reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama

Zdrówka dla Olusia i wszystkiego,wszystkiego naj

dobrze,że jest ktoś kto pilnuje takich rzeczy Gatto :***
Aleksis no z dziadkiem to tak jest ,że On sobie sprawy nie zdaje ,że ciężko kogoś znaleźć na już i jemu się wydaje,że jest mnóstwo ludzi chcących tak pracować a charakterek ma swój wredny też więc wciery może dać :wściekła/y:;-)

helou witam sie z kawka...

Aleksis u nas tego sklepu nie ma:-( tu jest 3ci swiat, nic tu nie ma....a buuu:-( Ale wydaje mi sie, za mam kilka rzeczy dla mlodej od nich zakupionych w outlecie w PL.
Zuzanka o kurcze, to musial ten twoj eM baardzo przesadzic:-(
Katiuszka ja uzywam google chrome jako przegladarki i jak wchodze na smayliki to na samej gorze po lewej stronie mam opcje tlumaczenia na wloski, wiec klikam i voilà mam po wlosku, przynajmniej kumam:tak:;-)

Muma tak mowie do niej po polsku, no chyba, ze jestesmy w towarzystwie kogos, kto nie umie. Ale przy tacie tez mowie po polsku, po wlosku, robie mix czasem, ale chcialabym, zeby przy mlodej tez eM sie naumial cos wiecej po polsku:tak:

Ostatnia edycja:
Gatto fajny sweterek

Tere fere gratulujemy zębolka

zuzanka mam nadzieję, że szybko się pogodzicie. U nas wczoraj też jakoś nerwowo było - chyba ta pogoda. Tak się zastanawiam, że jak ja bym się nie odzywała, to by była chyba kara dla mnie, bo ja tak nie umiem.

Muma najlepszegpo dla Olusia. Czyżby on dziś kończył rok ?

Ja witam się przy porannej kawce. Synuś od 3 dni budzi się po 5, więc jestem niewyspana. Co prawda zasypia za jakiś czas, ale ja nie mogę potem zasnąć, a o 6 dzwoni budzik. Chyba się jeszcze nie przyzwycził do nowego czasu. Pogoda piękna za oknami więc korzystajcie dziewczyny i z maluchami fruuu...

ja na moment, bo mały woła o kaszkę, ale najpierw sprawy ważniejsze;-)
Olusiu nasz kochany!!!! milion buziaków z okazji 1-szych urodzin!!!! rośnij zdrowo, bądź zawsze uśmiechnięty i radosny, niech rodzice i siostra mają z Ciebie pociechę i zadowolenie!!! Życzymy Ci również mnóstwa oraz pysznego STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJE OLUŚ NAM!!!!

Dzięki Cioteczki !!!:tak::tak::tak: Ja już oczywiście wzruszona na całego Tymi Waszymi życzeniami :zawstydzona/y::-):-)

A jubilat dzisiaj zrobił syrenę o 2.17 (obstawiam zęby bo miał pięść w gardle...) , zabraliśmy go do siebie , obudził się z Jarkiem o 5.30 i nie śpi do tej pory !!!:nerd::-)
W końcu urodziny się raz w roku ma :-D
Jest nadzieja, że będzie spał w tym kościele po 18ej bo ostatnio to tak wył, że musiałam jeździć wkoło zamiast siedzieć na mszy (no ale nie ochrzczony to wiadomo trudno w kościele wysiedzieć :-D),

Idę go ucałować od Was jeszcze i wrócę po kawce :tak:

Gatto oj tak :baffled::tak:
Gochson no ja właśnie lubię rozmawiać i to z Nim więc dla niego to jest kara bo jak wracał do domu to buzia się nie zamykała Nam a teraz przychodzi i cisza ,nawet nie może się pochwalić swoim nabytkiem zakupionym bo jak się gniewam to tym bardziej mu nie doradzę ani nie powiem czy fajny czy nie :-D:-D:-D
katiuszka Ty do dziecka smigaj bo głodne ;-):tak:

Muma no Oluś chciał już od rana imprezę zacząć :-)

noo już jestem:-)
zuzanka Młody już nakarmiony:tak:trochę go przetrzymałam i wsunął ładnie michę kaszki, bez większego zabawiania:-) a później jeszcze ze mną pół kanapki z serkiem, tak więc krzywada mu się nie stała;-)
Kurka...to faktycznie eM "zaszalał" :baffled: może coś się w pracy wydarzyło, wnerwił się, do tego znowu musicie szukać opieki do dziadka...może nerwy mu puściły i wyładował się na Tobie:confused: noo ale wiem, że niełatwo zapomnieć i wymazać już wypowiedziane słowa...jato jestem baaardzo pamiętliwa i nie ma mowy, żebym zapomniała:baffled: przez co gryzę się czymś dłużej niż powinnam, nerwy sobie szarpię itp. A nieodzywać się potrafię całymi dniami:sorry2: Pewnie za jakiś czas zaczniecie normalnie gadać, bo przecież całe życie tak nie będzie. A teraz możesz go jeszcze trochę przetrzymać, niech mu się nie wydaje, że da kwiatki i kłopot z głowy.
Muma o kurcze...znowu zębole się uaktywniły:baffled: biedny Olinek!!! szykujesz coś na dzisiaj? czy wszystko w sobotę? ale weź pomyśl....dopiero co w ciążę zaszłaś...potem atrakcje z cc...a tu już młodzian roczek obchodzi:szok:szok!!!!!!
Aleksis co to za stroiki masz na myśli? bo mnie stroik kojarzy się albo z takim świątecznym w kształcie koła, albo na grób:baffled: ale chyba nie o to Ci chodziło,nie?
Gatto wkleiłabyś jeszcze raz linka do tej strony z fotelkiem samochodowym? powoli przymierzamy się do zmiany na większy, M. nie daje się przekonać nad kupnek Maxi Cosi, bo uważa, że niepotrzebnie wydaliśmy tyle kasy, można było spokojnie kupić dobry, ale tańszy:baffled: No i teraz nie wiem..czy go przekonywać czy jednak odpuścić?
Gochson pewnie synek funkcjonuje jeszcze na stary czas. Ale co się dziwić, dorośli parę dni się przestawiają, a co dopiero dziecko. Mój tez na stary jeszcze żyje;-)ale póki co nie jest źle, bo idzie spać o 19, a wstaje o 6:45:tak:Powoli będę go przestawiać,żeby kładł się o 20 i wstawał o godzinę później. Ale jak to z dziećmi...ja to se mogę, nie?:sorry2:
na razie kończę, bo się młodzież wydziera w łożeczku:baffled:

reklama
czesc babolki
nadaje z kfc :-D
OLUŚ Wszystkiego najlepszego z okazji roczku!!!! :-)duzo zdrówka, mnóstwo zabawy i radości no a dzisiaj wieeeeelkich prezentów i pyyyyysznego torta:-)
Muma Olo bedzie jadł torta?

Gochson &&&&&&&& za nastepny cykl:tak:
zuza ooojojoj :szok: a ja myslałam,ze Wy sie nie kłócicie...no ale najlepszym eMom zdarzają sie zaćmienia i wpadki:sorry2: oj musiał faktycznie chlapnąc coś mocno nie teges.. No ale mam nadziej,ze niedługo bedziecie sie przytulać i trajkotać na całego;-):-) Kurcze, ta pani do opieki nie wytrzymała z charakternym dziadkiem?:-( faktycznie, raczej chyba niewiele osób jest chetnych na prace własciwie 24h... &&&&&&&&&&&&&&&& za szybkie znalezienie fajnej opiekunki/opiekuna:tak:

Widze, ze dzieciska nie przestawiły sobie zegarków;-) Młoda cos tez sobie nie radzi z nowym czasem;-):-)
Siedze teraz w kfc z lapkiem, Młoda w żłobku zostawiona (jak wychodziłam to sie ładnie bawiła... ale juz potem nie podglądałam, dla własnego dobra;-):-)). Coś czuje,ze bede stałym klientem tego kfc (ja, wegetarianka!;-):-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry