reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej

Urlopowiczki!!!!!!!!!!!!! udanego wypoczynku, pogody i świetnej zabawy :tak:
Kok.o udanego pobytu u rodzinki :tak:
Zuza jak już ochłoniesz to zdaj relację z pobytu.. choć z tego co wiem końca urlopu jeszcze nie widać:happy:

ja dziś trochę porzadku w domku zrobię, jutro mam koleżankę z anglii więc pewnie mnie na forum nie będzie..

miłego weekendu Dziewczynki :happy:

reklama
Hej,
Podroz dluuuga, masakra korki i wypadki..
Tere fere na zjezdzie z A1 przed Kowalem 2,5 godziny zeszlo !! Jakis horror .

Pensjonat super, pogoda piekna, Olus grzeczny (eM i Jula tez ;-) Karwia zapchana ludziskami ;-)

Bede zagladac , buziaki wakacyjne !! :-):-)

cześć dziewczyny :-):-)

Muma,tere fere,kasica
udanego wypoczynku kobitki :tak:

Ani@k jestem i się melduję ;-)

jakoś nie mogę się ogarnąć po powrocie :szok::-p w piątek jak wróciliśmy to wieczorem mieliśmy imprezkę przywitalną od przyjaciół ,wczoraj cały dzień z przyjaciółką spędziłam w ogrodzie w basenie ;-)no a dzisiaj w domu się krzątam i nie wiem od czego zacząć ,torby swojej nie rozpakowałam bo w sobotę wyjeżdżam do siostry na dolny śląsk i tylko przepakuje parę rzeczy ;-)

Muma miałaś rację tylko jeden dzień po powrocie mam wrażenie ,że w domu jest czysto i fajnie a teraz jak chodzę to wszędzie widzę kurz ,oklapłe muchy na parapecie i koty na podłodze :eek:

Ani@k Ty już coraz bliżej do rozsypania się:-) :*
Gatto masz rację od początku wiedziałam ,że szyszka bobucha z jajcorami nosi "a nie mówiłam" ;-);-);-)to co mi obiecałaś ,że jak się okaże ,że to chłopak? :rofl2::rofl2::rofl2:

wrzucę kilka zdjęć to sobie obejrzycie i zdam relację jak było :** ale to na spokojnie wieczorem bo zaraz gości mam ,siostrę z mężęm i córą

Miłej niedzieli :***

Fenks dziewczynki!

Muma ja wyjechałam o 4.00 w nocy iani chwili nie stali smy w korku. Byłam mile zaskoczona. Tymek zniósł podróż bez problemu. No może jeden maleńki. Miał już dość za autostradą do Gdańska i stanęliśmy na 5 min. Poprzytulał się i już było dobrze.

Na miejscu okazało się, że mamy o wiele lepszy standard niż był zapowiedziany,bo babka się pomyliła i zapisała nas na ekstra domki. No i super.

Bliskie spotkanie z plażą było dla Tymka niesamowitym przeżyciem. Nóżkami grzebał w piasku i tak się cieszył, że hej. Spał dziś chyba ze 4, czy 5 razy. Wszędzie gdzie się da.

Wieczorem tylko biedny męczyl się długo i marudził,aż mi go szkoda było. Bidulek. Zobaczymy jak jutro będzie.

Na razie brak nam organizacji,ale jakoś pójdzie.
Do tego chrześnica męża wyje ciągle i przy każdej okazji. Do tego tak głośno i długo, że my chodzimy podenerwowani nie wspominając o Tymku. Kurde, podziwiam szwagierkę, ale z drugiej strony co ma biedna zrobić.

Hellol,

Urlopowiczkom zycze wspanialego wypoczynku, grzecznych emkow i abyscie wrociliy wypoczete i radosne i opalone
Zuza-witam serdecznie. Urlop widze byl udany
Ani@k, Piekna jak znosicie te upaly?
U mnie w domu jest 30 stopni:szok:

Tez bym znowu pojechala nad morze, w sumie mam niedaleko

cześć Babole,
witam się po pierwszym dniu na etacie - przeżyłam:-D
co tu taka cisza? trzy wyjechały, a reszta gdzie?

Aleksis, Zuza - fotorelację poprosimy!

Ania - jak tam Wy? buzia w brzuchol

uściski dla wszystkich, za staraczki &&&&&&&&

lecę spać, bo nie wiem jak Martula w nocy, a trzeba jutro mysleć:-D

Aleksis czuje zmęczenie przez te upały, ale daje rade ;) W pracy brak klimy, ale daje nie narzekam.
Zuzu witaj, uciekasz do JG zaraz?
Aaa w sob miałam panieński, poniżej kilka fotek :)
Zobacz załącznik 575925 DSC_6357.jpgZobacz załącznik 575927Zobacz załącznik 575928Zobacz załącznik 575929DSC_6492.jpgZobacz załącznik 575931

Załączniki

• DSC_6357.jpg
    DSC_6357.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_6492.jpg
    DSC_6492.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama