reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasica ale dlaczego???? ostatnio też byłaś zestresowana a wyszliście zadowoleni :tak: poczekaj do wizyty, porozmawiacie z lekarzem i się okaże czy warto się stresować :tak:

reklama
No fakt,ostatnio bylismy z wieści zadowoleni,ale wiesz Ani@k,jak to jest...chyba taka ludzka natura,że człowiek stresuje się przed takimi sprawami...bynajmniej ja bardzo!!!!,może nieraz aż za bardzo..?!!!!!boje sie po prostu co nam powie itd,jaki wynik będzie itd......już o tym myślę i już się stresuje:-(.......
Wiecie,co Adam mi mówi..??!!!że on nigdy nie straci nadziei,i wiary,a,że ja juz chyba powoli przestałam w to wierzyć......
Smutne to jest..................:-:)-:)-(

Ani@k nie kupuj uzywanego wozka! Moze to i mniejszy wydatek, ale wystarczy, ze sie spierniczy jakas mala rzecz, a zaplacic trzeba bedzie od groma. Nowy wozek ma gwarancje i nie wiem jak w PL, ale tutaj jakby sie cos skiepscilo i musialoby sie oddac do naprawy to maja obowiazek dac wozek zastepczy na ten czas.
Wydaje mi sie, ze jednak wozek trzeba kupic nowy, nie musi byc jakis super markowy, ale z gwarancja:tak:

eelooooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłł:-)
hehe ja tez od 5 obudzona, ale walczyłam z Młodą, przyduszałam cycem, barykadowałam w łóżeczku...ale niestety, nie dała sie uśpić;-):-)
właśnie kończe robić chłodnik w ilości wystarczającej na 2 dni (jek nie lepiej):-)

poczekam az włosy mi wyschną i lece na spacerek, poki nie grzeje za mocno

dzisiaj przychodzi pierwsze moje zamowienie- paczka z c&a. ciekawe ile rzeczy nie bedzie na mnie pasowało:sorry:... znaczy dla siebie zamowiłam az 2;-):-), dla Młodej upolowałam tylko 1 na przecenie (starej).
a ta nowa przecena to biiiiiiiiiiiidna jakaś jest.

Ostatnia edycja:
cześć

nie LUBIĘ gluck.pl :no:
nie dość że wsadzili mi inny kocyk to jeszcze dziś pani mi powiedziała że w momencie wymiany (muszę dokładnie opisać na co chcę wymienić) ponoszę koszt przesyłki, ja odsyłając do nich też płacę za przesyłkę.. dodatkowo powiedziała mi że u nich wszystkie kocyki są robione z tych samych materiałów a to że akurat 'trafiła' mi się metka 'poliester' a nie 'wellsoft' to akurat 'wina' krawcowej.. eeeeeeeeee to po jaki ch..j dają mylne info w necie???? i nie zważają na to co doczepiają do produktu????
nie wiem czy chce mi się bawić i płacić tyle za 1 kocyk :wściekła/y: chyba już NIC u nich nie kupię, o!

z tego wszystkiego odechciało mi się przeglądać marną wyprz w c&a, na zakupy wybiorę się do stacjonarnego sklepu w mojej mieścinie.. jeszcze dziś odbiorę przesyłkę ze smyk'a.. no jak oni też mnie wkurzą to masakra będzie ;-)

wózka na pewno używanego kupować nie będę :no: ze względu chociażby na gwarancję.. no i jak napisałam wcześniej - wolę nówkę sztukę z salonu :tak:

w nocy przeszła burza.. nad ranem doprawiło.. ale nic ta burza wielkiego nie uczyniła bo powietrze nadal nie nadaje się do oddychania a temp. już powoduje przyklejanie się podeszwy do podłoża..

hellloooo:-)
Gatto :szok: oszalałaś??? to znaczy Ty? czy Gattinka???;-)mój Juluś dziś się zerwał o 7:30 co i tak mi się wydawało, że sporo za wcześnie:eek: wczoraj otworzył oczęta o 8:30:tak: Ale jakiś marudny, bawić się za długo nie chce, sam leżeć to już w ogóle...a ja dziś mam pakowanie na głowie, to już widzę, że popracuję:cool:
Ani@k co do wózków używanych...ja uważam, że warto, ale tylko wtedy, gdy naprawdę są taniutkie, zeby w razie ewentualnych napraw jeszcze się to opłacało. Bo jak masz dać niewiele mniej niż w sklepie, to bez sensu. W sklepie masz przynajmniej gwarancję. Ja teraz, po doświadczeniach, to nie wiem czy nie kupiłabym chociaż gondoli uzywanej, a dopiero później spacerówkę nową. W gondoli za długo nie pojeździsz, raczaj małe szanse, że coś się zepsuje. No nie wiem...ale to pewnie też bez sensu, samą gondolę teraz, potem drugi...eeee namieszłam chyba:eek:
Muma jak tam fryzurka? Oluś Cię poznał???:confused: pamiętam jak moja szwagierka poszła do fryzjera, zmieniła kompletnie fryz, z długich do pasa na chłopaka i do tego kolor włosów na czerwono- czarny...to dzieć się wystraszył!!!:szok::-D ale on myały jeszcze był...nooo był w szoku jak matkę zobaczył:-p
Ok, to by było na tyle, Julek się drze. Idziemy na ziemniaczka;-)
do później!!!! miłego!!!!

Katiuszka :*** nie namieszałaś.. z tym że nawet nie wiem czy w pl jest możliwosć kupna osobno części do wózka.. ale! już postanowiłam i kupuję nowy :tak:

idę i ja.. może nie na ziemniaczka.. ale na jakieś małe co nieco ;-)

reklama
Dziewczyny pytanie o wprowadzanie owocow. Daje Gattince juz od 4 dni jablko i jak na razie je ladnie (nie duzo) i nie widze, zadnych zmian. Ile czasu mam jej dawac to jablko i kiedy wprowadzic nastepny owoc. yyyy..znaczy jest jakis konkretny czas np tydzien na wprowadzanie jablka, tydzien gruszki itp, apotem to juz mozna mieszac ile sie chce?

Do góry