Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ja zakładam, że pilnujesz dziecia i nie wylizała świeżo pastowanej podłogi ale wiesz co, może któraś babcia dała jej 'spróbować' jakiegoś smakołyku ?;-)
A jak tam u Ciebie, który dc ??

Młoda "normalna" jest. Kurcze, ukręciłam sobie bicz;-)
Pokazałam Mlodej piosenki dla dzieci na youtbe, kilka puszczałam jej dziennie, siedzi przy nich jak zahipnotyzowana
, cielęcym wzrokiem gapi sie na te animacje kolorowe... i teraz jak tylko siadam do laptopa to mam ją przy nogach próbującą sie wdrapać i marudzaca
samo wzięcie na kolana i np.sprawdzenie poczty nie satysfakcjonuje, mają być piosenki

A jedzeniem sie nei martw, Ty tez czasem nie masz ochoty jeść, nie?;-):-) Kluseczka nadrobi niedługo
)
Fajnie
jeszcze "pieski dwa" i "jagódki" sa w porzo, tez "jedzie pociąg":-), za to "wlaz kotek na płotek" chyba za spokojny;-):-)
Już nie mogę się doczekać paseczka na dole Twoich postów , czekasz pewnie do usg , będziemy sobie odliczać 

choc do sprzetow sie rwie, telefon, laptok jak widzi to od razu leci z lapami. A dalam jej moja stara nokie i cwaniara nie ma ochoty sie nia bawic
no ale może skrobnę coś w tym czasie...
u nas to samo, te same hiciory lecą. Z tym, że u nas na pierwszym miejscu jest "była sobie żabka mała"
Ja pamiętam tą piosenkę z moich lat wczesno dziecięcych i zaczęłam mu ją śpiewać jeszcze wcześniej niż usłyszał ją na youtubie. Zdziwiłam się, bo jak ją puściłam, to od razu rozpoznał i się chichrał do kompa:-) 
w ciągu dnia 3 razy po 30-40 min, w nocy nawet znośnie, o 4-5 je, potem kimie krótko,dzisiaj do 6:30
No ale jakoś dajemy radę. 
Może ma gorszy dzień i jutro zje podwójnie...może ząbki powoli jej dokuczają?