Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
;-)
oraz pysznego
STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJE OLUŚ NAM!!!!

Ja już oczywiście wzruszona na całego Tymi Waszymi życzeniami
:-):-)
:-)
),

trochę go przetrzymałam i wsunął ładnie michę kaszki, bez większego zabawiania:-) a później jeszcze ze mną pół kanapki z serkiem, tak więc krzywada mu się nie stała;-)
może coś się w pracy wydarzyło, wnerwił się, do tego znowu musicie szukać opieki do dziadka...może nerwy mu puściły i wyładował się na Tobie
noo ale wiem, że niełatwo zapomnieć i wymazać już wypowiedziane słowa...jato jestem baaardzo pamiętliwa i nie ma mowy, żebym zapomniała
przez co gryzę się czymś dłużej niż powinnam, nerwy sobie szarpię itp. A nieodzywać się potrafię całymi dniami
Pewnie za jakiś czas zaczniecie normalnie gadać, bo przecież całe życie tak nie będzie. A teraz możesz go jeszcze trochę przetrzymać, niech mu się nie wydaje, że da kwiatki i kłopot z głowy.
biedny Olinek!!! szykujesz coś na dzisiaj? czy wszystko w sobotę? ale weź pomyśl....dopiero co w ciążę zaszłaś...potem atrakcje z cc...a tu już młodzian roczek obchodzi
szok!!!!!!
ale chyba nie o to Ci chodziło,nie?
No i teraz nie wiem..czy go przekonywać czy jednak odpuścić?
Powoli będę go przestawiać,żeby kładł się o 20 i wstawał o godzinę później. Ale jak to z dziećmi...ja to se mogę, nie?

a ja myslałam,ze Wy sie nie kłócicie...no ale najlepszym eMom zdarzają sie zaćmienia i wpadki
oj musiał faktycznie chlapnąc coś mocno nie teges.. No ale mam nadziej,ze niedługo bedziecie sie przytulać i trajkotać na całego;-):-) Kurcze, ta pani do opieki nie wytrzymała z charakternym dziadkiem?:-( faktycznie, raczej chyba niewiele osób jest chetnych na prace własciwie 24h... &&&&&&&&&&&&&&&& za szybkie znalezienie fajnej opiekunki/opiekuna
)