Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Po udanej wizycie udałam się na szoping, kupiłam sobie białą marynarkę, białą sukienkę i bransoletkę, uwielbiam przeceny 

,ni kiecusia będzie urocza
w drugim tygodniu urlopu tez mam przyjechac na przymiarkę

...........jak będę następnym razem to zrobię i prześlę
...ale jak będę na kolejnej przymiarce to zrobie fotke i mi doradzicie,ok??!!
szok!!!!!!!!!!!zrobilismy jej mega paczkę i jej daliśmy..................widok jej wielkich oczu i jej miny------------BEZCENNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taka radośc jej zrobilismy!!Wcześniej dałam sipstrze kase,żeby kupiła jej to co potrzebuje itd...to sama sobie mała wybrałam plecak...z MONSTER oczywiście!!!!:-)...ale była szcześliwa,że brak słów!!!!!!!
)około 63 kg...uroda typowo słowiańska.Ale jak zrobie zdjęcie,to pwoiecie co by pasowało mi najlepiej i wogóle,bo lepiej poznać zdanie innych niz z "marszu"iśc i kupic co sie spodoba..a to nie koniecznie musi pasowac
qrcze a mi te muślinowe tylko w pamięci zostały..Ani@k zrób fotkę przewijaka i rożka. Pokaż. Też chcę się spłakać... A brzuch wisi jak dzieciowi między nogami też wisi...hihihihihihihi
Bambusowe też polecałam pieluchy ostatnio, bo dostałam i normalnie byłam tak zaskoczona delikatnościa, że musiałam Wam polecić.
(poszłam na łatwiznę i ze strony internetowej ściągnęłam
) te misie mnie rozkleiły 
heh Gatto.. tym razem ja mam przewry ;-)Tere fere no wlasnie tak myslalam ze o bambusowych pisalas. Juz myslalam, ze mam jakies przerwy w mozgu.
słowiańska uroda mówisz???? wyślij mi fotkę na pryw.
będę pierwsza która Cię zobaczy 
a Pan Pepa wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)