Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na krzepliwość czyli na zespół antyfosfolipidowy??? czy to jeszcze coś innego??? a cykl.. hmmm.. zobacz na mój przedostatni Obserwacja cyklu - enpr.pl też mnie wkurzałAni@k mówiła,że na krzepliwość powinnam zrobić badania bo są bardzo ważne a ja nie miałam no i oczywiście moje częste bakterie i stany zapalne pęcherza też nie są fajnea cykl faktycznie mam jakiś przedłużony
co mnie wnerwia
![]()
bawisz się w 'kobietę pracującą'???? zażycz sobie chociaż jakieś mega wielkie lody po pracy..
Mam dzis 24dc, ale czuje ze @ sie zbliza nieublaganie. Apetyt mam jak diabli, a to jeden z objawow
Gatto ja Ci wspolczuje jak u Ciebie dzien i noc tak samo gorąca.. masakra!!

wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nieprzyjscie @
Nooo przydały by sie w koncu II tutaj
:-) A u rodzicow / tesciow fajnie było, Młoda wynoszona na rekach została, ciagle chcieli ją zabawiać wiec ja miałam troche czasu w ciągu dnia zeby po prostu poleżeć sobie brzuchem do góry na wyrku i pogapić sie w sufit;-):-) Naprawde, bezcenne! Już nie pamiętałam jak to jest;-):-)

nooo musisz być mistrzynią organizacji czasu
podobno im mniej człowiek ma czasu tym więcej jest w stanie zrobić, lepiej go zorganizować:-).