reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dopiero mi usnął rozrabiaka jeden, oczywiście w wózku na zewnątrz, innej opcji nie ma jak już cycek odstawiony:dry::-)

U nas też już nic nie ma ani na stoliczku ani na szafeczce, obrusy zdjęte, kino domowe odłączone (koncentrował się na otwieraniu i przyciskaniu co tylko się dało :tak:). Sąsiadka mówiła, ze jeszcze jak mieli magnetowid VHS i synek był mały to schował do środka chomika i wszyscy myśleli , że chomik uciekł. Wydało się jak chcieli film oglądać, chomik prawie uciekł stamtąd bo już niestety był w stanie rozkładu:-D

A propos Na Wspólnej i tej adopcji to myślę, że tam w końcu duże dziecko i chore to może takie dzieci są 'od ręki':-(..

Ale mam dzisiaj zacięcie do sprzątania, aż miło , normalnie sama jestem z siebie dumna:-)

caterina - &&&&&&&&&&&&& za Magikowe czary :tak::tak::tak:

reklama
Muma może masz rację co do wątku Na Wspólnej...bo ja teraz oglądam jednym okiem i słucham jednym uchem, bo młody wtedy rozrabia za dwóch:tak:
zuzanka co Cię tak nerwy tłuką? aż to do Ciebie nie podobne:no:
szyszunia właśnie o Tobie myślałam podczas gotowania zupki dla małego:-p gdzie się podziewasz??? booo już myślałam, że na porodówce jesteś;-)
A gdzie ta nasza jubilatka??? czyżby sączyła szampana od samego rana??? hmmm ale się "rymnęło":-D:-D

Nn aleksis masz cieplutkie wnetrze,to szukaj cieplych dodatkow. Wazony z drewna np.

Gochson to duzy jest Adas. Ile ma wzrostu?

Zuza jak zwykle na pelnych obrotach!

Ani@k no to teraz moja droga masz motywacje do nastepnej ciazy. Zapodam jeszcze foty bardziej prywatne,ale juz tylko dla was.
No z chrzcin nie byly tak odjazdowe.

Katiuszka tak ja chce wyskoczyc z kapci. He he. To kiedy te ciąze?

Szyszka czemu nie do zycia?

Muma chomik w VHS :szok:. Dzieci to mają pomysły.

Zuzanka a długo już czekacie? Życzę wytrwałości.

tere fere muszę go właśnie zmierzyć, bo przyznam szczerze, że nie wiem :zawstydzona/y:. Ubranka ma na 86-92, ale wiadomo jak to z nimi jest.

Szyszka co tam się dzieje u Ciebie? Trzymaj się i nie dawaj.

ooo katiuszka widzisz skleroza ze mnie, ten foteli to w końcu mamy taki:

Chicco, X-pace - fotelik samochodowy 9-18 kg **********

w kolorze szaro-czarnym, ma wszystkie atesty, dobre wyniki testów i jest ładny i wygodny,
Można też kupić w wersji isofix jak ktoś ma taką opcję w aucie:tak:

Muma fajny ten fotelik :tak:ja to do gadania nie mam jeśli chodzi o foteliki samochodowe mój M powiedział,że to jego działka ;-)
Gochson 1,5 roku czekamy już :-(
katiuszka no widzisz bo ja nerwus generalnie jestem a jak mnie zacznie nosić to jest problem wtedy :dry::-Dale już mi powoli schodzi ;-) miała być zupka buraczana a będzie ogórkowa :tak:
caterina no w końcu się weźmiesz :tak:
tere dzisiaj i tak mało co robię bo jakoś nie mam dnia,ale jutro to ścierki i mop pójdzie w ruch :tak::-D

Gatto się zapiła pewnie i leż pod stołem gdzieś :-D:-D

Muma a jak to jest Twoim zdaniem z fotelikami od razu do 36kg? Bo za jakiś czas też muszę pomyśleć o następnym modelu i na razie nie szukałam nic konkretnego, a taki wpadł mi w oko, że rośnie razem z dzieckiem...ale w sumie t u mnie jak u Zuzki, to broszka eMa

U mnie dziś rosół na wsiowym kogucie.Ojciec wczoraj zabijał. I pierś z warzywami z woka.
Dla młodego robię krupnik,pomidorową i jarzynową. Część z kogutkiem, a część bez mięska.

tere fere - ja miałam 3 foteliki przy Julii i nie żałuję, dziecko jeździ w tym drugim 2 lata albo i dłużej jak nie jest za duże, ja wolę mieć trzeci nowy i pachnący ;-):tak: A te 9-36 to dla mnie takie za bardzo 'kombajny' też. No i nie wiem czy się rozkładają do leżenia jak 9-18.
Fajnie masz z tymi wsiowami kurakami :tak:

Aleksis - to o której jutro usg ??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&

gochson - mój Mały też w 86 chodzi :-) No ale tak to jest z tymi rozmiarami , coś tam kupiłam w smyku przez internet z 86 to za rok pewnie dopiero założy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry