reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny

oj i u Nas piekło się zaczyna :baffled:MASAKRA !!!!!

kok.o no miałam jechać ale przyjaciółka mnie w bambuko załadowała i zrezygnowała :wściekła/y: a samej nie chciało mi się :no: no to miałaś chwilę dla siebie ??

Gatto,Aleksis no mogły by wpaść już te II kreseczki dawno nie było dobrej wiadomości ,ale to raczej nie u mnie :no:
Aleksis trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k Ty chyba kochana to pod prysznicem czas spędzasz w takie upały?

nie wiem za co mam się wziąć w domu :zawstydzona/y:ehhh mam lenia przez te upały:wściekła/y:

reklama
Hej, ta pogoda wywoluje u mnie spiocha. Budzik dzwonil o 8ej a obudzilam sie o 10tej. Masakra.
Status: @brak, 25dc, ale plecy w dolnej czesci bola.Przypomnialo mi sie, dlaczego zachowuje sie na trzezwo jak pijana:bralam rano 2 globulki Utrogestu(progesteronu) Ot i cala tajemnica.

Brzydko mowiac gowno wyjdzie na pewno ze staranek. Nie licze na naturalne poczecie, bo cos to blokuje. Tylko nie wiem co i to mnie najbardziej wkurza. Tyle badan mozna wykonac, ale chyba juz stracilam orientacje. Od miesiecy nie czytam na ten temat, choc paczuszka od lekarza specjalisty do badania eM i mojego tkwi w stoliku nocnym i moze zostania w koncu przekazana do mojego gina celem pobrania naszej krwi, ktora potem gin wysle do specjalisty.

Zuza-zaintrygowal mnie wpis na watku adopcyjnym tej kobiety, gdy sie okazalo, ze miala niewyleczone bakterie chlamydii, jej eM mial gruntowne badanie odnosnie przeciwcial antyplemnikowych.Leczenie obydwojga i bach zaszla w ciaze. ale chyba jest tak, ze te antyciala istnieja, gdy wyniki spermiogramu sa slabe, nie mysle sie?

U mnie pogoda podeszczowa, jest cudnie. Luz blues jak mowi Zuza ale musze zrobic spoznione zeznanie podatkowe:wściekła/y:

A reszta gdzie? Gatto sie poci, dmuch ana bujna czuprynke Cristinki, kok.o doglada Ewy i chyba gra z nia w Call of Duty?He?

A Ani@k lezy i pachnie mam nadzieje?

Szyszka od kiedy idziesz na L4 bo mi umknelo?
Alex zaiwania w pracy

Aleksis właśnie mnie też to zainteresowało ,zwłaszcza ,że ja wiecznie mam jakąś bakterię i ciągle przyjmuje jakieś tabsy i globulki,dzisiaj idę do gina zobaczę co się dzieje z moim cyklem :baffled:ale znając życie nic :laugh2:

u Nas 34 stopnie

Zuzanko to raczej nie wstyd tylko dziwne. Choc z tego co pamietam Katiuszka tez pisala, ze wiecznie miala problemy. Ale dziwne jest to, ze ciagle cos ci sie przyplata i nie ma na to jakiegos skutecznego sposobu:(

no teraz to poproszę dla M coś bo na bank On przenosi mi bakterie ,nie wyleczę się sama jak z nim sypiam ja biorę leki a On?? przecież to się przenosi :wściekła/y::angry: pomału się szykuje ,dam znać jak wrócę ,ehhh jakbym chciała usłyszeć dobre wiadomości :zawstydzona/y::-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry