reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere nooo to napewno po odstawieniu tabsów.
Mam zdjęcia z parku z wyrwanymi drzewami razem z korzeniami, ale musze zrzucić z komóry. Jutro wkleję.
Gatto zainstalowałam tą przeglądarkę Chrome:tak: no i racja! tłumaczy...ale jakoś tak dziwnie, za każdym razem trzeba odnawiać :baffled:nooo ale lepsze to niż sprawdzanie każdej opcji:-p
Spadam dziewczynki!!! melduję się jutro z kawką i śniadaniem!!!
miłej nocki!!! a tu foto z parku

WP_000200.jpg

Załączniki

• WP_000200.jpg
    WP_000200.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
mam jakieś foty swoich głupotek, resztę mam na stronce, bo nie mogę znależć fotek.

Załączniki

• DSC02066.jpg
    DSC02066.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 44
  • Kam-0012.jpg
    Kam-0012.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 41
  • Kam-9688.jpg
    Kam-9688.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 38
  • Kam-9704.jpg
    Kam-9704.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 38
znalazłam foty moje

Załączniki

• 015.jpg
    015.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 010.jpg
    010.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 013.jpg
    013.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 36
  • 024.jpg
    024.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 038.jpg
    038.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0433.jpg
    IMG_0433.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 38
  • 029.jpg
    029.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 43
o kurka!!!! tere fere ale masz ładnie!!! styl nowoczesny, ale bardzo przytulnie:tak:podpatrzyłam coś w kuchni...na ścianie między szafkami masz płytki czy taką szybę z nadrukiem?
ale poczytam już jutro, bo serio muszę już iść spać!!!!!

No idz spadz a nie podgladasz co ludzie w domu maja. He he.

Mam zwykla tapete i szybe na dystansie,ktora sami montowalismy,bo stolarze inaczej to robia i wyglada gorzej wtedy.
Ogolnie bylo tak na zimno w domu,ale wlasnie dodatkami mozna nawet trupa ożywic.

Hej,

Gatto - A dziś znów !!! 100 lat, 100 lat , zdrówka, miłości i duuuużo szczęścia *** :tak::tak::tak:

tere fere - super mieszkanko !! a wcześniej to chyba salon ?? Wszystko mi się podoba :tak: Aaa i poproszę o namiar na ten świecznik nad kanapą :tak:

katiuszka - straszny ten huragan :szok: też się w TV naoglądałam, a co do incydentu w parku to pewnie, że nie ma co podskakiwać. Takie czasy a tam chyba jeszcze gorzej niż u nas..

kok.o bardzo się cieszę, że Ewcia jest już 'zadomowiona' w żłobie, naprawdę super jak na takiego maluszka :tak: Oby tylko za często nie łapała tych głupich infekcji.

Gatto pytałaś o ten zwyczaj z kwiatami. W ogóle to wszystko to powymyślały siostry teścia (oni są z małej miejscowości i to tam takie zwyczaje..) jak były na pogrzebie. Otóż podobno miesiąc po śmierci dusza jest w takim zawieszeniu między ziemią a innym miejscem pobytu i nie można nic ruszać w domu ani sprzątać tych kwiatów bo by tej zmarłej było przykro :baffled:
A jak się tego nie zrobi to może być jej przykro ale może się też zdenerwować i kogoś zabrać .. To chyba kuzynkę jeśli już :confused: Ech...

Wczoraj oczywiście w kościele Olek koncertował, no bo spał już w drodze a tu nagle znów ciemno, wszyscy na czarno, organy grają.. Ale jakoś przetrwaliśmy .
Potem jeszcze byliśmy u dziadków, z moją babcią naprawdę jest coraz gorzej, nie chce się w ogóle np przebierać do spania, nie chce wychodzić na dwór, nie chce się myć, leży tylko i czeka.. masakra. I zrobiła się taka złośliwa, kiedyś taka nie była no ale wiem , że to nie jej wina..
Dziadek za to na nasz widok cieszy się i tańczy;-)

Dotarliśmy do domu późno, ledwo Olka dobudziliśmy do mycia i butli i takie oto miał urodziny.. Ale odbijemy sobie w sobotę;-):tak:

Miłego dnia Dziewczynki !!! Lecę po śniadanko :-)

Ostatnia edycja:
Fenks.

Musze tylko sobie przypomniec gdzie kupilam ten swiecznik.
A co do zabobonu to mi mowili,ze ziemia musie sie ulezeć i cos tam jeszcze,wiec kazdy gada co mu ślina na jezyk przyniesie.

Szkoda babci,ale za to dziadek w dobrej formie.

Lece bo u nas kupsztal od rana. Ide kawe dziabnac i lece na cmentarz z tata i malym.

reklama
Gatto a co tam jeszcze raz :-) Wszystkiego dobrego :-):-):-)

cześć dziewczyny

Muma :*******
tere no foty masz zajebiste ja bym chciała zrobić fajne zdjęcia ślubne ale takie wiesz 7 lat po :tak:;-) za duża kiecka ,za duży gajer na eMie :-D i takie właśnie śmieszne jakieś inne no :tak: a mieszkanko masz śliczne.
katiuszka ja też oglądałam wiadomości wczoraj no i w szoku byłam kurde jaka siła tego huraganu ,dobrze,że u Was wszystko w porządku .
kok.o dzisiaj też w kfc siedzisz??;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry