reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
elooo:-)
o rany, Gatto, Ty tak o świcie na spacerki chadzasz?:eek: Ja sie dopiero ogarniam. Młoda koncertowac zaczela dzis o 3.45:szok::szok::szok: dałam cyca, ale jeszcze potem marudziła i trudno jej bylo zasnac...ale jakos po pol godz.zasnela... na 2 godz. No i jakoś od 6.30 nie spimy juz. Jestem wykonczona. Ide prysznic wziąc zaraz, sie dobudzić.
Katiuszka no to trzymaj sie tam na tej hinduskiej wizycie;-):-) A jaka ta huśtawke masz? Jesli Julek w niej leży to po kiego go budzisz? niech se tam kima...A Ty nie wkurzyłabyś sie gdyby Ciebie ktoś z hamaka wynosił jak sobie słodko spałabyś uhuśtana ? no.;-) A pogody zazdraszczam,bo u nas pada co chwila i pochmurno jest juz kilka dni... no i powodzie sie zapowiadaja:szok::-(

A gdzie Mume wcieło???
Ani@k dałaś rade czy sie porzygałaś tą glukozą?;-)

Ostatnia edycja:
Jestem jestem ale z tel. bo pradu nie ma we wsi ;) Podobno zapowiadali ale jakos mi umknelo..
To zycze Wam milego dnia i biegne do dzieci bo Julka na zwolnieniu - wczoraj bylismy u lekarza i dostala kupe lekow i skierowanie na RTG pluc bo troche za dlugo juz ten kaszel ma...
Idziemy teraz opryskiwac iglaki bo jakis szkodnik mi buszuje po nich i igly zjada, wrrr.

Papa!! :):)

Kok.o jakos tak sie zlozylo, ze mloda o 8 zjadla i potem poszlysmy se na kawke w cukierni, poplotkowalysmy z taka jedna ciotka, co to tez przyszla i jakos tak wyszlo :)

Muma o rany, to nie dobrze,ze Julka tyle cholerstwa musi jesc....no i jakisik dziad nie mogl sie przyczepic do igiel sasiada??:baffled:

cześć dziewczyny

ja w przerwie na lunch :-D wpadłam podczytać ,
Ani@k jak badanie?
Gatto zazdroszczę trochę porannego wstawania i picia kawy w cukierni lub kawiarence z koleżanką :*** tak miło :tak:lepszy dzień chyba co?
kok.o a nie możesz podrzucić jak to mój M mówi "szkodnika" do babci ,której na kilka godzinek i odsapnąć ,nawet jeśli miało to być prasowanie w domu ??nie pamiętam czy pisałaś coś o dziadkach Młodej?:baffled:
Muma nam też coś tujki zżera i usychają w mgnieniu oka :angry::wściekła/y:M w tamtym roku pryskał czymś ale i tak 3 odpadły a wielkie już są i teraz musimy kombinować o wsadzenie takich samych dużych bo luka w ogrodzie będzie :wściekła/y:
zdrówka dla Juli
katiuszka ale masz fajnie z ta pogodą u Nas co chwila pada :angry:jakiś obłęd i wszędzie mokro nie można niestety dupki opalić :confused2::-(ani rączek

uciekam kochane miłego dnia życzę ,dzisiaj mam plan generalki bo jutro rano targ ,kawka później i zamierzam leniuchować przez weekend z książką zresztą pada mi komp i będę przez kilka dni niedostępna :***

Witam,
Gatto eh zazdroszcze Ci tej kawki w pieknej kawiarence.Nie ma to jak mieszkac w miescie. Ja w sumie na wiosce i kawke se moge pic crema sama na moim balkonie
Kasica wlasnie jogurty, zero cukro i smaruj sie tam.A moze nadmiar higieny wywoluje tego grzybka? Bo to nasze miejsce to takie kaprysne jest, ze za malo wody zle, za duzo tez
Ja odpukac od dawna mam spokoj i nie stosuje zadnych plynow do higieny intymnej.A jakies plyny do kapieli raczej rzadko i jest ok

Katiuszka to Julek daje Ci troche popalic i ma juz swoj charakterek!Zywe srebro a nie jakis mazgaj jest:-DI kawal chlopa fakt

Prosimy o zdjecia Waszych pociech aktualne plizzzz

Muma moj bratanek tez od kilku dni narzekal na bol w plucach.Musze sie dopytac, co lekarz powiedzial. Moze to znowu jakis nowy wirus?Oby nie. Pozdrowienia dla Julki

Zuzanka-aha na weekend wyjezdzacie na dzialke? Oby Wam pogoda dopisala
U nas jest ladnie, poczekamy i zobaczymy bo juz mnie te skoki temperatury wnerwiaja maksymalnie

Kok.o jestem pewna, ze znajdziesz jakies rozwiazanie i Ewusia bedzie pod dobra opieka. Gratuluje, ze jeszcze przy dziecku ogarniasz zadania z pracy i nawet przysznic mozesz wziasc. Moj uklon w Twoja strone, bo ja jestem tak beznadziejna ostatnio, ze chyba nie dalabym sobie rady z niczym
Alex calusy dla Twych Cudow

Ani@k sie nie zameldowala. Pokaz te buzke swojej pociechy na kolku plizz bom ciekawa

Anuszka masz dobrego ginekologa? Chyby warto byloby sie poinformowac. Szukalas jakis info na Nasz Bocian?

Pieknaszyszunia a co u Ciebie?Jak sie czujesz?kiedy nastepny podglad Maluszka?
Aaronka jakos sie nie udziela. All ok?

Jutro jade na nastepne USG. Wczoraj byl podglad, najwiekszy pecherzyk mial srednio 1,1 cm w 7dc, wiec chyba moj organizm dobrze odpowiada na lek. IUI wykonuja gdy ma min.1,6 cm, wiec wyszloby ze IUI bedzie chyba w poniedzialek. Jutro sie wiecej dowiem
Te miejsca po zastrzyku tak mnie czasem swedza, ze ukradkiem sie tam czochram kolo pepka i glupio to wyglada, jakbym miala pluskwy czy cus:-D

A Caterina to odsypia po nockach czy jak?Kochana, daj znac co i jak

Wypije sobie kawe bo jakos oklaplam:-D

Aleksis1
no musze sie dopytać o to ginki... niby smarowała mi "tam" ze dwa razy vagotylem i zalecała wymrażanie ...

czas zacząc pakowanko może żeby niczego nie zapomnieć... albo chociaż na kartkę potrzebne rzeczy spisać ... za tydzień wyjazd na urlopik

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!
No i się potwierdziło, co podejrzewalam...egzema:-( Tutaj podobno co drugie dziecko ma. Dał mi jakiś krem..lotion...nie wiem sama coto jest, bo w aptece nie mają i muszę czekac kilka dni, ale to i tak jest do smarowania skóry, a z tego co ja wyczytałam, to tą egzemę powoduje jakiś czynnik alergizujący, tylko jaki? pytam tego oszołoma hinduskiego co to może być? a ten, że nie wie...pytam się czy trzeba zmienić mleko? on, że nie:baffled: bożeee podłamana trochę jestem...Miałam wprowadzać jedzenie typu kaszki, a teraz to już nie wiem co może co nie. Czeka mnie dokształacanie się netem i koniecznie w Polsce wizyty u lekarzy, pediatra, alergolog, przynajmnie mi coś powiedzą konkretnego, a nie, że tutaj co drugie dziecko to ma:wściekła/y: a co mnie to obchodzi? ja się pytam skąd mój ma, a nie inne dzieci!!!:angry:
Jak któraś z Was coś wie na ten temat, to proszę o jakieś info, oki?
Spadam, coś zjeść muszę, wróciliśmy dopiero z ogródka, dapalałam się...nooo piękny brązik:tak:pierwszy raz w życiu o tej porze:tak:
i

hej!!dziewczyny,dziękuje za rady:-)LaCi bioe Femine zakupiłam,odpowiedni płyn do higieny intymnej i jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D.....wczoraj 2 razy sie posmarowałam,dziś raz i już czuje ,ze jest lepiej;-)...co do słodyczy,to nie jem ich wcale!!!!:no:,od kąd postanowiłam,zrzucic zbędne kg.to nie jem słodyczy...no chyba,że w niedziele,na kawałek ciasta się skuszę;-)Aleksis,ja tez nie mam tych problemów "tam".......serio!!wczoraj poczułam,że cos jest nie tak jak byc pwwinno ,więc się zastanawiam,ale chyba wszystko wróci do normy;-).No to Aleksis kciuki zaciśniete za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak:Będzie dobrze!!!!!...dzis rano chciałam zmierzyć tempkę,termometr wypadł mi z ręki...już sie nie włączył,po prostu padł,no!!!!!!!!!!!!!i byłam w mieście,i w aptece zapomniałam kupić:crazy:

reklama
dopadłam dzisiaj M i zrobił mi mojego lapatoka :tak:a na domowym już się nie da nic zrobić tak wolny :confused2:
Aleksis trzymam mocno kciuki &&&&&&& uda się kochana ,teraz kolej na Ciebie :tak:nie jedziemy w ten weekend na działkę bo musimy z dziadkiem zostać mamy wolny co drugi weekend bo wtedy Pan ,który pomaga przy dziadku ma wolny ,więc co drugi weekend siedzimy w domu :confused2::baffled:

a no właśnie co z Cateriną??

kasica
czasami coś sie przy pląta nawet nie wiadomo z jakiej przyczyny :nerd:

ja też nie jadam słodyczy teraz ale ogólnie uwielbiam ,teraz piję koktajle owocowe zamiast jednego posiłku to zaspakajam słodkość :happy:

katiuszka no by chudy byk,mam nadzieję,że Julkowi szybko po tej maści przejdzie wysypka:tak:&&&a nie możesz u siebie zrobić mu badań ??albo zaobserwować jak mu krostki znikną co zjada i co mu szkodzi ? a może Ty coś zjadłaś? truskawki też bardzo uczulają ,mandarynki i pomarańcze ,ogólnie cytrusy ,ja miałam z Antosiem moim tym co się opiekowałam to tak miałam,że on uczulony na cytrusy był ,może coś zjadłaś i dlatego? nie denerwuj się:*******
anuszka jak w pracy?

kurcze zmieniłam mleko do koktajli i coś mnie wzdyma :angry::baffled:ehhhh no mądra jestem no ale niby bez laktozy to nie powinno :eek::eek:

a ja dzisiaj wysprzątałam ,łazienkę wylizałam ,poprałam więc w sobotę będzie moje znienawidzone prasowanie :baffled::baffled::confused2::no:

a dziewczyny nie wiecie jak przypomnieć w enpr hasło? no bo na tym lapatoku nie miałam zapisanego a nie pamiętam :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry