Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kazał położyć mi się na kozetce i tak mniej więcej w okolicy pępka położył rękę, powiedział że lekko naciskając jestem w stanie wyczuć macicę.. nie wyczułam bo było 'miękko', powiedział że macica jest napięta/w stanie skurczu kiedy czuję twardość i dla przykładu pod moją dłoń podłożył swoją pięść..yyy a jak wyglądała lekcja rozpoznawania skurczu macicy nie= twardnieniu brzucha?
wczoraj trochę poszperałam.. powiem szczerze że też za bardzo nie wiem jak się odnaleźć na allegroani@k jak znajdziesz jakieś fajne bajeczki na allegro, to podaj mi gdzie to szukac, ok? ja na polskim all nie odnajduję się za cholerę, niby podobny do angielskiego ebaya, ale wszystko wydaje mi się skomplikowaneraz nie mogłam zrobić dopłaty do przesyłki, tutaj od razu jest cena taka jaka ma być, a nie jakieś dopłaty robić, a drugim razem jak kupowałam dla małego śpioszki, to zamiast 3 par nastukałam jakoś 9
więcej już nic nie kupowałam...ale ksiązeczki dla małego to bym kupiła, niech by doszły na polski adres, a w lipcu bym sobie je zabrała. No ale nie wiem gdzie to szukać
![]()
weszłam w kategorię 'dzieci' i poniżej wybrałam 'edukacyjne' i tam w wyszukiwarce 'bajki książki' znalazłam np. coś takiego BAJKI DLA DZIECI 20 TYTUŁÓW DO WYBORU-TWARDA OPRAW (3247218590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i teraz co? czekać do końca aukcji??? co jest jednoznaczne z tym że cena spadnie??? czy kupować teraz?
(z drugiej strony dziwi mnie jak można zmieścić 'alicję w krainie czarów' na 6 stronach 
) Ty Katiuszka chociaż coś już tam kupowałaś.. ja zielona jestem jak ta ->
emotikona.. wydaje mi się że widziałam w empiku te serie chyba.. jest też 'poczytaj mi tato'super są bajki z serii "poczytaj mi mamo", pamiętam je z dzieciństwa, a te zebrane w tomy mają te same ilustracje co 20 lat z hakiem wstecz![]()
no wiesz.. nie znasz moich możliwości ;-)Ani@k
Skąd wiesz że będę miała piękną pogodę na urlopie?czarownica jesteś i mi wyczarujesz?![]()

) Jako, ze pewnosci nie ma a jajowod jest niedrozny zaproponowali jej zrobic rezonans magnetyczny. Ja to badanie strasznie bolalo i ktos jej naopowiadal, ze rezonans przeprowadza sie bardzo podobnie i ona sie boi. Mowila, ze szukala w necie, ale nic konkretnego nie znalazla jak sie to przeprowadza. Czy ktoras z Was wie???

Mieszkamy dość blisko torów kolejowych i tam są takie maszty (chyba specjalne odgromowe) i jak jest burza to tak nap.. że aż się chałupa trzęsie 
no specjalnie najdłuższą gondolę podobno kupiliśmy..

:-)