reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto Sto Lat w zdrowiu i milosci oraz pociechy z Cristi i Mezusia!!!
terefere stokrotne dzieki za Twoj trud! Bardzo gustowne masz mieszkanie, masz dryg widze do urzadzania wnetrz. Gratulacje dla raczkujacego Tymka!!!
U mnie problem z tym stolem jadalnym....bo jak postawie cos niskiego, to nie widac przez krzesla...Te patery sa bardzo fajne, moglaby mi pasowac na stolik do kawy,bo jest spory i wiele sie na nim zmiesci. Ja mam w sumie tez nowoczesny styl, ale przewazaja kolory jak: beze, kremy, brazy, podloga jest drewniana i jeszcze ogrzewanie podlogowe, ktore uwielbiam w zimie. Ale taki wlasny fajny ostry kolor ozywi wnetrze. A propo obrazu, ktory u mnie wisi: to prezent bratowej, ktora jest po ASP:tak:
Muma no to babcia coraz gorzej...Boze, to straszne sie zajmowac takim czlowiekiem. Wspolczuje opiekunom. Dobrze, ze choc dziadek imprezowy jest i sie rusza. Nie dziwie sie Olusiowi, ze sie przestraszyl dzwiekow organow i widoku ludzi na czarno, brrr...
Urodzinki w sobote za to beda na pewno fajne i Olus bedzie happy!
Kok.o super ze zlobkiem. Fajnie, ze i Ty spokojniesza i Ewusia tam jesz zadowolona i sie smieje i podrywa kolegow;-)
Katiuszka zdjecie przerazajace...Ja od paru dni nie ogladam TV wiec tez nie wiem co sie na swiecie bozym dzieje.Tutaj tez pare lat temu w lesie byly takie widoki. Brawo dla Julusia z tym szamaniem! Z tymi Afrykanczykami lepiej nie zaczynac...Oni zawsze wszedzie drza te swoje mordki i zle patrza na ludzi...
Zuzanka i jak dzis? z eM juz lepiej?
Gochson w pracy

Wlasnie przypalilam owsianke na mleku...No to se pojadlam:-D
Na razie

tere fere gratuluje Tymusiowi raczkowania. Teraz się zacznie :tak:

Aleksis ja jak zwykle w pracy, czekam z utęsknieniem na długi weekend. Tak to jest jak się robi śniadanie i przegląda BB :-)

Mój synek rośnie jak na drożdżach. Niestety na stoliku kawowym nic nie mamy, bo przy dziecku się nie da. Bardzo mi się podobają te dekoracje, ale będę musiała poczekać z pare lat. Jak synek coś zobaczy nowego to od razu chce i nie da sobie wytłumaczyć, że nie wolno. Dziś np. zauważyłam, że już sięga do stołu w jadalni. :szok:

Aleksis no z M niestety bez zmian,nie chce mi się z nim gadać i tyle ,trudno życie .o masz :szok:owsiankę przyjarała :-D

ja dzisiaj (chodź mi się nie chce wcale) zmieniłam pościel,pierze się już ,wrzuciłam jaśki do prania ,zupę wstawiłam ,pranie do prasowania przygotowałam ,na 17 mam lekarza po kwiaty jeszcze dzisiaj na cmentarz podjechać mamy (żywe) zawsze 5 szt kupujemy takich dużych bomb z drobnymi kwiatuszkami chryzantemy :sorry2: no i tyle

no ja też w domu mam brązy i beże ;-)z dodatkami koloru jakiegoś

ja dziś tak na raty.. w sumie więcej czasu mam w nocy.. może wtedy wpadnę na dłużej..

Tere Fere mam żal do Ciebie.. że mi tych ciążowych swoich zdjęć wcześniej nie pokazałaś, jak jeszcze byłam w ciąży.. Aleksis mi mówila aby zrobić profesjonalną sesję.. achhhhh.. a tak mam tylko takie zdjęcia z przed lustra w łazience :zawstydzona/y: superowe zdjęcia Wasze i oglądnęłam też te na stronce.. to ten fotograf robił zdjęcia na chrzcinach??? na pewno wyszły super i dziwię się że tylko 50 wybrałaś :tak:

Ahoj kobitki:-)
Przepraszam że zamilkłam ale mam starszny maraton w robocie i do tego tyle pacjentów że wieczorem przychodzę do domu i padam :zawstydzona/y:
Maraton zakończę jutro ok 12 :-p

Gatto Wszystkiego Najlepszego !!!
Sto lat !!! sto lat !!!

Oluś Wszystkiego Najlepszego :-) Rośnij Dużutki i Zdrowiutki :-***

Dziewczyny co do planów dzieciaczkowych to zabieram się do tego jak "żyd do jeża" ale myślę że do profesora umówię sie już po świętach .

No to czytam dalej co popisałyście :tak:

Pozdrawiam wszystkie mamuśki ,ciężarówki i straczki :-**

Pozdrowienia z szarego wschodu

hej hej!!! no teraz wiatam się na spokojne, bo wcześniej chciałam tylko zyczenia złożyć naszej Gatto, a nie wiedziałam czy zdążę zanim młody wstanie. No ale udało się...
Gatto tą piesenkę usłyszałam dziś w radio i od razu o Tobie pomyślałam:tak: nie wiem dlaczego...może że po włosku...Mam nadzieję, że tekst nie jest jakiś nie teges...:baffled: ale coś mi się kojarzy, ze "liberta" to chyba "życie":confused:
Ani@k ja widziałam już wcześniej sesję tere fere. Pisałam Wam, że super wyszło!!! ale to było dawnoooo temu:-p mnie się też bardzo podoba i też żałuję, że moje ciążowe zdjecia są pożal się Boże....Nieraz prosiłam eMa, żeby coś fajnego pstryknął...ale gdzie tam!!!! jak coś zrobił, to ręce opadają...No trudno. Ale Kochana przy następnej ciąży strzelimy se taką sesję, że tere fere kapcie pospadają:-D
Kok.o okupuje pewnie KFC:-D wiesz co...może wykup sobie miejscówkę:tak::-)będziesz miała pewność, że nikt Ci nie zajmie:-p
Muma kurka...niedobrze, że babcia wpadła w taki marazm:baffled: miejmy nadzieję, że to chwilowe!!! dobrze, że dziadek funkcjonuje w naszej rzeczywistości. A Oluś koncertował w kościele...co się dziecku dziwić, jak pisałaś, rozbudzony był, do tego ciemno, zimno, organy, pełno obcych, smutnych ludzi...A jak idzie nauka dmuchania świeczki? rączki poparzone?;-)
Dziewczyny, muszę doczytać co tam naklikałyście, bo tylko przeleciałam po łebkach:sorry2:
ahaa Caterina super, że zaczynasz staranka z pełną parą!!! a co to za profesor? jakiś Magik pewnie!!! noo to trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zuzanka jak tak się napracowałaś,to może i nerwa Ci przejdzie,hmmm?:confused: ale Cię zwięło!!! nooo nic...czasem tam musi być, żeby oczyścić atmosferę. Oglądasz może "Na Wspólnej"? teraz jest watek że Zuza z Kamilem będą odoptować dziewczynkę z Domu Dziecka. Wszystko pięknie, ładnie...ale trochę się wkurzyłam, że pokazują to w taki sposób, że wszystko wydaje się bardzo proste i szybkie. Poszli raz na spotkanie, potem babki z ośrodka były u nich i już mają telefon, że mogą adoptować dziewczynkę:baffled: Ja rozumiem, że to serial, fikcja...nooo ale bez przesady!!!
Aleksis zdolniacha z Ciebie!!! przypaliła owsiankę:-D ale tak jak Gochson pisała...jak chce się złapać dwie sroki;-)za ogon....
Gochson mój mały ma 9 miesięcy, a tez nic nie może być już na jego wysokości,wszystko ściaga!!!!
Ohooo właśnie woła do elektronicznej niani "mammmaaa" przywołuje mnie i ogłasza "już wstałem"

reklama
katiuszka o tym samym pomyślałam,zwłaszcza,że na dziecko powyżej roku robi się dodatkowy kurs :tak:a nerw nie przechodzi:no: dzisiaj w ogóle mam podwójnego jakiegoś wkó.rwa ale nie będę smęcić :baffled::no:

dzisiaj nawet dzwoniłam do O.A i niestety u Nas jeszcze rok oczekiwania :zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry