• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alex__ :***
Kasica granicy wyższych temp. na wykresie jeszcze nie zaznaczaj, zaznaczyłaś ale to nie jest dobrze..:no:
Muma kokosanki??? hmm.. chyba z Synusiem nie mamy ochoty :-p ale może jakiś eklerek.. :rolleyes2:

a jak ja jutro idę na badanie krzywej cukrowej to wypadałoby dziś nie jeść nic słodkiego, nie??? :sorry:
ostatnie dwa dni cały czas jakaś taka śnięta chodzę.. co do krechy.. mam wokół pępka.. te w poprzek dopiero mi się tworzą :cool2: (edit: znaczy te wzdłuż)

idę coś zjeść.. spać mi się chce.. o co chodzi???? :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hej!!!
Mały chwilowo śpi, obudził się dziś wcześniej, to odsypia teraz, czego nie można powiedzieć o mnie:eek:
Muma oby to były te potówki!!! czytam i czytam, raz mi wychodzi na potowki a raz na tą cholerną egzemę:cool: No nic, przekonamy się dzisiaj..o ile trafię na jakąś kumatą położną...
aaa wyczytałam jeszcze dzisiaj, że tu, w Anglii zaleca sie rozszerzanie diety dziecka od 6 miesiaca, nieważne czy dziecko na cycku czy z butli ciągnie. Pisało, że wprowadzanie wczesniej może wywaołać właśnie egzemę:eek: może to tym jabłkiem go załatwiłam:sorry:ehhhh chciałam podac tera zmarchewkę, jakąś kaszkę czy kleik, ale poczekam aż te krostki zejdą (o ile zejdą) i dopiero wtedy coś zaczne kombinować, bo jakby teraz dostał jakiejś wysypki po jedzeniu, to przecież się nie pokapuję, która krostka stara, a która po nowościach:no:
Ani@k ja jak robiłam tą krzywą cykrzycową to wzięłam ze sobą plasterki cytryny, wyczytałam w necie, ze pomaga złagodzić posmak starsznie słodkiego tego syropu. W niektórych labo nie pozwalają, u mnie pozowlili. Powiem Ci, że mi pomogło, co ja lubię słodkie, ale no nie da się zaprzeczyć, że słodkarne to jak cholera.
Oho, Młody już na posterunku:-p
cdn..

hej dziewczynki

Gatto ja mam pandorę ale charmsy dostaję od M i staram mu mówić ,żeby nie przesadzał z kwotami i do 200 zł kupuje a ,że to zdarza się co drugi miesiąc albo trzeci to nie jest tragicznie :tak:a sama bransoletka kosztuje też do 200 zł :***a później Twój emek będzie miał co kupować na okazję :tak:

kok.o no ja mam tak,że zjadam na śniadanie płatki kukurydziane z mlekiem 0 % + pół szkl słonecznika bez soli ,i szklanka wody z cytryną ,ogórkiem ,miętą i imbirem świeżym (robię wodę w dzbanku 2 litry i muszą ją do każdego posiłku pić i wypić te 2 litry) i II śniadanko zjadam ,później obiadek i przekąska albo odwrotnie zależy :tak: to jest dieta 1600 kalorii no i do tego ćwiczę ,muszę teraz bardziej wysiłek włożyć w ćwiczenia ,żeby te kalorie spalać ,jakby ,któraś chciała ,mogę polecić książkę :tak:

Muma ja też młodej odpuszczałam zawsze ostatni tydzień ale ona chodziła bardziej aby się spotkać jeszcze z koleżankami przed wakacjami ,no teraz to już wiesz jaka jest sytuacja :confused2:
katiuszka może spróbuj jak dziewczyny piszą nie przegrzewać go jak jest cieplutko u Was tak bardzo to bodziaki wystarczą ,a no i nie powinien leżeć na kocyku w wózku jak masz kocyk podłożony to go wyjmij moja kolezanka tak zagrzała córkę ostatnio jak było ciepło i p.dr kazała aby leżała na samym tym miękkim materacyku :sorry: mam nadzieję,że zaraz mu zniknie :****
Ani@k hehe no nie wolno jeść nic :tak:;-)

Gatto
Co ma ból pempka do endo?możesz mi wyjaśnić. Bo ja mam jakieś ektopie na szyjce i też mam problemy pempkiem.
A moja sis nie miała tej krechy w ciąży.ciekawe czemu?

Ja też mam pandore :-D
Kupiłam kiedyś w promocji chyba na święta, z jednym charmsem a potem dokupiłam na allegro jakieś podróbki bo mój P miał mi czasem z jakiejś okazji kupować ale chyba jeszcze taka nie nastała :eek:

A ja dziś byłam na takim targowisku z ciuchami butami i nie tylko (na bakalarskiej) ale się obkupiłam :-D
masakra

hej!!Ani@k,zle zaznaczyłam granice??????????????,nie wiedziałam,w którym dc to tak zaznaczyłam:)...a w którym dc mam zaznaczyc???...też myslę,ze tu we wrocławiu zrobimy iui...przeciez to monitoring byc musi,itd...a z wrocławia do warszawy to kawał drogi...tu jest Invimed...ma ok.opinie,chwala sobie lekarzy zwłaszcza jednego.Jak nie zrozumiale pisze??:sorry:..nie rozumie??W piątek na zakupy sie wybieramy,chciałąm jakies sandały kupic,buty na lato...i zastanawiam się...bo pogoda do bani jest!!!i chyba tegoroczne LATO prześmigam w butach co w tamtym roku sobie kupiłam..a czkolwiek??!!!jak mi cos sie spodoba...hi hi to zasatnowie się:P)U nas dzis tez leje:-(

Ostatnia edycja:
eloooo:-)
eeech dzisiaj od 6 Młoda koncertowała, az zaczelam olewac jej marudzenia:sorry:...ale mnie przetrzymała skubana, ja wymiekłam:-D A plus jest taki,ze sie zmeczyla i pospala 2h , a ja z nią:-)
Probuje przez caly dzien choc troszke popracowac, ale nie da sie normalnie...co sie skupie i wciagne- to Młoda żąda uwagi... no i wiecej mam przerw niz pracy:eek: No ale ostrzegałam szefa ze ja nieterminowa teraz bede :-)
Co do zlobków- przegladalam stronki i maja pakiety godzinowe, np.za taki 20h/m-c jest ok 350zł... czyli da sie jakos przezyc. Opiekunki chyba bym nie chciała- obca
baba w domu:zawstydzona/y:, no a w zlobku sa dzieci do zabawy...chociaz chyba 9 miesieczny dzieć jakichs przyjazni jeszcze nie zawiera chyba?;-):-)

kasica granice ustala sie jak masz min 3 dni wyzszej temperatury. U Ciebie na razie skacze sobie,wiec poczekaj, jeszcze kilka pomiarow potrzeba. A co do pisania- no po prostu masz swój indywidualny styl pisania wymykający się regułom pisowni i luźne podejście do interpunkcji;-):-D Ale to nic, dajemy rade!:tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny,dzis jak byłam w pracy,to zaczeło mnie piec troszke...no wiecie:sorry:.....nie jest to bardzo dokuczliwe itd,ale od czasu do czasu jakos tak zapiecze mnie....:sorry:...mam masć Clotrimazolum..moge posmarowac"to "miejsce??!!!

Kok.o przyjazni nie, ale sie uspolecznia dziec i cos tam zawsze naumie:tak:
A kto daje rade to daje, niektorzy wymiekaja:-D:-D

Anuszka mam jedna dziewczyne na watku o endometriozie co nawet franca sie w pepku ujawnila, nie dziewczyna tylko endo;-) ale nie pamietam jak sie objawiala, chyba miala jakies zrosty i zgrubienia i tzreba bylo wyciac:-(

Mnie mam nadzieje boli blizna (po laparo), bo dzis taki dzien, ze blizna po cc tez boli:wściekła/y:

Ale burza u nas przeszla, ho ho!

Edit: Kasica mozesz:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry