reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej babolki

u nas piekla ciag dalszy, zar sie z nieba leje, a my sie kisimyw domu, bo jak wyjsc?

To znaczy ja tak niezupelnie sie kisze, bo rano oblecialam Ikea z kolezanka, zrobilam troszke zakupow i zaliczylam soczek:tak:

Teraz ide cosik porobic w domu, bo w piatek mam juz gosci to by wypadalo, zeby czysto bylo:tak:

caluje was mocno!!!

hej!!witam sie. z CIOTĄ!!!!!!!!!!!:-:)-:)-(dzis rano mmnie juz zalało,że szkoda gadać,z reszta było to do przewidzenia,wcześniejsze plamienie,ból pleców,ból w dole brzucha.....objawy,które znam na pamięć......kolejny cykl za nami....:-(ehhh,nawet mój Adam powiedział,że jest mu smutno:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(....,ale,że wie,że i dla Nas nadejdzie TEN dzień i doczekamy się maleństwa!!!!!!!!!Szkoda tylko,że ja mam sto ponurych myśli na minutę:-:)-:)-:)-(,az boję się myśleć,co nas czeka...serio dziewczyny....
Aleksis,no z gratulacjami to nie do mnie tym razem:no::no::no:...może innym razem uda się..?!!!zobaczymy........ja,trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&,mocno,mocno!!!:-)
Ani@k,teraz dobrze zaznaczyłam ,na wykresie???dzis od pierwszego dnia krwawienia.
Ja padam ze zmęczenia,dzis byłam w pracy 12 godzin,od 2 w nocy do 14,jestem okrutnie zmęczona,bardziej raczej ta duchota na hali.....Dziś tez u fryzjera byłam,w końcu odrost sobie zrobiłam i wyglądam poczciwie.....;-)
Zmykam dziewczyny,mam cholernie podły nastrój.....:-:)-:)-(
Jak,Adam mi mówi,że mu też smutno i przykro,to serce mi pęka!!!!!!
Jak ostatnio w labor.odbierał wynik ogólny to pani pow,ze plemniki ruszaja sie na tyle dobrze,że w ciążę mogę zajść!!!!!!!!!..............a ciąży nie ma......:-(

Ostatnia edycja:
heej

Zuza no dziś upał przeszedł samego siebie.. ja chyba też.. trochę ciężko się oddycha, ale nie narzekam :sorry:
Kasica przykro.. ale.. kolejny cykl się zaczął.. nie dołujcie się, wiem ze ciężko ale szansa jest, może i większa niż dotychczas.. w końcu Adama wyniki są super!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na ten cykl :tak: aaaa zdobyłaś w końcu te książki o których Zuza mówiła???
Aleksis eeeee tam konus.. mniejsze osóbki są :tak:
Muma koniecznie pochwal się fryzurką :tak:

dziś goniec przyniósł paczkę z gluck.pl.. ale jestem zniesmaczona :-( zamienili mi kocyk, dali też niebieski ale z poliestru.. niby miły w dotyku, no ale! dziś już nie mogłam się tam dodzwonić ale jutro bede chciała wymienić na ten właściwy.. mam nadzieję że da radę..
Jutro też odbieram rzeczy ze smyk'a.. hehe ręce pełne roboty ;-)

hej babolki:-)
ufffff koniec dnia nareszcie upał zelżał...masakra!! :szok: nie cierpie gorąca:no:
dzisiaj na spacer wyszlam po 16 i spociłam sie jak mysz, Młoda tez, az mokra plame pod główką zostawiła..heh.. jutro rano chyba spacer zalicze i potem w domu bedziemy sie kisić:-( albo na balkonie (w cieniu)
kasica współczuje pracy w tym upale i tak długo:-(i wspolczuje @...heh fundnij sobie dzisiaj cos dobrego na małe pocieszenie, ciacho albo jakis dobry % ;-)

Kok.o fajne te wózeczki.. i jak zwykle mam problem z wyborem koloru..
a powiedz Ty kupowałaś przez internet??? podoba mi sie bardzo kształt torby :tak: szkoda że nie pokazują jak w środku wygląda ale zapewne wygodna :tak:
kupiłam w hurtowni (stacjonarny sklep) ale mają ceny prawie jak w necie. Torba ładna, w przekroju trójkątna wiec wydaje mi sie,ze ciut mniej sie pomiesci. Porównywałam w sklepie z torbami w innych wozkach i chyba były bardziej pojemne. No ale coś za coś;-):-) Ja mieszcze wszystko co potrzebuje dla Młodej, do tego biore swoją torebke jak mi potrzebna (zwykle tą wózkową wrzucam na dół a swoją wieszam na rączce wozka;-)).

kok.o..fundłam sobie włosy i BREW zrobiła mi kosmetyczka!!!:tak:
Ani@k,wynik Adam ma lepszy-to fakt,nie ma bakterii(całe szczęście!!!)i jak robił 2 mc.temu badanie na ruch,to ruch tez się porawił!!teraz ma jeszcze raz zrobic ogólne badanie i dr.zobaczy,czy armii,trzeba dać cos na poprawe ruchu,czy nie...?!!wogóle,to chcemy dr.zapytać,czy z takimi wynikami można spróbować iui....czy na tyle sa dobre,żeby spróbować itd........

Kasica a kiedy teraz jedziecie do androloga???
Kok.o patrzałam w necie w hurtowniach w sz-nie i tego typu wózków nie ma.. jutro trochę posiedzę przed monitorem moze w innych niż dziś wypatrzę.. koleżanka namawia mnie na sklep z rzeczami używanymi, mówi ze tam spacerówkę dla syna kupowała.. ale jakoś nie jestem przekonana.. wolę nówkę sztukę prosto z salonu..

dziś eM powiedział że wyglądam jak 'Obeliks' :-)

reklama
Do góry