Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja ani razu w Zakopcu nie byłam![]()
Gatto - a jaki sweterek sobie kupiłaś ??
Teraz takie ładne są pastelowe ale my póki co na czarno to w tym sezonie sobie daruję. Plus tego taki, że szczuplej wyglądam ..
Wiecie do mnie się ludzie z roboty odezwali, że jest duuużo pracy w nowym roku i żebym o nich pamiętała. Fajnie mieć opcję 'powrót' jakby się coś nie udało. Ale to i tak najwcześniej od września planuję. A od stycznia biorę się do roboty.
Zaraz wsuniemy ugotowaną dziś fasolkę, to dopiero będzie 'odlot'![]()
kolor kremowy Najlepiej gola dupa po snieguzuzka kurde no to zbij łobuza! Niech wie, że nie może tak do Ciebie mówić!
No a z wyjazdu bardzo się cieszę, zapraszam do wspólnego wypadu weekendowego. Pomogę Ci zbić eMa. Dwóm na pewno nie da rady! Albo przeciągniemy go z tyłu za saniami dupą po śniegu.
Gatto to dawaj też na weekend, to się spotkamy w końcu. Nie wiem tylko jakbym miała się dogadać z Twoim...hihihii ale po grzańcu z każdym idzie się dogadać...hihihiihihi
TAK MAMY ZĘBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-) no i po angielsku tez umie 

Dzieki za przepisy, na pewno wyprobuje. Ta zupa cebulowa z torebki rozumiem? Albo samemu mozna zrobic. O kurcze juz bym to zjadla!
To znaczy, nawet raz usiadłam, ale mały tak wołał mama mama...że nie miałam sumienia go olać
zwłaszcza, że mówi tak od dwóćh dni
:-) latam za nim z fonem, żeby se to nagrać i chyba mi się w końcu udało!!! chciałam wrzucić na fb, ale nooo czasu nie miałam. Może później...
O dziwo, telewizję i neta mam cały czas, kompletniebez zakłóceń
chociaż tyle!!! mam nadzieję, że jutro już się uspokoi. Nie wiem czy to ta pogoda czy ta zmiana czasu...ale młody pospał mi w południe dokładnie 2 godziny!!!!
:-) i ja się kimnęłam przy nim
matkoooo żeby mu tak zostało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czarownice, nie rzucać mi uroków na dziecko,oki????;-)
nawet nie odczułaś kiedy mu się wyżynał
a my wszystkie po nocach nie spałyśmy
udał Ci się egzemplarz!!!
Kochana...jak Ty z eMem pokłócona,nie gadacie...to już nie przelewki...Wy-takie zgodne, kochające się małżeństwo...Mam nadzieję, że złość Ci szybko minie i całe niemiłe zajście puścisz w niepamięć.
noo teraz zrób sobie tam wygodne gniazdko do nadawania, poprzynoś wszystkie przydatne rzeczy typu piloty, laptoka, całą szafkę z przegryzkami, regał z książkami, poduchy, kocyk....bo wyjdziesz stamtąd przed samym porodem

boo że tutaj...no to wiadomo:-) fajnie mieć taką opcję w zanadrzu...w razie aw....
chyba, ze mnie w balona robiła
uwielbiamy!!!
Ty wiesz, że Oli też spał dziś 2 godziny w dzień !! ??? Normalnie telepatycznie się Gluty połączyły chyba
Pewnie przez tą zmianę czasu. WIeczorem już ledwo na oczy patrzył 
A ja na Mazurach raz jeden byłam w liceum w jakiejś dziurze koło innej dziury pt Stare Juchy :-) Fajna nazwa to zapamiętałam. Ale planuję tam wrócić. Najchętniej z Wolfem ale przyczepka potrzebna.

:-) mój też wieczorem szybciutko zasnął, oby rano spał jak dzisiaj
a ja dzisiaj spać nie mogłam nie dość ,że boli to jeszcze jak M wyjeżdża( co się dowiedziałam wczoraj dzięki znajomemu,który nocuje u Nas ) to nie mogę spać bo się martwię czy dojedzie i czy droga ok ;-)
,tak jestem na niego wściekła 
może jakiś weekendowy wypad w góry lub na mazury
;-)
no i musi ponieść karę niestety to jest najgorsza dla niego moje nie odzywanie się ;-) a co do smaylików to ja na pamięć już pomału idę a tak to po kolei sprawdzam co i gdzie jest i też nie mogę zmienić strony na angielską