Muma
Fanka BB :)
Dopiero mi usnął rozrabiaka jeden, oczywiście w wózku na zewnątrz, innej opcji nie ma jak już cycek odstawiony
:-)
U nas też już nic nie ma ani na stoliczku ani na szafeczce, obrusy zdjęte, kino domowe odłączone (koncentrował się na otwieraniu i przyciskaniu co tylko się dało
). Sąsiadka mówiła, ze jeszcze jak mieli magnetowid VHS i synek był mały to schował do środka chomika i wszyscy myśleli , że chomik uciekł. Wydało się jak chcieli film oglądać, chomik prawie uciekł stamtąd bo już niestety był w stanie rozkładu
A propos Na Wspólnej i tej adopcji to myślę, że tam w końcu duże dziecko i chore to może takie dzieci są 'od ręki':-(..
Ale mam dzisiaj zacięcie do sprzątania, aż miło , normalnie sama jestem z siebie dumna:-)
caterina - &&&&&&&&&&&&& za Magikowe czary

:-)U nas też już nic nie ma ani na stoliczku ani na szafeczce, obrusy zdjęte, kino domowe odłączone (koncentrował się na otwieraniu i przyciskaniu co tylko się dało
). Sąsiadka mówiła, ze jeszcze jak mieli magnetowid VHS i synek był mały to schował do środka chomika i wszyscy myśleli , że chomik uciekł. Wydało się jak chcieli film oglądać, chomik prawie uciekł stamtąd bo już niestety był w stanie rozkładu
A propos Na Wspólnej i tej adopcji to myślę, że tam w końcu duże dziecko i chore to może takie dzieci są 'od ręki':-(..
Ale mam dzisiaj zacięcie do sprzątania, aż miło , normalnie sama jestem z siebie dumna:-)
caterina - &&&&&&&&&&&&& za Magikowe czary

gdzie się podziewasz??? booo już myślałam, że na porodówce jesteś;-)
. Dzieci to mają pomysły.
. Ubranka ma na 86-92, ale wiadomo jak to z nimi jest.