Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

owsiankę przyjarała 
no i tyle
superowe zdjęcia Wasze i oglądnęłam też te na stronce.. to ten fotograf robił zdjęcia na chrzcinach??? na pewno wyszły super i dziwię się że tylko 50 wybrałaś 

a tak na serio to zdrówka przede wszystkim, dużo uśmiechu i radości, spełnienia marzeń oraz żeby Cristi zawsze była grzeczna, śliczna i zdrowa!!! a mężuś przestał kichać i smarkać 
nie wiem dlaczego...może że po włosku...Mam nadzieję, że tekst nie jest jakiś nie teges...
ale coś mi się kojarzy, ze "liberta" to chyba "życie"
mnie się też bardzo podoba i też żałuję, że moje ciążowe zdjecia są pożal się Boże....Nieraz prosiłam eMa, żeby coś fajnego pstryknął...ale gdzie tam!!!! jak coś zrobił, to ręce opadają...No trudno. Ale Kochana przy następnej ciąży strzelimy se taką sesję, że tere fere kapcie pospadają
wiesz co...może wykup sobie miejscówkę
:-)będziesz miała pewność, że nikt Ci nie zajmie
miejmy nadzieję, że to chwilowe!!! dobrze, że dziadek funkcjonuje w naszej rzeczywistości. A Oluś koncertował w kościele...co się dziecku dziwić, jak pisałaś, rozbudzony był, do tego ciemno, zimno, organy, pełno obcych, smutnych ludzi...A jak idzie nauka dmuchania świeczki? rączki poparzone?;-)
ale Cię zwięło!!! nooo nic...czasem tam musi być, żeby oczyścić atmosferę. Oglądasz może "Na Wspólnej"? teraz jest watek że Zuza z Kamilem będą odoptować dziewczynkę z Domu Dziecka. Wszystko pięknie, ładnie...ale trochę się wkurzyłam, że pokazują to w taki sposób, że wszystko wydaje się bardzo proste i szybkie. Poszli raz na spotkanie, potem babki z ośrodka były u nich i już mają telefon, że mogą adoptować dziewczynkę
Ja rozumiem, że to serial, fikcja...nooo ale bez przesady!!!
ale tak jak Gochson pisała...jak chce się złapać dwie sroki;-)za ogon....