reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto spełnienia marzeń kobietko

a My znowu na etapie szukania opieki nad dziadkiem :confused2::zawstydzona/y::-( jeszcze do tego wszystkiego od piątku nie gadam z M i strasznie boli mnie brzuch i mam dziwne upławy ,ręce mi opadają już !!!!!:angry:

reklama
Gatto no to Ci urządziłam dziś już urodziny :eek::tak: Ja też mam prasowanie i lenia też, nie lubię prasować :confused2:

Zuza -
już tu ustaliłysmy, że coś z eMami w weekend się działo dziwnego i powoli chłopaki dochodzą do siebie :tak: A w jakiej fazie cyklu jesteś ??? Bo wykresu to chyba nie uzupełniasz ?

tere fere -jeszcze nie wiem co ugotuję, myślę o zrazach zawijanych wołowych, zupie krem z pieczarek i tatarze z łososia (tzn w odwrotnej kolejności:rofl2:). Ale jeszcze nie wiem, miałaś przepisy podać. A tort zamówiony i przynajmniej to z głowy. Do zrazów kupiłabym w Wędlince jakieś dobre kopytka i może kapustę i surówki, nie mam sił wszystkiego robić. Na co dzień gotuję więcej, ciągle coś tam też dla teścia, właśnie ogarniam wielki gar fasolki po bretońsku.

Ja na kanapę z BRW też tyle czekałam ostatnio :tak:

Jutro o 18ej znów msza za Teściową, jedziemy wszyscy.

Zuzanko czy ty robilas jakies badania na obecnosc chlamydii?? bo kurcze, ja udzielam sie tez na watku "Odskocznia" i tam jest dziewczyna, co to kilka razy juz poronila, zawsze w stadium poczatkowym ciazy i teraz niedawno okazalo sie, ze ma bolerioze, chlamydie i jeszcze nie wiadomo jakie inne dziadostwo, a testy tego w ogole nie wykazaly:szok::szok::szok: Tak teraz mi sie z tymi uplawami nasunelo:zawstydzona/y:

Muma, bedziemy swietowac 2 dni przedi 2 po hahahaahhaha...caly tydzien! Alegria!! :-D:-D
A ty w zeszlym roku przed porodem to przypadkiem nie mialas eMa w delegacji?? tak mi cos dzwoni, tylko nie wiem, w ktorym kosciele:-D

no to Gatto impreza cały tydzień,przepraszam ja jakaś gapa dzisiaj :zawstydzona/y::-( miałam na chlamydię jakieś 3 lata temu jak do ivf podchodziliśmy a teraz długo nic :no: Muma niby 15 dc dzisiaj ale to nie owulacyjny ból bo go mam od początku @ i nie przestaje a wręcz odwrotnie nasilił mi się przez weekend (a usg nie wskazywało na dominującego pęchola ) :no: no nic dzisiaj zażyję może jakąś tabletkę i do czwartku dam radę :wściekła/y:

Gatto -no to ja !!! Już błagałam żeby mnie rozciął a ten czekał i czekał, no ale jakoś doczekałam:-D

zuzank
a @ miałaś normalną ?? bo może to tylko takie plamienie było a nie @ ?? Kiedyś się przecież uda i dopiero będziesz zaskoczona :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o żłobkujecie ?? :-)

Gatto wizyta ginekologiczna ;-)

Muma była @ i to spora a tydzień temu miałam badanie w 9 dc i tylko pcos stwierdzili :zawstydzona/y: i mnóstwo badań zlecili od nowa ,nie wiem czy pisałam ale koncówka tygodnia nie była lekka i sama już nie wiem czy pisałam i komu :no:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry