reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma o kurde! bym powiedziala, ze nadgorliwa sie kuzynka znalazla! pewnie trzebabylo jej wytlumaczyc i kazac leciec do smietnika, niech je przytarga z powrotem! Nadgorliwosc jest gorsza niz...ee nie pamietam co. Nie wazne, ja bym sie wkur..nawet jak tych zabobonow nie znam. To chyba twoj tesc decyduje o pewnych rzeczach i wole jego powinno sie uszanowac.
A tak swoja droga to jak sie posprzata wczesniej to niby co sie stanie?? tak z ciekawosci pytam, bo ja zawsze robilam na zlosc zabobonom i przechodzilam po czarnym kocie i takie tam ;-)

Katiuszka moja nawet jak jest najedzona to jak jest cos do pociamkania czy zmiazdzenia to ona chetna:tak: ale zawsze takie ciapranie to z nami, do towarzystwa, nigdy sama nie je:tak:

Aleksis zrob zdjecie i pokaz co stworzylas :tak: a co kanapy to dupka musi sie przyzwyczaic;-) o czwartek to juz pojutrze..fajnie:-):-)

Bionda powodzenia w starankach &&&&&&

Aaaaa Katiuszka ja mam taki fotelik, ale to jest grupa 0+1, to nie wiem jaki ty chcesz, poza tym to wloska firma wiec nie wiem czy dostaniesz gdzies u was i koszt jest tez spory 200€ Iseos Neo+

reklama
Aleksis ja nie mam dekoracji bo nie lubie. Mam dodatki typu poduszka,oslonka na doniczke,storczyk w odpowiednim kolorze. Tylko plis,nie rob sztucznych kwiatow,to stare i tandetne,a mieszkanie masz fajne,kanape nowoczesna.
Cos Ci wymysle,znajde i podrzuce. Moze fote strzele swojego kąta.

Olek skarbie, ciocia zyczy Ci zebys byl zdrowy,zeby zawsze dopisywal Ci dobry humorek,zeby mama,tata i siostra byli dla Ciebie dobrzy,zeby przytulali i calowali,góry zabawek i mało upadków,zebys noska nie zbił.

Gochson nie dosc ze zmiana czasu to jeszcze nie pośpisz.

Katiuszka ja to myslalam,ze Ty z huraganem jestes juz na naszym wybrzeżu!

Koko co ty w kfc jadlas?

Ani@k buziak.

Muma mnie tez nagadali tyle glupot po smierci mamy ze moglam wszystkim doradzac w sprawie zabobonow. Masakra.

kok.o:sorry2:no nie wpadłam na to, żeby dawać mu do poskubania w porze obiadu np.:baffled: :-D wymyśliłam sobie, że obiad to obiad, a nauka później...No ale jak on mógł coś zjeść, jak głodny nie był:confused: jutro dam mu warzywa razem z karmionym obiadkiem, zobaczymy czy tak samo wciągnie jak ten makaron. Ale mówię Ci, w szoku byłam!!! tak ładnie do buzi trafiał, raz po raz!!! i nawet nie wywalał talerza do góry nogami:tak:zauważyłam, że raz je prawą a raz lewą rączką:baffled: na tym etapie dzieci tak mają? czy może być oburęczny? w sumie dla mnie to chyba nie ma znaczenia...
Gatto dzięki za linka, ale masz rację, nam chodzi o ten większy już fotelik. To muszę się do Mumy usmiechnąć po linka. Muma

Ale miałam nerwa na spacerze!!!! usiadłam sobie na ławeczce, w zacisznym miejscu. Mały sobie spał, a ja na komórce czytałam bb i muzyki słuchałam. Aż tu nagle, jak jakaś idiotka się nie zadzrze mi za uchem!!!!!!!!!!!!! od razu mały na równe nogi się zerwał i w płacz, bo się wystraszył!!! debilka jedna darła się na swoje psiury Ja rozumiem, że wyszła z psami,musi je zawałać...ale ten parko-las jest tak zaprojektowany, że właśnie las służy do wypuszczania psów, tam mogą się wyszaleć ile wlezie, a część parkowa jest do spacerowania z wózkami, pikników na trawce itp. To jak przylazła już w nie to miejsce co potrzeba, to powinna zatkać gębę, a nie piłować ile pary w płucach!!!!!:wściekła/y: nic tylko podejść i takiego kopa w dupę zasadzić, żeby się wreszcie ogarnęła poj..a Angolka!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
No i dlatego Julek teraz śpi po raz trzeci, pewnie wstanie gdzieś o 17:30, to pójdzie spać około 21 zamiast 19. Boziuuu daj mi cierpliwość do tych ludzi:angry:

edit:kok.o super Mała zaliczyła pierwszy dzień w żłobku!!! teraz będziecie codziennie tam chodziły? jak długo będzie trwał ten okres próbny?
Aleksis noo to czekamy na czwartek!!!! będzie dobrze!!! i serduszko będzie pięknie biło...może dwa?;-)a co do stroików..to ja tak jak tere fere nie lubię sztucznych kwiatów w takich wiązankach. Ale kiedyś widziałam w sklepie sztucznego storczyka i bardzo mi się spodobał, bo wyglądał jak żywy!!! te kwiatuszki były zrobione z materiału, a nie z plastiku i chyba dlatego tak realistycznie wyglądał. Może te Twoje też takie są...A poza tym, to każdy ma swój gust i urządza sobie chatkę jak jemu się podoba, nie?:tak: to tylko nasze zdanie:-)
tere fere nie, nie wywiało mnie. Wczoraj siedziałam na doopie w domu, a dziś już wiatr zelżał trochę heheh
Muma napisz jak Oluś wytrwał w kościele? hehe boi się święconej wody:-D
a właśnie...a propos kościoła...tere fere masz w końcu te zdjęcia z chrzcin???? nic się nie chwalisz...

Ostatnia edycja:
He he bo tak napisalam idiotycznie. Szlam z pracy akurat.
Widzialam foty, wybralam bo jest 200 i teraz bedzie obrabial. Mialam wybrac z 15szt wybralam 50. Troche duzo,ale nie umialam zrezygnowac.

Wlasnie moj Timi zaczął raczkowac! Woow! Ekstra!

witam sie wieczornie po bieganku:-) kurna, do doopy biega sie po kostce, ale innej opcji nie mam, oprócz głównej drogi wszedzie ciemno jak w d...:wściekła/y:
tere czyli bedziesz musiała dopłacic? znaczy za same zdjecia?...hmmm... w sumie bez sensu, bo co fotografowi szkodzi wrzucic na płytke kilka plików więcej.. ..No chyba ze robi jakis album z animacją i fontannami i więcej zdjeć będzie migać i obracać sie w rytm muzyczki:-D;-) I gratulacje dla Tima za zdobycie nowej umiejętnosci:-) teraz ucz sie chodzić szurając nogami zeby go nie przydepnać przypadkiem;-) Ja w kuchni juz sie tak nauczyłam, bo Młoda cichaczem przyczłapuje jak cos robie,siada mi za nogą i siedzi cichutko:-).
katiuszka Młoda zwykle w jednej rece ma np.buraka, w drugiej np.marchewke i na zmiane gryzie;-) ja gimpa mam w sumie obcykanego (chyba...), jakby co to moge pomóc;-) Do żłobka juz bedziemy codziennie chodzic, tak do godz 13 - 13.30 bedzie sie tam wybawiała, a potem do domu na cyca bedziemy wracać.. dopóki do pracy nie wróce albo dzieć cyca nie porzuci;-)

Ja jako dekoracje uwielbiam swieczki hihi. I na dodatek je zuzywam zapalajac, aczkolwiek mam tez taka dekoracje z takich suchych chabasci. W zasadzie nie podobaja mi sie takie rzeczy ale to akurat mi bardzo pasi. Zrobie zdjecie to wam pokaze o co loto:)
Katiuszka ja bym od razu zwrocila Babie uwage!;)

reklama
Aaaa no wlasnie zapomnialam! Tere fere gratki!! Ale Tymus jest szybki!! Rozwija sie z predkoscia freccia rossa :) (to taki szybki pociag u nas)
Kok.o uwazaj coby podlogi nie skonsumowac zbyt szybko;) no i fajnie, ze Ewcia sie zaklimatyzowala tak bezbolesnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry