reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eloooo:-)
ale zaje...fajna pogoda dzisiaj!!!:-D:-D uuuufff tak to se moze być;-):-) pochmurno i rześko:-)
hehe ciekawe kiedy bedziemy wspominac z nostalgią te upały:-)
zuzka heh... zycze szybciutkiego wyleczenia cholerstwa:tak:
anuszka trzymaj sie tam!:happy: .. yyyy o badaniach immunolog.niewiele wiem... ale w szpitalu pytaj fachowców;-) o wszystko co Cie dreczy, przeciez maja obowiazek odpowiadac, nie? przyjeli Cie?..w sumie to czemu nie mieliby przyjąc... no, to zycze szybkiego wyjścia z dobrymi wieściami:tak::-)

Aleksis chyba z Młodą miałaś racje,z tymi zębami;-) wczoraj przyuwazyłam na dziasłach takie 2 ciut jaśniejsze plamy w miejscach,gdzie są jedynki dolne;-):-) chyba w koncu beda wyłazić:-)

koko
no raz mnie nie przyjęli a już byłam na izbie przyjęć, na HSG, bo byłam przeziębiona, a żeby mnie poinformować przez tel albo zapytać podczas zapisu to nie!
drugi raz to już na izbie przyjęć też byłam i też mnie zapytali i poinformowali dopiero wtedy że nie powinnam brać leków które właśnie przyjmowałam.
potem znów czekałam miesiąc w miesiąc na miejsce! od marca!już mi skierowanie zaraz ważność by skończyło :eek:

aaaaaa... no to pecha miałaś strasznego:sorry:
a skierowanie nie traci wazności jeśli jestes juz zarejestrowana. Jak masz zaklepany termin to juz nie moga sie przyczepić do daty. Jakbys czekała ponad miesiąc i dopiero poszła sie zarejestrowac to wtedy przyczepiliby sie do daty..... A tak poza tym to w przepisach nie ma czegos takiego jak utrata waznosci skierowanai. jest o recepcie, ze jest wazna miesiąc, natomiast skierowanie nie ma okreslonego terminu.... jednak w wielu rejestracjach czepiają sie właśnie tego miesiąca waznosci. Sama to przerabiałam, w koncu poszłam do lekarza zeby mi przedatował skierowanie bo z babą w rejestracji przecież nie wygram, ona tam rządzi;-):-)

anuszka szlak człowieka może trafić ,nie zazdraszczam :confused2:
kok.o no cholerstwo wyleczę bo przecież ile można :angry:;-)o to Ewci zębale się wyrzynają ??
szyszka no w sumie czemu nie :D bez panów będziemy mogły pogadać swobodniej ;-)

ja segreguje i przeglądam badania moje wszystkie ,które robiłam przez te lata starań :tak::szok:

no nie wiem czemu czepiaja się tych dat.
ja np kiedyś dostałam skierowanie na rezonans i jak dzwoniłam żeby się zapisać to jedni mówili że jest ważne pół roku, inni że rok a jeszcze inni mówili że właśnie nie ma daty ważności czyli bezterminowo!

tu jest szpital i też są inne zasady
dzwonisz, zapisujesz się w 1dc i wtedy skierowanie musi być jeszcze ważne tzn przed upływem pół roku. bzdura
zważywszy na to że tu jest dużo chętnych, ja się dostałam po 5 miesiącach! cud jakiś bo już traciłam nadzieję że się w ogóle uda. miesiąc w miesiąc "nie ma już miejsc"

hejjj

Anuszka jak dbają o Ciebie w szpitalu??? usatysfakcjonowana jesteś??? już wiesz jakie będziesz miała zrobione badania???
Kok.o :zawstydzona/y: torba stoi.. ale nie przy wyjściu z mieszkania :zawstydzona/y: fajnie że Ewci ząbki już wychodzą.. teraz się zacznie gryzonko syska ;-):-)
Szyszka a teść zauważył że się stresujesz czy co że Ci taką kołdrę fundnął??? ;-):-)
Muma pewnie się już pakuje na wielki kom bak :-) chyba że jest tak superaśnie że zdecydują się jeszcze zostać..

ja też jestem za tym aby się pojawiły II krechy na wątku, najlepiej hurtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zmykam na grila do Siostrzyczki
miłego weekendu Dziewczynki
paaaa

jeszcze nic nie wiem
nie mam kogo pytać bo tu przez weekend same piguły latają i nas kłóją
dowiem się pewnie przy wypisie
nie wiem czy dbają
mąż musiał mi wodę i jedzenie donosić bo głodna chodziłam :-D

pochłaniam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hej laski!!!!!!!!!!!!
My dzis wrócilismy z Karpacza:-)...cały tydzień pogoda jak MARZENIE!!!!!!!!!!:tak:ponad 30 stopni!!no rewelacja!!!.Weszliśmy na Śnieżke jednego dnia,kolejnego,zrobilismy "wycieczkę",po schroniskach,bylismy w SAMOTNI,w Strzesze akademickiej itd.....jeden dzień,poświęciliśmy na basen w Gołębiewskim:tak::tak:,a mielismy po prostu "rzut beretem",no super było!!A na piątek,wykupiliśmy sobie wycieczkę z biura podróży na cały dzień do Pragi:-):-):-)wyjazd był o 8 rano,a powrót na 2 w nocy...ale śliczna jest Praga!!!:-)wogóle cały wyjazd był superowy!!!!!!!aaaaaaaaaa,a ja opalona jestem jakbym z jakiś Karaibów wróciła:):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry