Gatto
Mama Gattinki
hej babolki
o kurcze tez mi sie zachcialo nalesnikow! takich z marmolada! taka co robi moja babcia najlepiej
ale chce mi sie tez gofrow i juz je robie od dwoch dni i do skutku nie moge jakos dojsc, bo ciagle mi cos wyskakuje nieplanowanego i mi zabiera gofrowy czas
wczorajsza wysypka przeszla szybciutko po antybiotyku, dzis wylazla z powrotem w innych miejscach, no zesz.....

Muma widzialam na fb, ze Zuza sie szlaja po swiecie, to niepredko do nas zajrzy;-)
Tere fere jak ty robisz te soki??
spadam, bo jakos przy tym swedzeniu skornym nie mam weny tworczej
milego dnia dziewczynki!!
o kurcze tez mi sie zachcialo nalesnikow! takich z marmolada! taka co robi moja babcia najlepiej

ale chce mi sie tez gofrow i juz je robie od dwoch dni i do skutku nie moge jakos dojsc, bo ciagle mi cos wyskakuje nieplanowanego i mi zabiera gofrowy czas

wczorajsza wysypka przeszla szybciutko po antybiotyku, dzis wylazla z powrotem w innych miejscach, no zesz.....

Muma widzialam na fb, ze Zuza sie szlaja po swiecie, to niepredko do nas zajrzy;-)
Tere fere jak ty robisz te soki??
spadam, bo jakos przy tym swedzeniu skornym nie mam weny tworczej

milego dnia dziewczynki!!
Żarcik. Sorki.
Generalnie zgrywa dobrą córeczke ale dziadkowie coś średnio są zainteresowani;-)
od mojego bloku do sklepu mam jakieś 3 minuty spacerem a ja dziś tą odległość pokonałam w 20 albo i więcej minut
z uczuciem parcia na wyjście.. mam nadzieję że Patryś Synuś mój ukochany da mi jeszcze trochę czasu
dziś przychodzi rożek więc czekam i od razu wrzucam do pralki z kocykiem i czymś tam jeszcze.. jutro jak dobrze pójdzie spakuję torbę do szpitala.. tylko muszę sobie jakieś klapcie pod prysznic szpitalny kupić bo nie mam..