• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki, najpierw Tere Fere a potem Aleksis przysporzyły wczorajszemu wieczorowi wiele emocji.. Tere ja tak Twój tata wyganiałabym Cię na badania.. Aleksis przez Ciebie nie mogłam spokojnie Synka nakarmić ;) no i w końcu Muma.. nie bez przyczyny ma taki nick :*** tylko Tere F. ja bym Mumy mamą naszą nie określała ;) (ile Ona by musiała mieć lat mając jednocześnie tyle córek - każda ponad 30 lat?) a tak na serio.. Muma Ty wiesz że każda z nas osobna i wszystkie wspólnie darzymy Cię WIELKĄ sympatią.. albo i czymś więcej.. więc niech Ci nie przyjdzie do głowy zostawianie forum!!!!!!!!!!!!!! jesteś nam potrzebna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :***

reklama
i jeszcze słówko do Zuzy.. kochana.. opiekowałaś się swoim rodzeństwem.. miałaś siostrę na wychowaniu, Twoje rady odnośnie dzieci są jak najbardziej trafne.. i nie pisz więcej ze nie wiesz nic o dzieciach.. :***

Witam sie,

juz po rozmowie z lekarzem.Zostaje w domu do czwartku przynajmiej, wizyte USG mam w czwartek o 9:45 to potem dam znac Wam co i jak no i w pracy czy przyjade w piatek...Lekarz wypisze mi zwolnienie od dzis , wiec ok. A paraca to na II miejscu, musze sie wylezec jak radzil lekarz, wyspac i nie denerwowac. Tak wiec bede robic, a robota nie zajac, bo Fasol jest najwazniejszy

Ani@k masz racje, MUMA to nasza dobra i piekna wrozka
A te ostatnie zgrzyty to odslonily wiele cech charakteru udzielajacych sie na forum i tych lepszych i tych drugich, i pozwolily na wyrobienie sobie opinii. Jak tak w kazdym razie czuje

Ani@k co porabiacie?Poranny spacerek czy cycowanie?

Aleksis cycujemy :-D tak z małymi przerwami na parominutowe spanie.. Pozniej spacer albo balkon bo ponoć ma padać.
A usg to nie wiem jakim cudem myślałam ze wczoraj miało byc..no i powtórze za lekarzem-wypoczywaj! I codziennie pisz jak sie czujesz, bo stan ciąży to piękny stan..mimo ze czasem jakąś zgaga wystapi czy mdłość..

Hej Dziewczynki,

I ja tu od rana znowu w bek:tak: Nie mogę tylu emocji mieć bo normalnie można zwariować od tego :rolleyes2: Dziękuję Wam.

Aleksis - no ja właśnie miałam pisać do Ciebie, żebyś już nie szła do pracy w tym tygodniu chociaż , niech się tam Fasol dobrze przymocuje w domku swoim i rozgości a potem będzie skakał z Tobą w samochodzie, chodził do dentysty, oglądał Tatusia (wiadomo jak:-p) itp. Narazie proszę spokojnie leżeć i książki czytać;-)

Ani@k jasne, że to nie przypadek, czarownice się przyciągają przecież, nie od dziś wiadomo :tak:

caterina jak egzamin, pochwal się :tak: A prognoza na weekend , bo nie wiem czy zakupy czy przycinanie krzaczorów;-)

Ja narazie na chwilkę bo niedawno się zwlekliśmy z góry tzn nie śpimy już długo ale jeszcze sobie tam w piżamkach bawiliśmy się na podłodze:happy:

Powrócę niebawem z kawką:-)

hej!!!
ooo się sentymentalnie i wzruszająco zrobiło:tak:
Muma ***
Ani@k masz rację, dobrze nam się tu gada to i tyle czasu już tu jesteśmy:tak:wcześniej, będąc jeszcze w ciaży,zastanawiałam się jak to będzie jak już dzieciaczki będą...czy wykruszy nam się ten wątek...ale gdzie tam!!!! z czego się bardzo cieszę:tak::-) Ucałuj swojego Księcia małego:-)
Aleksis dziewczyny już Ci wszystko napisały...Ty zresztą też...teraz Fasol najważniejszy, musi się dobrze zadomowić, w spokoju, bez nerwów, biegniny, zmęczenia...potem już będzie lepiej. Ale póki co...leżymy Kochana i leżymy, ok? noo ale Ty mądra i grzeczna dziewczynka jesteś, to nie będziesz sprawiać problemów;-)bo jak tylko się dowiemy, że coś kombinujesz, jak zrobimy nalot na Deutschland...ojjj to będzie prawdziwy zlot czarownic:-D
a własnie...zuzanka nooo wiesz co?!!!! Kobitko, Ty wiesz więcej na temat dzieci ode mnie!!!!:tak:proszę się tu udzielać i doradzać:tak::-)

Coś mi się wydaje, że koleżanki mi odpuściły i nie odprawiają już modłów, żeby mi dziecko nie spało i było niegrzeczne;-):-p a tak nawiasem mówiąc (pisząc) która to taka złośliwa była, heee?;-) no w kazdym razie...dziecko mi się odmieniło...oby nie na chwilę!!!! wczoraj postał 2 godziny, potem 45 min. O 19 już był w łóżku, o 3 obudził się głodny jak wilk, wytrabił flachę i poszedł dalej spać tak gdzieś do 6. Wziełam go do siebie, pobawił się sam z 20 min i padł:szok::tak: pospaliśmy do 7:30:-) tak by mogło być....
Aaa a ja dziś mam wolny wieczór..eM idzie na Wembley stadion na mecz Polska-Anglia...wiem, wiem...teraz to już mecz o pietruszkę...ale mają bilety od dawna, no to idą. Tak więc zapraszam na pogaduszki na fb:tak:
Kurka...mama midzwoni wejdź na skypa...siedzę i czekam, a jej nie ma:baffled:
Idę sobie kawkę zrobić. Zapraszam do wspólnego siorbania:-D

tere fere jak Timuś???? jak Wam nocka minęła? nie zwraca już mleczka?

Ostatnia edycja:
tere fere jak dziś Timuś ?

Aleksis1 wypoczywaj tak jak mówią dziewczyny. A bierzesz coś, czy masz tylko leżeć ?

Dziewczyny da się wyczuć, że tu wiele ciężarnych i tych przedciężarnych :) Wczoraj nerwówka a dziś tak milusio :)
Jeszcze nie poznałam Was dobrze, bo ja świeżynka, ale już się cieszę, że tu trafiłam -super ekipa.

Ja odebrałam wczoraj posiew moczu i jest bakteria. Ginka mówi, że nie dużo i takiej liczby się nie leczy jak nie ma objawów, ale odkąd się dowiedziałam to głowa już mi zaczyna objawy nasuwać. Mam poczekać do końca cyklu i jak @ przyjdzie to wziąść antybiotyk w razie czego. Wcześniej mam powtórzyć badanie, bo może bakterie pójdą w siną dal.

Mój maluch wczoraj odparzył sobie pupkę. Wyroni rodzice go trzymali z kupą z 3 godziny, bo od razu po pracy spacer, wcześniej spacer z babcią i tak zeszło. Potem biedaczek ryczał przy kąpieli i nie usiadł nawet bo go pupa bolała. A jak pytaliśmy czy na coś w pieluszce to "nie" - ściemniacz mały. A rodzice wyrodni nawet nie sprawdzili :( ehhh
Dziś rano pobiegał bez majt, więc zdążył nam nasikać na dywan, płytki i na końcu kupa na panelach. Słodziak mały, a ile miał z tego radości.

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki :-) Stukam się kawunią oczywiście z pobieralni :zawstydzona/y: Ale mnie się wstawać nie chciało :confused2:
Nie mogłam spac w nocy tak mnie Aleksis nastraszyła :zawstydzona/y: Odpoczywaj kochana. Oczywiście milion buziaków dla fasola i kciuczki za czwartkowe usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-**

Muma to prawda ty jesteś dla nas jak dobra wróżka :tak:

Egzamin zdany oczywiście :tak:

Tere jak tam dzisiaj Tymek ??
Zuza ale ty się nigdzie nie wybieraj :tak: Bo jak się z dziewczynami zbierzemy jak cię nawiedzimy to zobaczysz :szok:

Ani@k całusy dla cycusiowego synka :-*

Pozdrawiam z jesiennego,szarego wschodu :crazy: Cholera lisci na drzewach już prawie nie ma

reklama
katiuszka na moje dziecko tez te zaklęcia czarownicy z Dolnego Śląska nie podziałały :-D Uffff....

Gochson bierz sobie Urosept, na pewno nie zaszkodzi, nawet w ciąży można a potrafi zwalczyć bakterie czasem lepiej niż antybiotyk. Bierz codziennie max dawkę przez miesiąc przynajmniej.
A co do siusiania jeszcze to widzisz, nie ma reguł. Może znów trzeba między bajki włożyć te opowieści mamusiek, że dzieci 10miesięczne już do nocniczka się załatwiają;-)

tere fere - lepiej już ???

Oj i znów mam przerwę:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry