reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej ,jeestem!!

z ciąży dooooopa jedna wielka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiedziałam ,że tak będzie ale kórwa mać była mała nadzieja !!!! ehhhh jestem sama na siebie zła,że pomyślałam nawet o takiej opcji ooooo wrrrr jestem zła !!!!!no nic !!!!

Aleksis miałam iść w sobotę ale jutro jadę do siostry na dolny śląsk :tak:więc poszłam dzisiaj ;-)
trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieję,że się Tobie uda !!!!

dostałam tabletki na zapalenie ,to od antybiotyku ,który brałam ostatnio :baffled: M dostał też tabletki abyśmy się wyleczyli :tak:

Zuza co sie dzieje? Przeciez to nie wrozka tylko lekarz i omylny jest.
edit juz kaman, przykro mi.
Glowa do gory!!!! Keep the faith!

Polecam film do smiechu Gayby http://zalukaj.tv/zalukaj-film/19281/gejbi_gayby_2012_.html

i ksiazke Fanny Glagg "Swieta z kardynalem"
Ta autorka jest boska!!!
Edit: nowy cykl, nowa szansa. Baby do boju, pamietasz nasze haslo przewodnie?

E tam w dupie z tym wszystkim. Mnie pobolewa w podbrzuszu, ciagle bym cos jadla. No co to moze byc?Jedno -@

Ostatnia edycja:
hej!!!
Wpadam na chwilkę, bo jem kolację i zaraz zmykam do spania. Ostatnie dni nam zostały i jak zwykle dużo spraw do załatwienia. W wolnych chwilach podczytuję i widzę, że zostałam wywołana do tablicy w sprawie babskich zapaleń. Masz rację zuzanko, koniecznie trzeba poprosić o tabletki i maści dla eMa!!!! tak jak pisałaś, co z tego, że Ty się wyleczysz, jak M. ma takie same bakterie i ponownie Ci je "podaruje":baffled: pewnie M. Ci powie, że jemu nie trzeba, bo go nic nie boli i chory nie jest:-p ale na 100% ma te bakterie!!! ja też często mam to cholerstwo, nawet teraz, podczas tych wakacji znowu mi się przyplatała infekcja. Kupiłam sobie tabletki doustne Iladian i naprawdę działąją:tak: mam zamiar kupić sobie więcej do Anglii. No i już pisałam, że dieta bezcukrowa by się przydała:-p
A tak poza tym to upał iście afrykański:szok: 39st:szok::szok::szok: o 21;30 było jeszcze 30st:szok: jeszcze jutro i w sobotę już chłodniej:tak:nooo a w Lądku jak zwykle pada i ledwo 21st:baffled:
Uciekam do zimnej kąpieli:tak:
pozdrawiam wszystkie serdecznie!!!

Katiuszka witaj :)
Aleksis ja tam trzymam kciukasy!!!

Dzis na przymiarce byłam, jak wspominałam i jeszcze sukni nie odebrałam, ale to dobrze, gdyż z krawcowa wymyśliłyśmy małą podmianę wiązania z tyłu...nie będzie sznureczków typowych do sukien, tylko wstążeczka i będzie to się ładniej prezentowało, wiec lepiej dla mnie :-)Ostatecznie omówiłam się na 19/08, a nóż widelec mój mały Mieszko zechce się powiększyć, wiec niech wisi u krawcowej, dla mojej spokojnej głowy!

Lece spac.... dobranoc.

Aleksis
co z tych immuno się dowiem? pytałam na 3415str.

ja na izbie przyjęć
zdenerwowana bo mam obawy że znów coś wymyśla i mnie nie przyjmą
książki, sudoku, gazeta i wy
3dni laby :-D

reklama
hej kobitki

ja dzisiaj w lepszym nastroju chodź wczorajjszy też nie był zły :-) Aleksis pamietam,pamiętam Nasze hasło przewodnie i tego się trzymamy :** szkoda ,że tak daleko mieszkasz byśmy sobie tę @ zblizającą zapiły :-D:-D:-D chodź do Mirsk (Jelenia Góra ) nie dalleko do granicy Niemieciej może mieszkasz gdzieś bliżej :tak::tak::tak: :-):-)
DAMY RADĘ co NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI :******

szyszka Ty też mi obiecałaś spotkanie zwłaszcza ,że ja dzisiaj wyjeżdżam :-) pogniewam się :angry::angry::angry::-p u suknia musi być śliczna :****

ja z kawką i jak co dzień leniucha mam!!!!

Ani@k
jak kochana żyjesz?? współczuje upałów :****
katiuszka mój M nie ucieka od leków na szczęście i zawsze jest zgodny ze mną ;-) nawet się pytał ostatnio,czemu nie dostał On żadnych tabsów ,myślałam,że żartuje :-):-):-) to jest kochany dzieciak jeśli chodzi o takie sprawy :tak:a na wyspie masz zajebistą pogodę ja chcę taką 21 stopni :tak:
Gatto ,aronka ,kok.o ,Muma ,alex_jak maluchy znoszą upały ?

czy ktoś wie co z Cateriną??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry