reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

witam się i ja.. nie wiem czy stukanie w klawisze nie obudzi Patryka.. spróbuję.. wzięłam się na sposób i przyniosłam kompa do Jego pokoju.. oj chyba się budzi.. to se popisałam :-D

my wczoraj byliśmy na imprezie 18-tkowej u syna siostry eMa.. nie wiedziałam jak się Patryś zachowa przy dużej ilości ludzi.. był bardzo towarzyski :tak: i głodny dlatego i uśmiechał się przy gościach i wyciągał mnie do drugiego pokoju na małe conieco:-)

Katiuszka jakby co chowajcie się do piwnicy!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Muma a na punkcie Olusiowych klocków po prostu oszalałam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k no my z Julką też się już nie możemy doczekać niedzielnego układania bo dopiero w sobotę je dostanie:-D

Patryk już duży chłopak i wie jak się na 18stce zachować, super ! :happy:

Gatto -jejku Ty miałaś urodziny jakoś ostatnio albo masz dzisiaj ? spóźnione ale najszczersze SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUUUUŻO MIŁOŚCI :tak::tak::tak:

katiuszka staranka zaczęliśmy w czerwcu, potem w lipcu było poronienie. Potem jakaś infekcja się wdała, a poza tym trzeba było też trochę odczekać, więc znowu wznowiliśmy starania w zeszłym miesiącu.

Gatto najlepszego.

U nas imprezka spoko. Było miło, Adaś się popisywał, bo miał widownie. Dawno nie był w takim szerokim gronie (bo aż 12 osób). Latał po mieszkaniu, zjadał wszystko ze stołu i po kolei każdego zaciągał do zabawy. Koło 20 wszedł do pokoju i powiedział "tata spać", więc goście musieli się zbierać :-)

Heh hej,
Muma fajnie, ze Olus juz o niebo lepiej sie czuje. Ale pospac o moglby dluzej, maly krasnal. Dojadam te ciasto jablkowe, stoi w lodowce, eM nie dowidzi chyba, wiec ja sama je wsuwam, az milo. Zrobie jakas kanapke bo glodna dalej jestem.
Czekam na dostawe, miejsce na kanape zrobione, pozostala jedynie kwestia co z ta stara bedzie. Oby ktos ja chcial zabrac

Tutaj tez wieje ze moze glowe porwac, wiec nie zamierzam sie wybierac na spacer, bo nie chce zlapac przeziebienia.
Edit: Gochson, glowa do gory. Mysle, ze warto byloby zrobic badanie hormonow, tarczycy no i moze monitoring lub testy owulacyjne.

Ostatnia edycja:
Gochson - no to &&&&&&&&&& za nowy cykl :tak: A wspomagasz się testami owu ? Ja oprócz mierzenia temperatury robiłam też testy i co jakiś czas monitoring, żeby sprawdzić czy pęchole pękają..

Aleksis -
może eM udaje, że nie widzi ciasta żeby więcej było dla Was ?;-) Jak teraz kupowaliśmy kanapę dla Julki to tez ktoś zabrał stare łóżko ale parę dni wcześniej i bidula na materacu spała. Pewnie zgłosi się ktoś chętny :tak:

Chyba się pogoda zmienia bo coś zasypiam choć już dwie kawy wypiłam..

Rok temu była niedziela i koło południa już byłam w szpitalu i nie wiem czy pamiętacie była zima !! Śnieg leżał, normalnie w kozakach i zimowej kurtce tam pojechałam;-)

No u mnie jak u Alex w sumie wnerwia mnie brak rewanżu imrezy, ale lubię karmić ludzi. To jest jakieś zboczenie, tak słyszałam...hhehehehehe

Gatto
, ale ładnie zaczęła Ci jeść, mój nadal nie chce nic, aż go rzuca i wzdryga jak daję mu coś próbować.
Sofka ładniusia, a czemu tak długo będziesz czekać?
Spełnienia marzeń kochana!

Katiuszka
u mnie zmiana czasu przeszła łagodnie, Tim idzie spać kole 21.00 wstaje 7.00. Przestawię mu na 22.00 do 8.00 jak się uda.
Nie porwało Cię tam? Ciebie jak Ciebie, ale Julusia?
Muma co robisz do jedzonka na urodzinki??

Aleksis
jest już kanapa? Zrób fote i wstaw.
Ani@k czyli Patryk ma brata 18lat starszego! Będzie go bronił...hihihihi
Gochson Adaś dobry gościu, pogonił kota ludziom, to wy już mieliście z bańki...hihihihii

Spadam bo bobuch wstał po 2 godzinach.

Impreza zajebista była!
Wpadnę jakoś później.

Testy owulacyjne robiłam w poprzednim cyklu i miałam pozytywne, więc chyba ok. Kiedyś jak byłam u gina i mi robiła USG to było widać pęcherzyki, ale ja się tam za bardzo nie znam co i jak.
Specjalnie się tam nie stresuje, bo samo staranie się o maluszka to przyjemna sprawa, a pamiętam jak byłam w ciąży to miałam zakaz kontaktów i absencje w ciągu pierwszych 3 miesiącach, a potem mąż miał stresa, więc są tego dobre strony.

Aleksis1 jestem pod kontrolą endokrynologa i biorę euthyrox.

Po prostu nie zawsze się utrafi, a mąż też miał trochę humorów w poprzednim cyklu. Teraz obiecał poprawę, tylko mam go nie informować, co i jak. Faceci wolą nie wiedzieć.

U nas też wieje, że głowę chce urwać. Ciekawe czy Adaś poszedł z babcią na spacer. Chociaż on to pucaty jest, więc go nie porwie.

reklama
Dzieki dziewczynki za zyczenia:tak:przyjmuje rowniez 2 dni po terminie:tak::laugh2:

Tere fere bo my na 3cim swiecie zyjemy i tyle sie czeka, bo oni robia ta sofe dla nas :tak: z drugiej strony mamy 15 lat gwarancji:-D:-D

Gochson moze to i lepiej sie nakrecac, bedzie co ma byc.....dziewczynka tym razem:tak::tak::laugh2:

Katiuszka trzymaj sie tam jakiej poreczy, bo jak cie nam wywieje, to kto bedzie epopeje pisal??:happy:

Ani@k no prosze jakie towarzyskie dziecko ci rosnie!!;-)

Aleksis to moze sie choc przespaceruj od lodowki do lozka kilka razy, moze stracisz nadwage :-p

U nas dzis pieknie, pranie sie suszy, inne jest do wyprasowania, ale mam lenia! Jeszcze wczoraj mialam zapal do robienia czegokolwiek, a dzis mi juz przeszlo:laugh2::laugh2:
Wczoraj bylismy na szopingu, ale w wiekszosci obkupilam mloda w h&m, sobie kupilam tylko bluzke i swetr (nie w h&m). Jakos nic mi sie nie podoba, albo za drogie:happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry