reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej!!
Ani@k,"zero"migania,tylko jest JEDNO ALE.......JAK TO SIE ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:,przecież ja pojęcia nie mam bladego hi hi hi!!!!masakra jakaś!!
kok.o,nie,nie będziesz zazdrosna;-),oczy mam zielono-szare,z przewaga zielonego,więc to by cie nie satysfakcjonował,co??!;-)
Ja juz po pracy i w końcu mam URLOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!u nas dziś juz grzeje,że szok!!super!!!!!Ja,zjem obiadek i jadę na pazurki i HENNĘ:p)

reklama
Kasica jeżeli masz zdjęcie zapisane na swoim kopmuterze to w 'szybkiej odpowiedzi' klikasz ikonkę 'insert image' (ta z drzewkiem w kwadracie) wybierasz wtedy: from computer -->wybierz pliki-->szukasz swojego zapisanego zdjęcia klikasz je i już! :happy:
Jeżeli natomiast chcesz wysłać swoje zdjęcie w prywatnej wiadomości musisz mieć je zapisane gdzieś w necie.. np. na jakimś profilu społecznościowym.. bo tam trzeba podać link do zdjęcia.. ale to bardziej skomplikowane jest.. :sorry2:

Hejka,

Urlopowiczkom (i sobie) życzę pięknej pogody i odpoczynku !!! :tak::tak::tak:

Staraczkom II z tych gorących nocy ! &&&&&&&&&&&&&&&&:-):tak::tak::tak:

Mamusiom spokojnych dzieciaków i dużo miłego cienia :tak::tak::tak:

Ani@k żeby się trzymała :tak::tak::tak:***

Szyszuni - uściski dla Ciebie i ślicznego Szyszaka :tak::tak::tak:

Powracam w niedzielę 11go , będę podczytywać, może czasem coś skrobnę,

BUziaki wielkie dla wszystkich !!!:-):-):-)

reklama
Szyszka - gratulacje! fajnie mieć Syna, z doświadczenia mówię:tak:wiesz, kolejki, samoloty, dinozaury

Kasica - prześlij mi na mejla zdjęcie, a ja je wrzucę:-p

Muma - 25stopni Wam życzę przez cały pobyt i jednej malej chmurki dla Olusia coby się chlopak nie spiekł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry