reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Pieknaszyszunia ale gapa ze mnie. sorry, nie pogratulowalam Ci Synusia. Mieszko bedzie-fajnie, mi sie podoba, tak po staropolsku.
Slicznie wygladalas, z reszta wszystkie kobietki byly piekne i takie wystrojone. A ciuszki sweet bardzo sa

Aleksis spokojnie, to wina upałów :-)
Wczoraj się uśmiałam z babci 80-letniej bo sprawdzała pochodzenie imienia Mieszko, i była taka zachwycona ze to z dynastii piastowskiej:-D później mówi ale przejrzałam kalendarz z imieninami i nie ma takiego:-D, ahh ta babcia ;-) chyba ominęła 1 styczen:-D
Idę na śniadanko, któraś dołączy?

hej

wątek na drugiej stronie?????:szok:

Aleksis upały są okrutne!!!!!!!! ale nie narzekam:happy:
Szyszka dwie z panien będących na imprezie wydają mi się Twoimi siostrami.. tzn. podobne są do Ciebie :tak:
ciuszki świetne, zwłaszcza te z samochodzikami:tak:
Anuszka to Ty w ukryciu na Zuzę czekałaś???
Zuza a no na wylocie się znalazłam.. mam nadzieję że pokażesz foty z kraju wiecznego słońca :tak: zresztą idę na kółko.. może tam coś jest..

pozdrawiam wszystkie :happy:

ps a Katiuszka kiedy wraca do uk???? 13 sierpnia chyba Aaronka kiedyś mówiła..

hej Dziewczyny,

Szyszunia gratulacje!!!!!! Mieszko super imię:) zdjęcia z panieńskiego super!!!! Zresztą fajnie obrobione:) mieliście jakiegoś fotografa???

alex :***************

Ania, ostatnio jak rozmawiałam z katiuszką to deklarowała 13 sierpnia:)

Zuzanka witaj, wypoczęta :)

hellooooo:-)
Melduję, że żyjemy:tak:gorąc niesamowity, ale jakoś dajemy radę. Czytam Was codziennie, ale mam takiego głupiego kompa od szwagra, że na nim coś napisać, to od razu mi się odechciewa:eek: Pytałyście kiedy wracamy...aaronka troszkę pomyliłaś daty:-psierpień się zgadza, ale nie 13, a 11:tak:czyli w najbliższą niedzielę:baffled: Po powrocie opiszę mniej więcej jak było.
ani@k, szyszunia trzymajcie się jakoś!!!!! nawet nie chcę myśleć jak Wy się musicie czuć w te upały:szok: byle do piątku, potem ochłodzenie!!!
tere fere, Muma uropujcie się Dziewczynki!!! niech pogoda i nastroje wczasowe dopisują!!!
kok.o, alex jak Wasze dzieciaczki znoszą te upały? Julek kiepsko, spocony jak mysz:baffled:
anuszka witaj ponownie!!!!
Gatto jak tam Twoja Kluseczka? jak idzie rozszerzanie dietki? bo u nas super!!! szczegóły po powrocie;-)
Aleksis mam nadzieję, że naładowałaś akumulatory podczas wakacji i masz dużo nowej siły i energii do "walki":tak:
zuzanka u Ciebie to samo, Ty to zawsze jesteś optymistka i pozytywnie nastawiona do wszystkiego, a po urlopie to już w ogóle pewnie rozpiera Cię energia. Zaraz zajrzę na Kółko, może są jakieś nowe fotki.
Kochane, jak którąś pominęłam, to bardzo przepraszam, ale dosłownie padam na pysk:eek: Trzymajcie się cieplutko;-) i do szybkiego napisania!!!!:-)

Katiuszka kope lat:-D mam nadzieje, ze mimo upalow wypoczywasz i nie zalujesz pobytu w PL
terefere, Muma, kasica wypoczywajcie Kochane i wracajcie do nas opalone i usmiechniete
Pieknaszyszunia ja widze,ze Ty profesjonalnie podchodzisz to wszystkiego. Cosik mi mi sie zdaje, ze Twoja branza ma cos w spolnego z reklama, grafika, marketingem, a moze sztuka?myle sie?

Dziewczyny szukam pomocy-ta moja przyjaciolka ma taka otwarta wneke na poddaszu w kuchni, nie znalazlam nic, jak to zaslonic pomijajac kawalek materialu. Tak glupio to wyglada bo i potem beda staly napoje i ten caly kram jak odkurzac, deska do prasowania-niezbyt ciekawy widok. Poprzednicy mieli wlasnie zaslonke z materialu, ale to troche nie teges wygladalo

Ani@k, Alex, Aaronka
,Zuza co u Was?
A kok.o to gdzie? Nie wrocila jeszcze?Gatto jak tam?

Ja mam do czwartku wolne, nie wiem co bede robic.Chyba zaczne sie uczyc szyc na maszynie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry