reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej dziewczyny

mój M wrzucił wszystkie zdjęcia na swój komp służbowy i codziennie zabiera go do pracy nawet nie mogę zdjęć wrzucić :angry:

katiuszka ciesz się pogodą w Pl bo jak wrócisz do Londynu to znowu będziesz narzekać ,że plucha :-p
Aleksis jak na urlopie opowiadaj ;-):tak:

Gatto ile u Was tempka wskazuje?

szyszka wszystko już masz do ślubu i na wesele wszystko już zorganizowane?

Hej Dziewczynki,

ja na szybko, wrócę później.

Ania, to ja:) będziesz wiedzieć o co kaman:)

Od wczoraj mamy 2 dolne jedynki, wykluły się na raz !!!!
W sumie bezobjawowo w dzień, natomiast nocą co godzinę wstawałam do Jagódki

co za potworny upał..najlepiej leżeć i się nie ruszać coby nie wydzielać ciepła....nie wiem dlaczeo cały czas mi chodzi po głowie Lokomotywa Tuwima...
Pocieszam się, ze jeszcze tylko dzisiaj i jutro..

ale żyby nie narzekać, znalazłam jeden plus: pranie schnie błyskawicznie..:)

Gatto
super te parawany...podobają mi się te stylizowane na lata 20..

alex :************ za ten Kraków

Ostatnia edycja:
hejj

ja ostatnio mam płaczliwe dni.. :zawstydzona/y: czasami bez powodu.. czasami jest powód..
Synek mnie pociesza kopniakami i rozciąganiami a ja taki mazgaj, aż się sama siebie wstydzę :zawstydzona/y:

pytałam magika czy po odstawieniu clexane mam opuchnięte nogi, powiedział że raczej przez te upały.. w nocy się rozpływam..dosłownie rozpływam (nie nad eMem;-) tylko z gorąca)

idę wstawić jakąś pralkę.. niech pralka chociaż coś robi.. bo mi nie chce się nic..
przez te upały ;-)

dobrze że jest na co zgonić..

Aaronka dzięki :***

Zuzu nooo można tak powiedzieć, od 15/08 się zacznie co dzień coś, bo niektórych spraw wczesnej nie da sie załatwić.na
Planuje od ok 21/08 na L4 pójść by na spokojnie ogarnąć tematy, Łukasz mi pomaga, ale wiadomo jak to po pracy po 16, mało czasu na wszystko, wiec wtedy i odpocznę i podziałam z tematami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry