reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto rozkłada się, rozkłada ta rogówka...
Ja też nie jestem wyspana jak śpię z małym, ale jak mam w cale nie spać, wolę z nim. Na wyjezdzie też z nim będziemy spać, bo nie mamy łóżeczka turystycznego.:tak::tak:

Ani@k łóżeczko kupiłam w necie. W łodzi duuuużo droższe są.:baffled:

Szyszka gratulejszyn, super! Ja się cieszę... Mieszko Mieszko nasz koleżko....:-D

Muma no to słońca Ci (nam) życzę....hihihihihihihih Dojeżdżam w niedzielę...

A ja dziś kocioł i w pracy i po pracy. W domu jeszcze mi szybę wymieniali w oknie, bo pęknięta była u Tima w pokoju. Potem jeszcze carefour i biedrona, zakupy małe, potem wybieranie z szafy co zabrać, potem pranie tego i aktualizacja fotek i pamiętnika na twardzielu, co by nie było jaj jakby komp zwariował i aktualizacja tu na forum. Jutro pewnie już nie będę zaglądać, bo będę skołowana i będę się pakować,prasować,a z pracy wracam koło 16ej dopiero, jeszcze powyłączać wszystko w salonie i zamknąć na 4 spusty. :rofl2:

Ale się cieszę...

Ostatnia edycja:
reklama
Raczej będę zaglądać, bo w końcu wieczorami i tak będę w domu, bo Tim już o 20.00 lula, chyba, że mu się coś odmieni. Mój pojechał do mojego brata, po kołki do drzew (jest to 2 min drogi autem) i nie wraca już godzinę.
Jenyyyy!

SZyszka,gratuluję synusia:)............"Mieszko,Mieszko,nasz koleżko";-)
Ja,juz nas spakowałam na wakacje:tak:.Dziś byłam u zony kuzyna,robiła mi paznokcie!!!!wiecie co mi zrobiła??Cudooo!!serio!!!jakąs metodą "kombo"(ja kompletnie się nie znam na tym!)..połączenie żelu i akrylu,na formie paznokcie mi przedłużyła,nadała piekny kształt "migdałka"...zrobiła mi french,a końcówka malinowo-pomarańczowa!!+cudowne zdobienia!!!!.........na stopach,na tym dużym palcu zmieniła mi wzorek z kolorem takim jak u rak,więc super to wygląda:tak:!!Henna zrobion,jestem zadowolona!!zaraz spać,bo rano pobudka!!!:-)
Muma,to od jutra "razem" wypoczywamy,no nie??!!:-):-):-)

hej!!!!!!!!ja juz na nogach,piję kawkę,śniadanko i po 7 w drogę:-):-)!!!
Za tydzień się "spotkamy";-)!!
Muma,wypoczywaj,opalaj itd,itp!!!!!!:tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!PAAAAAAAAAAAAAA!!

Hej.
No mój mały goowniarz wstał dziś o 5.30 i rozrabiał, wygłupy mu w głowie. No tak to jeszcze nie było. Nie wiem co mam zrobić, żeby później chodził spać. Może nad morzem mu się z powrotem przestawi, bo nie zamierzam od 18.00 siedzieć w pokoju, faken. :baffled:
Idę do pracy.

Ahoy!

Alex to w 100% robota ręczna! Dziękujemy, dziękujemy:-)
Gatto będzie tylko jeden bobuch:tak:
Kasica i Muma udanego wyjazdu, i szerokości na trasie! Wypocznijcie:-)

Ja jeszcze w lozku, ale juz pora wstać, Pepa już po spacerze, Mieszko tez sie chyba obudził bo kopie, czas na śniadanie, i odebrać torty, az dwa i ciag dalszy gotowania na Panieński:)
Miłego dnia babeczki

reklama
elooo
ja zaraz wyjezdzam do rodzinki...ale jutro wracam;-) zycze wyjezdzajacym na urlopy duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo pogodnych dni, nie za goracych,coby sie żyć dało;-) wypoczywajcie i rwlaksujcie sie:-)
alex ja tez wlasnie poszukuje czegoś do picia, na razie kubek doidy chyba kupie, a na podróze/spacery...hmmm... albo jakiw wlasnie bidon z rurką, albo kubek niekapek ale z takim brzegiem,zeby piła jak z normalnego...

dobra laski, pozdrowionka i udanego weekendu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry