Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie juz da sobie spokój z tekstami o finansowym wykorzystywaniu przez Ciebie dziadków itp. A tak swoja droga ciekawe co ją skłoniło do wizyt, bo i o zdjecia Ola prosiła i rodzicow odwiedziła... moze choroba kuzyna? No ale dobrze ze pierwszy krok jest, moze z czasem sytuacja troszke wynormalnieje?

Ani@k pewnie masz skurcze przepowiadające. Juz niedługo! juz niedługo!;-):-) A 'pociesze' Cie;-) mnie brzuch nie opadł a i zaden czop mi nie wyleciał:-) Wiec nie głaskaj za dużo brzuchola (to sprzyja skurczom macicy) i dotrwajcie do 38 tyg chociaż;-):-) A i sflaczałe cyce nie oznaczają NIC. Produkcja pokarmu pelna para ruszy zaraz po porodzie
O aktualizacje zdjecia poprosimy!! póki jest co fotografowac;-)(znaczy pozniej tez bedzie co fotografowac, ale juz to nie to samo);-)![]()
yyyyyyyyy ranyjulek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to teraz oczyma wyobraźni widzę nogi (Dziecia)wypychające się przez otwór 

ale prania nie dam rady dziś zrobić.. jutro..
yy nie raczej nie opadl bebol.
ciekawam jak to bedzie. Bede jej gotowac sama, bo te sloiki raczej mnie nie przekonuja
ale ze co fajne? pobeczałaś sie nad przewijakiem??odebrałam rożek i przewijak na łóżeczko.. się spłakałam.. taki fajny..![]()

taaaakie maluśkie mi sie wydawały! sie dziwiłam ze Młoda mieściła sie w takie male ciuchy;-)