reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasica koniecznie zapodaj fotke!
Tere fere ja tez z moim tak zartuje. Jak sie mnie pyta gdzie sa nozyczki to mowie, ze wszystko w kieszeni nosze:) a on glupi sie wkurza;)a czasem sie pyta o tak prozaiczne rzeczy, ze ta glupia odpowiedz sama wylazi;)

reklama
tez dołączam do chcących zobaczyć kasice:tak: i jej kiecke:-) jak nie chcesz w całej okazałości to zrób te oczyska chociaż, bom ciekawa strasznie:-) a jeszcze powiedz,ze są zielone, to mnie zazdrość zeżre:evil:

Tak myślałam, że jesteś fajna laska kasica :-);-)

Dziś pierwszy raz śpię z Timim w sypialni w dużym łóżku. eM śpi w małym (Tymka pokoju). Mały za wcześnie usnął (19.00) i na pewno w nocy będzie kombinował, żeby nie spać w łóżeczku, więc na małej rogóweczce nie za bardzo chcę z nim spać, no i dostaliśmy przydział sypialniany.
A w nocy jak nie chce mu się spać, śmieje się i kitłasi to kładę go koło siebie, pyk i natychmiast śpi jak zaczarowany, wkładam do łóżeczka budzi się i turla, do łóżka śpi i tak kilka razy .
Cwaniaczek w ząbek czesany...

Ani@k ja Cię rozumiem, że siępopłakałaś przy przewijaku. Ja się popłakałam jak rozłożyłam pościel, kocyk, rożek, przewijak w nowym pokoiku Tymka, jak jeszcze byłam w ciąży. Może znajdę jakąś fotę jeszcze pustego pokoiku Tima. No łza się sama w oku kręci przecież...

hihhihihiihihihiih

może...

A to pokoik Tima i ja gdzieś tam z bębnem przed porodem.

Załączniki

• IMG_6659.jpg
    IMG_6659.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_6661.jpg
    IMG_6661.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_6663.jpg
    IMG_6663.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 37
reklama
No jak już poukładałam bambety w pokoju, to stwierdziłam, że chyba urodzę niedźwiedzia w tej sytuacji. A najlepsze, że wszystko mam pod kolor waniliowo czekoladowy, nawet pluszaki takie dostawał, nie muszę mówić, że to były misie chyba... :-D:-D

Idę lulu do mojego bobuszka. Przytule się do niego...Będzie milutko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry