, a ten naciągacz internetowy to sklep littlebaby.pl Omijaj szerokim łukiem!!!!!!
kok.o ooo kurde...niedobrze...mam nadzieję, że do października coś wykombinujecie, moze się miejsce zwolni albo babcie się zaoferują z pomocą:baffled:
zuzanka gratuluję zgubienia zbędnych kilogramów i szczerze podziwiam za chęci i konsekwencje:tak: że tez ja taka leniwa jestem:baffled:
kasica ja chyba tak jak zuzanka pisze, robiłabym na miejscu...no chyba, że miejscowe kliniki miałyby jakieś tragiczne opinie, to wtedy szukałabym gdzies dalej. eee tak mi się wydaje...
Aleksis nie wybierasz się w tym roku na Kretę??? za mną dalej chodzi...:-pmoże kiedyś się wybiorę...w końcu:tak:
Uciekam dziewczyny, jutro mamy ważenie i pogadam z położną o tej wysypce, bo mi spać po nocach nie daje:cool:
Dam znać jak wrócimy!
Ahaa a tutaj dalszy ciąg pięknej pogody, nasmarowałam się kremami z wysokim filtrem, a i tak mnie znowu dopiekło...będzie skóra schodzić...będzie...:sorry:

hej babolki

Dzis mloda dala pospac do 7.30, a pewnie i byloby dluzej gdyby eM nie zaczal tak halasliwie smarkac, ze pewnie i umarlego by obudzil:-D

Kok.o no cholera jasna! ale wiesz, moze to bedzie jak z Alex, ze za chwile sie okaze, ze to pomylka....eee przynajmniej taka mam nadzieje...a z drugiej strony sobie to sobie mysle, ze moze lepiej by bylo dla Ewci jakas baby-sitter, bo w zlobie to i choroby sie rozprzestrzeniaja w locie blyskawicy, a za prywatny zlobek to pewnie zaplacilabyc tyle ile za opiekunke na 5 godzin.

Muma hehehe

Katiuszka wiesz, potowki tak szybko nie schodza, a przez cieplo jakie macie to moze znow go dogrzalas??:eek:
Co do krechy na brzuchu to ja tez mam jeszcze , ale nie juz taka gruba i dluga.

Zuzanka a ja sie tak zastanawiam kiedy odgruzuje moje mieszkanie. Robie tak wszystko na raty i jak dojde do konca, to juz pierwsza rzecz, ktora byla zrobiona jest zasyfiona:-(
Przynajmniej tyle, ze wczoraj tesciowka mi poprasowala szmaty znaczy ciuchy.
Ty Zuzanko masz bransoletke Pandory? tak mi przyszlo do glowy, zeby sobie kupic i jakies charmy zwiazane z dzieciem moim, ale jak zobaczylam ceny to mi sie wlos na glowie zjezyl:-( ty kupujesz w sklepie czy na necie?

Aleksis ja tam mysle, ze po tym "macaniu" ostatnim to IUI sie uda jak nic!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

Poczytaj mi mamo to moze sobie kupie next time bedac w PL:tak:

Glowa mnie dziewczyny boli juz od kilku dni, z mniejszym lub wiekszym natezeniem, ale jednak i dzis zaczal jeszcze pepek. Nawet nie wiedzialam, ze pepek moze bolec:eek: zeby to nie byla endo wracajaca, bo se w leb strzele:eek:

reklama
Hej,

U nas sennie i deszczowo ale zabawa na całego na kocyku więc od 7mej jest wesoło :cool2:

kok.o własnie, może prywatny żłobek na parę godzin , to pewnie wyjdzie podobnie nawet finansowo. Bo opiekunki nie chcesz, nie ? Co do sportów i dużego biustu to wiem coś o tym :tak:
katiuszka ja też obstawiam potówki, zwłaszcza, że na granicy z pieluchą się kończą - pielucha przewiewna jest a resztę matka tak dogrzała , że hoho :tak: Ja teraz czasem myślę, że za chłodno ubieram Olka bo właściwie już podobnie do nas ale chyba mu to na dobre póki co wychodzi.
Gatto u mnie też często Olka budzą eM i Jula jak się szykują, trzaskają drzwiami, smarkają , coś im upada a mnie szlag trafia ale tak już widać musi być:-D
zuza - zakończenie roku 28 czerwca - masakra późno - nie wiem czy jej nie odpuszczę ostatniego tygodnia bo i tak oceny wystawione i siedzi jak sierota w tej szkole i czeka na tatę. Julka jedzie z nami nad morze i na kolonie w tym roku pierwszy raz nie chciała (myślę, że bierze pod uwagę , że my teraz z jednej pensji..). Za to obiecałam jej obóz integracyjny na początku gimnazjum we wrześniu.
U nas jest jak na wakacjach to będziemy sobie razem siedzieć, czasem na basen się skoczy albo nad zalew sulejowski no i te 'wakacje' 8dniowe już się nie mogę doczekać:tak:

Dzisiaj to w ogóle po południu idę z Julką do pediatry bo kaszle już miesiąc , może jakiś wymaz musi jej zrobić i coś dać na to konkretnego:cool:

Aleksis właśnie !! teraz na pewno się uda !!! &&&&&&&&

Ja kreski na brzuchu już nie mam ale i tak będę go maskować :-D No ale jak się tylko wymyśla co by tu do kawki... dzisiaj piekę kokosanki :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry